Netko je pitao što kuhati. Dakle, ja sam se navukla na pikantna pileća krilca. 😂😂😂 Išla dam pravac konzum, njam
Eeeiii...provokacije čiste...😂😂😂😂😂, a ljepo ti velim da sam doma u pm i do konzuma mi treba sat vremena..i u tom konzumu nema krilcaaa😂😂😂😂...morat ću se zadovoljit danas s gulašem😂😘
Evo Nella. Jel i kod tebe tako? Vidis koliko vise tog ima od ovog prethodnog..?
E draga potpuno si u pravu, vjeruj da na to nisam uopće obraćala pažnju 😬 Al vidim da je detaljnije na srednjem, bas ću Pitat jel to taj anomaly scan.. Prošli puta mi je objašnjavala, zdravstveno pokriva 3 ultrazvuka u određenim tjednima, tad bi se kao bas trebalo odradit neka skeniranja (to su ta tri koja se pišu ovdje bit će) a ako hoćeš još platiš, ja prošli puta platila pa sad svaki puta imam uzv pa to zapisuju samo tamo sebi bit će i dobijem slike..
Pharmamma i Ivy jako ste mi zgodnicke, prave slatke trudnice 😍
A-a, ni kod nas snijega a ja ga najviše volim jer malena obožava,sto se mene tiče može i ne mora padat 😄❄️☃️
Prekrasne bušice curke 😊
Mi smo danas napokon bili na pregledu, bebač je super i lijepo napreduje. Teški smo 200 grama! Jedino me zabrinulo što je posteljica naprijed i nisko te mi je propisala mirovanje. Rekla je i da bi se kako trudnoća napreduje posteljica trebala podići pa držimo fige da tako i bude.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Netko je pitao što kuhati. Dakle, ja sam se navukla na pikantna pileća krilca. 😂😂😂 Išla dam pravac konzum, njam
Eeeiii…provokacije čiste…😂😂😂😂😂, a ljepo ti velim da sam doma u pm i do konzuma mi treba sat vremena..i u tom konzumu nema krilcaaa😂😂😂😂…morat ću se zadovoljit danas s gulašem😂😘
😂😂😂 Sirota moja. Moraš zaposlit muža da nađe krilca i donese 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Prekrasne bušice curke 😊
Mi smo danas napokon bili na pregledu, bebač je super i lijepo napreduje. Teški smo 200 grama! Jedino me zabrinulo što je posteljica naprijed i nisko te mi je propisala mirovanje. Rekla je i da bi se kako trudnoća napreduje posteljica trebala podići pa držimo fige da tako i bude.
Super za bebača draga, neka samo raste😍😍, ma ne brini, tak ti je i meni mirovanje i apstinencija, bez većih napora,nemoj dizati teško i raditi niš kaj bi ti mogli biti teško, više odmaraj, nadajmo se da će nam se podići...meni je bitno da nema čudnih iscjedaka, krvi i da me ne boli, ovako je sve ok, dotle sam mirna.
i tebi je nisko posteljica? ja sam ju pitala za odnose rekla je pa moze ali jako oprezno 🙃
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji