Jesu li vas počela boliti leđa?
U zadnjih par dana osjetim nagli skok u rastu, a boli me i zdjelica i leđa. Neki dan sam se gegala kao neka bakica držeći se za križa pri kraju šetnje. Onda budem nervozna od toga pa jedem gluposti... baš sam ovaj tjedan sva nikakva,
27.6. 💙
Mene ako pretjeram u dana pa vecernja setnja,imam osjecaj da cu se raspast,vise donji dio,trtica
Jutroooo...mene kukovi bole vec mjesec dana, pa sepam svako jutro ako ne spavam s jastukom medu nogama. Sad vec osjećam i jace rastezanje maternice. Zna bit neugodno, ali sto ces. Sirimo se 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
jutroooooo
gladna sam da nudi tko sta da nemoram sama praviti? nisam zahtjevna jedem sve
happy i mene vec par dana bole leda glupa neka bol...a uz to kukovi i prepone....cim se krecem par min...
honey preeeedobra slika kako lijepo se vidi koliko ti je busa narasla i cestitke na okruglom tjednu vec ste na 22 ajme
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutrooo svima...trbuščići su vam preslatki ☺️ Evo meni je zadnji dan godišnjeg, u pon me odmah čeka jutarnja smjena 😩
Jutro iz kišno-snježnog Međimurja pije se kavica, nisam baš raspoložena za raditi nešto. Popodne idemo k mojima jer je tati rođendan,iznenadit ćemo ga jer nezna da dolazimo
Uživajte
Honey- slatka bušica <3
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro ljepotice.
Naspavala se jesam al bi mogla jos. Glad me potjerala iz kreveta 😋
Honey wooow. I dalje si macka ipo 😍😉
Netko je spomenuo mek, kad se zazelim i pojedem nemam problema sa zgaravicom. Nadam se da se nisam sad urekla 😂
Zadnje dane i mene bole i leda i prepone i kad se krenem zalit sto mi je nema kraja tako da mucim 😂
Ajmo ideje za rucak?! Da cujem 😉
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji