Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Studeni 2017. 21:42

Bas grozno. Ail hvala ti na dijeljenju iskustva. Ne treba  nista shvatiti olako, al nada uvijek postoji i treba vjerovati. Zelim ti od srca da bude sve ok, a mogu samo zamisliti koliko ti je sad teze. Drz se i samo pozitivno 🤗😘

Tinchyca
    07. Studeni 2017. 22:44

Hvala ti draga :) Nadam se da će ovaj put biti sve ok :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 07:23

Tinchyca, uvijek dodje sunce nakon kise, bit ce sve ok ovaj put.... Jutro, na poslu sam....tipkam...radim....Ah...

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 10:23

Vas nema kroz jutro, vidim da ste sve nocne ptice...A mene navecer umor skrsi i vec spavam rano...

Honey
    08. Studeni 2017. 10:42

Simpaticna jutro!! Ja od jutra skroz u poslu sve nešto trčim! Sad sam dobila termin za drugi pregled kod svog privat, idem u petak, bit ću punih 10tt, jedva čekam!! Malo da me umiri da vidim da je sve ok sa bebom, nisam sretna s tim antibioticima.
    Ako bude sve ok, možda onda objavim svima trudnoću, dragi je već nestrpljiv, a ja sve nešto odgađam.
    Za umor te skroz razumijem, meni je tako bilo do prošlog tjedna, ovaj tjedan je već bolje!

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 10:58

Joj, vjerujem ti...Ja jos cekam svoj prvi/drugi...ne znam kako bi ga nazvala jer je proslim uzv nakon kasnjenja M gin utvrdio trudnocu, ali sve ono kao: pa vrecica je tu, ali ne vidim, ali rano je, ali sasvim sigurno otvaramo trudnicku knjizicu.  I eto, sad luda iscekujem odgovor iz bolnice kad mi je termin za prvi pravi uzv.... I ja odgadjam vijest, ali ja cu morat cekat jos dva mjeseca, specificna situacija....Bit ce sve ok :)

Honey
    08. Studeni 2017. 11:27

Ma hoće, bit će sve ok. Ja sam se zato nekako uspjela strpiti sa prvim pregledom do 7tt, ono, da se sve lijepo vidi i da nemam brige jer znam da me opet čeka čekanje. To strpljenje je najgore, teško ga je zadržati  
    Meni su tako sporo prošla ova tri tjedna od prvog pregleda, ali su prošla, idemo dalje. Moj soc ginekolog meni nije htio otvoriti trudničku dok nije vidio srce, a uzv mi nije htio napraviti do 7+nešto, a bila sam ranije kod njega zbog drugih stvari. Inače nebi još išla sigurno dva-tri tjedna na kontrolu, ali sada sam stvarno nemirna zbog ovih antibiotika, pa mi treba to da vidim bebu i da se malo smirim. Bolje i za mene i za bebača!

• simpaticna
    08. Studeni 2017. 11:34

Honey

Ma hoće, bit će sve ok. Ja sam se zato nekako uspjela strpiti sa prvim pregledom do 7tt, ono, da se sve lijepo vidi i da nemam brige jer znam da me opet čeka čekanje. To strpljenje je najgore, teško ga je zadržati
    Meni su tako sporo prošla ova tri tjedna od prvog pregleda, ali su prošla, idemo dalje. Moj soc ginekolog meni nije htio otvoriti trudničku dok nije vidio srce, a uzv mi nije htio napraviti do 7+nešto, a bila sam ranije kod njega zbog drugih stvari. Inače nebi još išla sigurno dva-tri tjedna na kontrolu, ali sada sam stvarno nemirna zbog ovih antibiotika, pa mi treba to da vidim bebu i da se malo smirim. Bolje i za mene i za bebača!

I sto ti je rekao na prvim pregledu sa 7+ ? 

mare27
    08. Studeni 2017. 11:38

Jutro!!! Eto i mene na poslu,sve nešto dodadno i baš mi je teško stajati,sjediti,ma sve ...
    nego jeste dobile slikucu na prvom pregleda...meni va moja pametna nije dala  a mislim da sam s prvim dobila 

Confused
    08. Studeni 2017. 11:46

mare27

Jutro!!! Eto i mene na poslu,sve nešto dodadno i baš mi je teško stajati,sjediti,ma sve …
    nego jeste dobile slikucu na prvom pregleda…meni va moja pametna nije dalaa mislim da sam s prvim dobila

Ja sam dobila i na prvom i kad sam isla zbog onog iscjetka,tako da vec imam dvi.Ni ja nemogu iscekati iduci pregled,jos tjedan dana...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.