minabas mi zao sto te tako pate! Trebali su te pitat jesi mozda povracala pogotovo ako su znali da ti je lose, a i ruzna je pretraga sama po sebi!
Ena tebe se sjetim svaku vecer kad se mazem s onim Hippovim maslacem!
Cekaj, ovo krivo zvuci! 😄
Ena tebe se sjetim svaki puta kad pogledam Hippov maslac!
E da, to je bolje! 😂😉
😂😂😂😂😂ha ha, veliš masna sam ko i on 😂😂...ne, ozbiljno, jel ti dobar? Meni je super..
Nooo! Mi nemamo masnoce sve to jednostavno trudnoca! 😊
Btw.zadnjih dana imam oskecaj da trbuh naocigled raste! Muz mi je jucer rekao da izgleda kao da sam progutala kosarkasku loptu! 😄
A maslac mi je odlican stvarno! Cak nakon mazanja ne moram prat ruke jer je mastan ili cudan za dlanove ko neki losioni, s ovim se bas sva namuljam!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nooo! Mi nemamo masnoce sve to jednostavno trudnoca! 😊
Btw.zadnjih dana imam oskecaj da trbuh naocigled raste! Muz mi je jucer rekao da izgleda kao da sam progutala kosarkasku loptu! 😄
A maslac mi je odlican stvarno! Cak nakon mazanja ne moram prat ruke jer je mastan ili cudan za dlanove ko neki losioni, s ovim se bas sva namuljam!
Ajde baš mi je drago da ti je dobar i da misliš na mene 😀😉😘. Vidjet ćemo sutra kakvu si loptu progutala😂😂😍..tak se i meni činilo u jednom periodu, ko da baš prek noći naraste😁
😆😆
Sve nesto mema, nema kad odjednom hop! 🙆🙉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Laku noć klokanice.
Sutra je petak, radne trudnice će nam biti happy!
Ena kad će ti biti nalazi ogtt-a ili si ih dobila a ja nisam ulovila .
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
umirem od smijeha vi stavljate slike stomaka a ja sliku tanjuranella polako se zaokruzujete lijepo
bravo tea
Ti ćeš sutra i trbuh i tanjur 😂 .
Nella mali okrugli ali raste 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Laku noć klokanice.
Enakad će ti biti nalazi ogtt-a ili si ih dobila a ja nisam ulovila .
Bit će sutra gotovi ali ih šalju mojoj doktorici tak da neznam do 9.2.kad mi je pregled. Laku noć draga😘
laku noc trudnićice tipkamo se sutra
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Laku noć klokanice.
Bit će sutra gotovi ali ih šalju mojoj doktorici tak da neznam do 9.2.kad mi je pregled. Laku noć draga😘
Onda držim fige da sve bude ok. Bitno da si preživjela bez puno muke i da ne moraš ponovo 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Laku noć klokanice.
Onda držim fige da sve bude ok. Bitno da si preživjela bez puno muke i da ne moraš ponovo 😊
Hvala, baš si draga😘
Sortiraj odgovore
Najstariji