Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2018. 22:57

Laku noć svima 😍😍😘😘

baarbaraa29
    01. Veljača 2018. 23:04

Laka noc! Bez puno ustajanja i teskih snova!
    💤💤💤💤🌙🌚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bejb23
    01. Veljača 2018. 23:36

Laku noc! Lijepi snovi😘💖

💗Baby E💗

01. Veljača 2018. 23:39

Laku noc cure! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    02. Veljača 2018. 06:35

Dobro jutro Curke!!! Znam da je rano, ali eto na putu prema poslu iskorištavam vrijeme za tipkanje.  Curke koje ste jučer radile nalaze ogtt držim fige da je sve ok. Neka vam je svima predivan dan  

ivymicek
    02. Veljača 2018. 07:45

Yvone

Dobro jutro Curke!!! Znam da je rano, ali eto na putu prema poslu iskorištavam vrijeme za tipkanje. Curke koje ste jučer radile nalaze ogtt držim fige da je sve ok. Neka vam je svima predivan dan

Dobro ranoranilačko jutro. Bez obzira na kišu želim vam lijep petak.
    Kavica i doručak a onda sve ostale mama dužnosti 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• NellaM
    02. Veljača 2018. 08:00

Dobro jutro klokanice drage 🤗 Kako ste jutros, naspavane, gladne? 😀 
    Barbara hvala draga.. ma da, tako ni mene a i u pravu si ovdje rade isto svakakve pretrage...iako moram rec ovisi od doktora, meni je prvi svašta od pregleda predlagano i isto vadio krv na početku Non stop a ova sada krv prvi puta.. doduše ja imam problem sa štitnjačom u trudnoći pa pijem te tablete i idem na kontrole kod doktora za to, tamo mi vade krv pa možda zato malo drugačije.. 
    za taj pregled ne znam koji je, pitala san zadnji puta oba kaže da svaki puta sve mjere uzimaju i tako, dosta detaljno ona to pregledava Al bas ću Pitat rade li i kad taj konkretno anomaly scan... 
    Sad picim na svoje kako kaže Ivy mama dužnosti a svima želim dobar dan 😊😘

HappySeal
    02. Veljača 2018. 08:08

Jutro cure!

Mi sinoć opet završili u Meku nakon hodočašća u Bauhaus i cijelu noć me ubijala žgaravica. Nema više meka za mene 

27.6. 💙

ivymicek
    02. Veljača 2018. 08:15

HappySeal

Jutro cure!

Mi sinoć opet završili u Meku nakon hodočašća u Bauhaus i cijelu noć me ubijala žgaravica. Nema više meka za mene

Sanjam mac već danima. Mislim da nije problem mc nego bauhaus taj shopping loše utječe. Btw kako napredujete?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    02. Veljača 2018. 08:17

Jutro cure iz kisnog i tmurnog Ka...happy tako ni ja,ni blizu meku ne smijem,ali sve cemo mi to jednog dana nadoknaditi same ili sa bebama😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.