Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    31. Siječanj 2018. 16:22

Ena31, pretraga mi uopće nije bila teška. Kod mene u domu zdravlja stave i limuna. Kao vrlo slatka limunada. Uopće mi nije bilo teško popiti. Bez problema sam strusila. Secer mi je bio 5.3 natašte, 7.2 nakon sat vremena, i 7.4 nakon 2 sata. A gin. Me uputila jer mi je na prvoj Kak bio 5.1. Uglavnom,probaj sto opuštenije. 

Yvone
    31. Siječanj 2018. 16:30

Barbara29, nalazi su mi uredni. 1 mjesečno nosim profile na Vuk Vrhovec. I tako cu do kraja. Dijeta je od 1800 kcal. To je zapravo jako dobar način prehrane samo sto malo tko tako jede- izbalansirano. Sve se smije ograničeno. Osim sto ništa slatko osim voća. U biti moze se pojesti npr. Sladoled ali bi to značilo da moram preskočiti skoro cijeli ručak jer ima dosta kalorija Itd. Sve se da iskombinirati i sad je ok. Samo ponekad mi dođe da bi nešto slatko a ono friska figa :)

31. Siječanj 2018. 16:30

Yvone

Ena31, pretraga mi uopće nije bila teška. Kod mene u domu zdravlja stave i limuna. Kao vrlo slatka limunada. Uopće mi nije bilo teško popiti. Bez problema sam strusila. Secer mi je bio 5.3 natašte, 7.2 nakon sat vremena, i 7.4 nakon 2 sata. A gin. Me uputila jer mi je na prvoj Kak bio 5.1. Uglavnom,probaj sto opuštenije.

Tnx..nadam se da će biti ok, nebi htjela da mi sad kad su mi mučnine prestale i došao apetit, sve mi fino i napokon mogu jesti veli da idem na dijetu😑...inače nemam problema s šećerom, kad sam išla krv vadit bio mi je 4.4...ak sad nije podivljao.

Yvone
    31. Siječanj 2018. 17:04

Ena31

Yvone

Tnx..nadam se da će biti ok, nebi htjela da mi sad kad su mi mučnine prestale i došao apetit, sve mi fino i napokon mogu jesti veli da idem na dijetu😑…inače nemam problema s šećerom, kad sam išla krv vadit bio mi je 4.4…ak sad nije podivljao.

Ma super ti je to bio secer. Tako je i meni bilo u prvoj trudnoci. Bit ce sve ok. 

ivymicek
    31. Siječanj 2018. 18:27

ProudMomy

ivymicek

Yvonne dobrodošla. Uživaj s nama do kraja!
    ProudMma ima vremena ja za drugo nisam ništa kupila, sve sam dobila 😂😂😂.

Znas kaj je? U principu nemam potrebu za nekim veeelikim shoppingom, jer sve imam od malog. Tak da fakat samo neke sitnice imam za kupiti, pa ne zurim. Samo kolica si zelim nova i od tih krupnijih stvari. A i za njih cekam da me muz pita u cemu cu vozit dijete, jer samo pricam koja bi a nista ne poduzimam. 😂😂😂

😂😂😂 Odlična taktika.. ja sam svog pitala zna lk u kakvom stanju su kolica? Nakon detaljne inspekcije došao je do zaključka da nam ipak trebaju nova (rabljena). Možda ti bude kao i sa torbom samo kedan dan iznenađenje 😂.
    Nella ja uvijek žicam bušice 😂😂😂.
    Tetre moram kupiti ali to ću pred kraj.
    Ena meni taj OGTT nije bio strašan. Nisam bil ni gladna od tog šećera, niti mi je bilo muka. Zapravo jedna vrlo slatka voda 😊. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Siječanj 2018. 18:38

ivymicek

ProudMomy

ivymicek

Yvonne dobrodošla. Uživaj s nama do kraja!
    ProudMma ima vremena ja za drugo nisam ništa kupila, sve sam dobila 😂😂😂.

Znas kaj je? U principu nemam potrebu za nekim veeelikim shoppingom, jer sve imam od malog. Tak da fakat samo neke sitnice imam za kupiti, pa ne zurim. Samo kolica si zelim nova i od tih krupnijih stvari. A i za njih cekam da me muz pita u cemu cu vozit dijete, jer samo pricam koja bi a nista ne poduzimam. 😂😂😂

😂😂😂 Odlična taktika.. ja sam svog pitala zna lk u kakvom stanju su kolica? Nakon detaljne inspekcije došao je do zaključka da nam ipak trebaju nova (rabljena). Možda ti bude kao i sa torbom samo kedan dan iznenađenje 😂.
    Nellaja uvijek žicam bušice 😂😂😂.
    Tetremoram kupiti ali to ću pred kraj.
    Enameni taj OGTT nije bio strašan. Nisam bil ni gladna od tog šećera, niti mi je bilo muka. Zapravo jedna vrlo slatka voda 😊.

Ja sam zato planski stara kolica prodala,  kao ne valjaju. Izbjegla inspekciju 😂😂😂
    Tak da moramo kupiti ili ce ga nosat na rukama 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 18:49

E sad da vidimo, pojela sam pol kobasa domaćeg kuhanog, malo graha na masti zapečenog, s paprikom i lukom, prava zagorska hrana😂😂 i...uf..nesmijem ni reći..ali pasalo ko nikad..1dcl vina+1dcl mineralne😂😂...nikad mi niš nije bolje sjelo od ovog gemišteka😂😂...i to je to od hrane do sutra 😎

31. Siječanj 2018. 18:54

Ena31

E sad da vidimo, pojela sam pol kobasa domaćeg kuhanog, malo graha na masti zapečenog, s paprikom i lukom, prava zagorska hrana😂😂 i…uf..nesmijem ni reći..ali pasalo ko nikad..1dcl vina+1dcl mineralne😂😂…nikad mi niš nije bolje sjelo od ovog gemišteka😂😂…i to je to od hrane do sutra 😎

Ok,  sad sam gladna i zejna 😂😂
    Hvala 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 18:57

ProudMomy

Ena31

E sad da vidimo, pojela sam pol kobasa domaćeg kuhanog, malo graha na masti zapečenog, s paprikom i lukom, prava zagorska hrana😂😂 i…uf..nesmijem ni reći..ali pasalo ko nikad..1dcl vina+1dcl mineralne😂😂…nikad mi niš nije bolje sjelo od ovog gemišteka😂😂…i to je to od hrane do sutra 😎

Ok, sad sam gladna i zejna 😂😂
    Hvala

😘samo ti dođi slobodno, ima i kobasa za skuhati i graha za napraviti,gemišteka definitivno ne fali, još ti i palačinke napravim🤣😘

31. Siječanj 2018. 19:07

Ena31

ProudMomy

Ena31

Ok, sad sam gladna i zejna 😂😂
    Hvala

😘samo ti dođi slobodno, ima i kobasa za skuhati i graha za napraviti,gemišteka definitivno ne fali, još ti i palačinke napravim🤣😘

😘😘😘😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.