Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2018. 13:16

ivymicek

Netko je pitao što kuhati. Dakle, ja sam se navukla na pikantna pileća krilca. 😂😂😂 Išla dam pravac konzum, njam

Eeeiii...provokacije čiste...😂😂😂😂😂, a ljepo ti velim da sam doma u pm i do konzuma mi treba sat vremena..i u tom konzumu nema krilcaaa😂😂😂😂...morat ću se zadovoljit danas s gulašem😂😘

02. Veljača 2018. 13:22
    bejb23
    02. Veljača 2018. 13:23

Ena😍😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

• NellaM
    02. Veljača 2018. 13:29

baarbaraa29

Evo Nella. Jel i kod tebe tako? Vidis koliko vise tog ima od ovog prethodnog..?

E draga potpuno si u pravu, vjeruj da na to nisam uopće obraćala pažnju 😬 Al vidim da je detaljnije na srednjem, bas ću Pitat jel to taj anomaly scan.. Prošli puta mi je objašnjavala, zdravstveno pokriva 3 ultrazvuka u određenim tjednima, tad bi se kao bas trebalo odradit neka skeniranja (to su ta tri koja se pišu ovdje bit će) a ako hoćeš još platiš, ja prošli puta platila pa sad svaki puta imam uzv pa to zapisuju samo tamo sebi bit će i dobijem slike.. 

• NellaM
    02. Veljača 2018. 13:33

Pharmamma i Ivy jako ste mi zgodnicke, prave slatke trudnice 😍
    A-a, ni kod nas snijega a ja ga najviše volim jer malena obožava,sto se mene tiče može i ne mora padat 😄❄️☃️

Tinchyca
    02. Veljača 2018. 13:35

Prekrasne bušice curke 😊

Mi smo danas napokon bili na pregledu, bebač je super i lijepo napreduje. Teški smo 200 grama! Jedino me zabrinulo što je posteljica naprijed i nisko te mi je propisala mirovanje. Rekla je i da bi se kako trudnoća napreduje posteljica trebala podići pa držimo fige da tako i bude.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    02. Veljača 2018. 13:35

Ena31

ivymicek

Netko je pitao što kuhati. Dakle, ja sam se navukla na pikantna pileća krilca. 😂😂😂 Išla dam pravac konzum, njam

Eeeiii…provokacije čiste…😂😂😂😂😂, a ljepo ti velim da sam doma u pm i do konzuma mi treba sat vremena..i u tom konzumu nema krilcaaa😂😂😂😂…morat ću se zadovoljit danas s gulašem😂😘

😂😂😂 Sirota moja. Moraš zaposlit muža da nađe krilca i donese 😊. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Veljača 2018. 13:42

Tinchyca

Prekrasne bušice curke 😊

Mi smo danas napokon bili na pregledu, bebač je super i lijepo napreduje. Teški smo 200 grama! Jedino me zabrinulo što je posteljica naprijed i nisko te mi je propisala mirovanje. Rekla je i da bi se kako trudnoća napreduje posteljica trebala podići pa držimo fige da tako i bude.

Super za bebača draga, neka samo raste😍😍,  ma ne brini, tak ti je i meni mirovanje i apstinencija, bez većih napora,nemoj dizati teško i raditi niš kaj bi ti mogli biti teško, više odmaraj,  nadajmo se da će nam se podići...meni je bitno da nema čudnih iscjedaka, krvi i da me ne boli, ovako je sve ok, dotle sam mirna.

02. Veljača 2018. 13:44
    Evo jedna umjetnička😋...gotov ručak...
    Evo jedna umjetnička😋...gotov ručak...
    Tinchyca
    02. Veljača 2018. 13:45

i tebi je nisko posteljica? ja sam ju pitala za odnose rekla je pa moze ali jako oprezno 🙃

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.