Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    02. Veljača 2018. 11:37

Honey predivno se vidi kako je narastao trbuščić i meni si bas Honey, nikakva 🐷☺️
    Mateya to je najljepše iznenađenje, uzivaj na rodendanku 🎉🥂
    Ena predobra je busica, meni si predivna 😍
    Ajme kad samo zamislim lupkanje kod tebe blackie, to je pravi party unutra 😄🎉 Vjerujem da će uskoro 🤗
    Kod nas danas bosanska kalja iliti slatki kupus, kako tko već kaže 😆

franovamamita
    02. Veljača 2018. 11:46

Ena predivnaaaaa
    mi cemo za rucak grah s domacim rezancima obozavam to 
    happy kad te citam strah me jer mene tek cekaju majstori uh

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Blackíe
    02. Veljača 2018. 11:48

Happy nesto jace od soka nam treba 😂 Mrzim sto moram svaku glupost prstom pokazat, inace se prave blesavi i preskocili bi pola. A njih zivcira sto ja vidim sve "nebitno" i vracam ih na ono sto su sfusali. Jbga, povezano mi je uz struku i ne igraj se samnom, znam kako sto treba izgledat. 😈 Veselim se rijesit ovih grubih radova i krenut na kozmetiku iako jos nismo ni blizu 😬
    Nella i ja jedva cekam ali bundevice su male ljenguze izgleda 😂😍 Muz ih provocira zadnjih dana ali ne osjecam reakciju jos. Sigurna sam da ce nadoknadit jednom kad krene party 😆❤️

17.7. 💝💝

baarbaraa29
    02. Veljača 2018. 11:51

Tko o cemu trudnice o hrani! 😄
    Mi smo kakti doruckovali shake, a za ruckic ce bit popecci od tikvica, krompira i mrkve. Dodamo neku juhicu, umak od vrhnja ili salatu i etogac!
    Honey dobro ti Nelka kaze-nikakva gica nego ljepotica!!!
    Ena hippice moja 😆 i ti si mi prava lijepa trudnica!
    Ajme kako je lijepo nosit srce ispod srca ili 2 kao Blackie 💝
    Mi cemo vam stavit par kronoloskih slikica od pocetka! 😆
    Nella bas cu ti uslikat tu tablicu iz Mutterpassa za sljedeci pregled. Iako i meni, tj.bebi i inace svasta mjeri..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

02. Veljača 2018. 11:54

Ma ljubim vas sve, divne ste😍😍😘😘, tolko komplimenata ne dobijem cijelu godinu od m 😂😂...sad sve ponosna i dignutog nosa odoh kuhati gulaš😂😂

Tea👶
    02. Veljača 2018. 12:01

Ajme ena 💟💟💟
    Honey macko!
    Mi dosli s posla. Idemo odmoriti, pa rucati 🙂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

baarbaraa29
    02. Veljača 2018. 12:06

Evo Nella. Jel i kod tebe tako? Vidis koliko vise tog ima od ovog prethodnog..?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    02. Veljača 2018. 12:17

bejb23
    02. Veljača 2018. 12:42

Sve ste mi preeekrasne 😍 
    Oni neka govore da smo debele ali najbitnije da smo same sebi najljepse. Proci ce i to razdoblje 🐷 i bit cemo opet praaave 🐈😂
    Meni je busa kao da sam se najela. Ne znam sto ceka vise da iskoci pa da s ponosom setam kao prava trudnica. Ovako samo cujem kako sam se malo popunila i da mi stoji to hahhahah 😂 
    Mi cemo na kraju danas piletinu u umaku i heljdu. Tj sve cu pomjesat pa ce biti heljdoto😂😂😂😂 (kao rizoto al ne moze rizoto jer nema rize nego heljde pa...)  i poslije cu napraviti obicne palacinke jer mi se bas jedu 😃

💗Baby E💗

02. Veljača 2018. 12:48

pharmamma

Evo i našeg trbuščića 😊 kod nas se danas kuhaju špageti bologneze,a ja već sad gladna ko vuk..cure mi sline na spomen sve ove hrane

Pharmamma jako slatka bušica😍, kruži se već lijepo😘...a linija ti je 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.