Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    02. Veljača 2018. 10:06

Honey, super trbuh izgleda <3

Ja ću danas zapečeni grah na tavi i pureći burger

27.6. 💙

02. Veljača 2018. 10:58
    Dobro jutro😁...eto nas na 23tt😘
    Dobro jutro😁...eto nas na 23tt😘
    02. Veljača 2018. 10:59

Jutro! Ja vec obavila hzzo. Nervira me to hodocascenje k njima svaki mj,  al dobro.
    Honey,  da te i ovdje pohvalim,  predivna si 😘😘😘
    Ne spominjite mi mek,  obozavam ga i burger king isto ajmeeee al dobra stvar je kak sad mogu puno manje pojest nego inace. Sad mi je big mac meni dovoljan,  inace nije 😂😂
    Kaj cu za rucak pojma nemam. Mali jucer vikao da hoce palacinke,  pa cu mozda radit punjene palacinke. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 11:00

Ena,  prekrasna si 😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Veljača 2018. 11:04

Dobro jutro drage moje. Želim vam laganini dan bez nekih većih boljki i s puno fine papice za naše sretnije želučiće i veće bebice😘😘😍😍...ja ću danas vinski gulaš od svinjetine kuhsti, imam brdo veša za peglati a i pspaju mi se neki kolačići a već dugo si želim bijelu pitu😋😍😘

02. Veljača 2018. 11:06

ProudMomy

Ena, prekrasna si 😍😍😍

Hvala, kad ti to tak ljepo napišeš vjerujem ti😁😍😘...moj m veli DEEBEELAAA SIII😏😏, onda mu ne želim vjerovati😂😂😂😂

02. Veljača 2018. 11:10

Honey

Jutro!!! Evo od mačke svinja!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Neka 🥂🍻🥂🍻❤😍❤😍❤😍

Honey macoo😍😍🐈🐱...super je slika, vidi se veeliikii skok u bušici ali nisi ni blizu 🐷, predivna si čak i s tim animal glavama😂😂

Blackíe
    02. Veljača 2018. 11:16

Honey i Ena divne ste bas 😍😍
    I moj je iskocio napokon 💕 Cekam lupkanja ali nikako, valjda ce uskoro 😍
    Drzim fige za dobre nalaze!
    Mene glava boli 5. dan za redom 😡 Strah me i toliko paracetamola piti a izludit cu 😣 
    Jucer sam provela dan u svadi s majstorima u nekoliko navrata, moze li bolje 🙄
    Mi jedemo salatu od tune danas. 

17.7. 💝💝

HappySeal
    02. Veljača 2018. 11:34

Blackie, 

Sjedni do mene, uzmi kavu, popij sok  

Razumijem te u potpunosti. Sinoć sam zaključila da odustajem od svega. Neka svi biraju, neka idu, gledaju i kupuju. Ja nemam snage za to. 

Ena - to je već pravi trudnički. Moj je još negdje na pola puta između "možda je trudna, a možda se najela"

27.6. 💙

02. Veljača 2018. 11:37

Ena31

ProudMomy

Ena, prekrasna si 😍😍😍

Hvala, kad ti to tak ljepo napišeš vjerujem ti😁😍😘…moj m veli DEEBEELAAA SIII😏😏, onda mu ne želim vjerovati😂😂😂😂

To i meni moj kaze 😂😂😂😂 i veli samo se trudnice na to ne ljute 😂😂😂😂
    Ja sam znala rec u prvoj trudnoci da nikad nisam bila veca,  ali si nikad nisam bila ljepsa. I mislim da je to stvarno istina. Zracis posebno i to je vaznije od bilo cega. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.