Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2018. 22:59

Confused

Joj nikako vam slikat,kupila sam svojoj princezi prvu robicu,preslatko je,sutra cu stavit sliku.Iako sam pisala da bi rabljena kolica,naletila sam na ova i zasad je to ljubav na prvi pogled

Jeeeyyy, baš su cool 😍😍😍

ivymicek
    31. Siječanj 2018. 22:59

Bojana27

I jako nisko bebu sad osjetim kad me malo lupi , gidit cu ujutro kako ce bit :/

Hm za pritisak ne znam. Ako se nastavi odi na pregled. Mogu ti samo reći kako je i mene mališa u tvojim tjednima udarao dosta nisko, malo iznad stidne kosti jer je i maternica još ispod pupka. 
    Odmori se i opusti se. Nemoj se sekirati. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    31. Siječanj 2018. 23:00

Confused

Joj nikako vam slikat,kupila sam svojoj princezi prvu robicu,preslatko je,sutra cu stavit sliku.Iako sam pisala da bi rabljena kolica,naletila sam na ova i zasad je to ljubav na prvi pogled

Lijepa su mi ta kunert kolica. Jeii za oblekicu!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Veljača 2018. 07:02

Jutrekoo😁...evo mene na putu do laboratorija...javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋...a glaadna se probudila kooo vuuk😣

ivymicek
    01. Veljača 2018. 08:05

Ena31

Jutrekoo😁…evo mene na putu do laboratorija…javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋…a glaadna se probudila kooo vuuk😣

Dobro jutro i sretno! Ja sam isto glaadnaa i po noći sam bila glaadnaa 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    01. Veljača 2018. 08:27

Jutrooo. Ena sretno! 
    Pridruzujem se klubu gladnih 😋😂

💗Baby E💗

01. Veljača 2018. 08:29

ivymicek

Ena31

Jutrekoo😁…evo mene na putu do laboratorija…javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋…a glaadna se probudila kooo vuuk😣

Dobro jutro i sretno! Ja sam isto glaadnaa i po noći sam bila glaadnaa 😂.

Hvala draga. Popila sam, bilo je skoro pa i fino, izvadili mi 2 epruvete krvi, malo mi je slabo došlo, na tren, vjerojatno od gladi, nervoze, kaj ja znam čega..sad za 15min idem opet dati krv pa još sat vremena čekati i opet dati krv 😣..pa  napokon jesti nešto😁😁

HappySeal
    01. Veljača 2018. 08:45

Dobro jutro! 

Pridružujem se klubu gladnih! 

Pojela bi sve ikad i njihovu mamu. Jučer u šetnji samo hranu registriram "U, pekara. Vidi slastičarnu. U dm-u ima onih žitaritastih pločica"... Užas. Hrana je svuda oko mene, a trudim se kontrolirati i ne ugađati si previše, jer onda nemam kontrole. 

Ja sam pitala baš u utorak za taj test za dijabetes, pa su mi dali lufta da ga napravim iza idućeg pregleda (prvi tjedan u ožujku) jer sam lijena trudnica.  

Kupila sam i onaj Avent set za bebe iz dm-a. ni s tim kuponom nije baš jeftin, baš nas deru na tim baby stvarima.

27.6. 💙

Honey
    01. Veljača 2018. 08:49

Jutro!!! Ova me ljepota pratila jutros na posao 😍 
    Ena super, jos malo pa ides papati 😀 i ja imam poveci apetit! Meni moj rekao da na ogtt odem izmedu 24-26tt pa cu tako. 
    Lijep dan svima 😘

Tea👶
    01. Veljača 2018. 08:53

Jutro rugalice 🤣
    Sretno svima sa svime danas. Ja pijem kavicu, sredila sam sude i sad mogu igrat igrice i popit kavu u miru hahah 😂 
    Vratila nam se južina 😥

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.