Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    01. Veljača 2018. 14:03

Honey

Franova imaš sreće pa dobro da sam taman sa ručka došla prije nego sam vidjela ove lazanje Mateya bonbon, buša raste sramežljivo <3
    Confused baš je slatki kompletić.
    Nella nije obaveza slati na OGTT posebno ako doktor nema indikacija da bi trudnica mogla imati šećer, to je na primjer veliki/nagli prirast kg u trudnice, veća beba nego po tjednima i sl. Ako je prvi šećer u redovnim pretragama krvi bio uredan, onda ne šalju ako poslije nema nekih simptoma. U Hrvatskoj su stavili veliki naglasak na taj šećer i ide se bez obzira na sve ovo što sam napisala. Al kako Njemci ne vole raditi nepotrebne pretrage, moguće da ne šalju ako nema indikacija.

Hvala za super pojašnjenje ☺️ već si mislim šta je, svi spominjete a kod mene ni rijeci ni sad ni prvi puta o tome.. 

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 14:07

NellaM i ja sam se vec pocela pitat zar je to obavezno jer ni kod mene ni rijeci o OGTT-u.
    Franova sline mi cure jedva cekam doma na rucak da vidim kaj je muz fino kuho 
    Cure preslatke su vam bušice 

Confused
    01. Veljača 2018. 14:44

Evo i mog rucka 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

01. Veljača 2018. 14:49

Cujemo se kad zavrsite s ruckovima,  ne mozem podnijet toliko hrane 😜

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    01. Veljača 2018. 15:34

NellaM nije ni moja nista spominjala, ali sam jednom u cekaonici na ekranu vidjela da vrte nesto o toj pretrazi, znaci rade, al ne znam kome i kada.
    Ma vole i ovdje radit svakakve pretrage samo se za dosta toga odlucujes dali hoces.
    Nas sad sljedeci puta ceka neki opsezan pregled, koji je u sklopu svega. Jel ti znas jel to taj kao anomaly scan?
    Meni doslovno svaki puta vade krv pa mozda i kroz to prate secer pa ako poludi salju na ottg mada kad sam pitala cemu svaki puta receno mi je da provjeravaju zeljezo.
    Bas cu pitat kad budem isla!
    Nikolina kakvi su bili Haribo? 
    Ostalo nis ne znam jer me docekalo 10 novih strana!
    Vidim da su apetiti na razini, pretraga dobro prosla, trbuscici rastu  a shoping je u 6.brzini.
    Ne znam tko je stavio link krevetica iz bebe nova ali tamo ih i ja skicam i cine mi se odlicni!
    Vise razina za madrac, stranica pomicna...mislim da tamo kupujemo 99%.
    Mi smo isto gledali Noonu i Evolvie, ali obzirom da ako sljedece bude suprotnog spola moramo selit (ludi Njemci) jer imamo samo jednu djecju pa tko zna kako bi se uklopilo i mislim da je ovaj spomenuti odlicna alternativa slicnome.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 15:43

baarbaraa29

NellaM nije ni moja nista spominjala, ali sam jednom u cekaonici na ekranu vidjela da vrte nesto o toj pretrazi, znaci rade, al ne znam kome i kada.
    Ma vole i ovdje radit svakakve pretrage samo se za dosta toga odlucujes dali hoces.
    Nas sad sljedeci puta ceka neki opsezan pregled, koji je u sklopu svega. Jel ti znas jel to taj kao anomaly scan?
    Meni doslovno svaki puta vade krv pa mozda i kroz to prate secer pa ako poludi salju na ottg mada kad sam pitala cemu svaki puta receno mi je da provjeravaju zeljezo.
    Bas cu pitat kad budem isla!
    Nikolinakakvi su bili Haribo?
    Ostalo nis ne znam jer me docekalo 10 novih strana!
    Vidim da su apetiti na razini, pretraga dobro prosla, trbuscici rastua shoping je u 6.brzini.
    Ne znam tko je stavio link krevetica iz bebe nova ali tamo ih i ja skicam i cine mi se odlicni!
    Vise razina za madrac, stranica pomicna…mislim da tamo kupujemo 99%.
    Mi smo isto gledali Noonu i Evolvie, ali obzirom da ako sljedece bude suprotnog spola moramo selit (ludi Njemci) jer imamo samo jednu djecju pa tko zna kako bi se uklopilo i mislim da je ovaj spomenuti odlicna alternativa slicnome.

Barbara  bili su odlicni ,danas sam si na poso nosila one gumene trkice  friti  iz lidla haha

HappySeal
    01. Veljača 2018. 15:47

Mi smo isto gledali te krevetice sto se nadogradjuju, ali nekako mi nisu sjeli. Ne zato jer su losi nego npr, ne da mi se skladistiti te dijelove par godina da ih koristim. MM je jako visok, a ja sam imala boom negdje s 10 godina pa nismo sigurni da bi bas te mjere koje oni uzimaju za djecji krevet uopce igrale ulogu za nase potomstvo jer smo oboje odmah presli na krevet za odrasle...

27.6. 💙

mina04
    01. Veljača 2018. 15:54

Ena31, di si radila oggt, na VukVrhovcu? Ja sam isto bila jutros. Nije tako strasno, a morate racunati da sam ja pod teskim mucninama jos uvijek. Jedino to cekanje malo umori al izdrzi se. E sad su me zvali, nisam se odmah javila za 10 min ja njih zovem nema vise nikog. Sad me strah sta su me zvali, da nije nesto u redu 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

01. Veljača 2018. 15:58

mina04

Ena31, di si radila oggt, na VukVrhovcu? Ja sam isto bila jutros. Nije tako strasno, a morate racunati da sam ja pod teskim mucninama jos uvijek. Jedino to cekanje malo umori al izdrzi se. E sad su me zvali, nisam se odmah javila za 10 min ja njih zovem nema vise nikog. Sad me strah sta su me zvali, da nije nesto u redu 😐

Ne draga, ja sam ti iz Zagorja tako da spadam pod Opću bolnicu Zabok..svaka čast, super si ti to izdržala pod mučninsma, ja sam baš razmišljala da to nikako nebi uspjela dok s još imala mučnine...možda su htjeli pitati dal šalju nalaz tvom doktoru ili ga pokupiš sama

01. Veljača 2018. 15:59

Ena31

mina04

Ne draga, ja sam ti iz Zagorja tako da spadam pod Opću bolnicu Zabok..svaka čast, super si ti to izdržala pod mučninsma, ja sam baš razmišljala da to nikako nebi uspjela dok s još imala mučnine…možda su htjeli pitati dal šalju nalaz tvom doktoru ili ga pokupiš sama

Kak to da su te tak rano poslali na to? Imaš šećer visoki inače?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.