proud ahahahah ma hocu naravno, a torba je lijepa
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo samo da pokazem, ovo su moje 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
pharmamma i Yvone dobrodosle u veselo drustvance!
nikolina219 takvu sam ja situaciju imala sa Mamba bombonima! Vidjela ih jedan dan i ne kupi. I sve mislim proci ce. Daaanima ih htjela i kad sam ih se docepala masakr! I sad sam upravo slistila..pokoji
Ajme sto vi sve vec naveliko kupujete! Uhvati me trta da necemo stici! Jedino sto imam je jedan poklon paketic iz trgovine!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ajme i ja sam sve te uzela ♥️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ajme i ja sam sve te uzela ♥️
Pa kad su tak divne 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
baarbaraa29 ak te tjesi nismo ni mi jos apsolutno nista kupili, samo gledam i tak do zadnjeg časa
i cekaju me moji haribo doma muž kupio bomboni umjesto rucka
Okeeej. Procitala sam svih 5str zaostataka i pozaboravljala sto sam htjela komentirati 😂
Proudy tetrice su mi super 😍
I ja pripadam klubu nemajki jer nisam jos nista kupila ali budem uskoro. Ima vremena 🤗
💗Baby E💗
Curke blago vama sto smijete sve i svašta pojesti!!! Meni je sve fino, preukusno... a nesmijem. Naime, na dijeti sam zbog gestacijskog. Od nekog 11 tjedna.
Curke blago vama sto smijete sve i svašta pojesti!!! Meni je sve fino, preukusno… a nesmijem. Naime, na dijeti sam zbog gestacijskog. Od nekog 11 tjedna.
Ajooj...ja baš smazala 2 jaja na oko i sir s vrhnjem...i 1 bombonjericu...a sutra idem na oggt, moam paziti da ne jedem prekasno večeras a bit ću gladna ziher jer me uvjek uhvati oko deset, pola 11navečer😂. Koliko je tebi bio šećer kod oggt? Jel to tak grozno kak pričaju cure?
Nikolina jeeej 😂
Bejb, nemajke? 😄 Mi lagano skicamo, a kad krene kupnja bit cemo kao oni ludi Ameri na black friday! 😂
Kolica i krevetic su izgleda odluceni i samo ih odemo kupit za Uskrs, a ostalo usput. Mislim da cemo se nakon ovog sljedeceg pregleda sa 20+ malo ozbiljnije uhvatit posla.
Mislim da sam jucer osjetila bebaca, upoznali se sinoc sa babicom.. i kao i kolacic uhvatila me neka panika 😞
Yvone kakvo je sad stanje? Jel ti dijeta jako stroga? Koliki ti je secer?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji