Joj nikako vam slikat,kupila sam svojoj princezi prvu robicu,preslatko je,sutra cu stavit sliku.Iako sam pisala da bi rabljena kolica,naletila sam na ova i zasad je to ljubav na prvi pogled
Jeeeyyy, baš su cool 😍😍😍
I jako nisko bebu sad osjetim kad me malo lupi , gidit cu ujutro kako ce bit :/
Hm za pritisak ne znam. Ako se nastavi odi na pregled. Mogu ti samo reći kako je i mene mališa u tvojim tjednima udarao dosta nisko, malo iznad stidne kosti jer je i maternica još ispod pupka.
Odmori se i opusti se. Nemoj se sekirati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joj nikako vam slikat,kupila sam svojoj princezi prvu robicu,preslatko je,sutra cu stavit sliku.Iako sam pisala da bi rabljena kolica,naletila sam na ova i zasad je to ljubav na prvi pogled
Lijepa su mi ta kunert kolica. Jeii za oblekicu!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrekoo😁...evo mene na putu do laboratorija...javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋...a glaadna se probudila kooo vuuk😣
Jutrekoo😁…evo mene na putu do laboratorija…javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋…a glaadna se probudila kooo vuuk😣
Dobro jutro i sretno! Ja sam isto glaadnaa i po noći sam bila glaadnaa 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrekoo😁…evo mene na putu do laboratorija…javim se kad dođem na red i popijem ono čudo😋…a glaadna se probudila kooo vuuk😣
Dobro jutro i sretno! Ja sam isto glaadnaa i po noći sam bila glaadnaa 😂.
Hvala draga. Popila sam, bilo je skoro pa i fino, izvadili mi 2 epruvete krvi, malo mi je slabo došlo, na tren, vjerojatno od gladi, nervoze, kaj ja znam čega..sad za 15min idem opet dati krv pa još sat vremena čekati i opet dati krv 😣..pa napokon jesti nešto😁😁
Dobro jutro!
Pridružujem se klubu gladnih!
Pojela bi sve ikad i njihovu mamu. Jučer u šetnji samo hranu registriram "U, pekara. Vidi slastičarnu. U dm-u ima onih žitaritastih pločica"... Užas. Hrana je svuda oko mene, a trudim se kontrolirati i ne ugađati si previše, jer onda nemam kontrole.
Ja sam pitala baš u utorak za taj test za dijabetes, pa su mi dali lufta da ga napravim iza idućeg pregleda (prvi tjedan u ožujku) jer sam lijena trudnica.
Kupila sam i onaj Avent set za bebe iz dm-a. ni s tim kuponom nije baš jeftin, baš nas deru na tim baby stvarima.
27.6. 💙
Jutro!!! Ova me ljepota pratila jutros na posao 😍
Ena super, jos malo pa ides papati 😀 i ja imam poveci apetit! Meni moj rekao da na ogtt odem izmedu 24-26tt pa cu tako.
Lijep dan svima 😘
Jutro rugalice 🤣
Sretno svima sa svime danas. Ja pijem kavicu, sredila sam sude i sad mogu igrat igrice i popit kavu u miru hahah 😂
Vratila nam se južina 😥
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji