Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2018. 08:54

Happy kraljice😂😂😂..i njihovu mamu😂😂😂....Honey prekrasna fotka😍😍

Tea👶
    01. Veljača 2018. 08:55

HappySeal

Dobro jutro!

Pridružujem seklubugladnih!

Pojela bi sve ikad i njihovu mamu. Jučer u šetnji samo hranu registriram "U, pekara. Vidi slastičarnu. U dm-u ima onih žitaritastih pločica"… Užas. Hrana je svuda oko mene, a trudim se kontrolirati i ne ugađati si previše, jer onda nemam kontrole.

Ja sam pitalabaš u utorak za taj test za dijabetes, pa su mi dali lufta da ga napravim iza idućeg pregleda (prvi tjedan u ožujku) jer sam lijena trudnica.

Kupila sam i onaj Avent set za bebe iz dm-a. ni s tim kuponom nije baš jeftin, baš nas deru na tim baby stvarima.

Nije jeftin da...ali ako uzmeš više stvari s tim kuponima, plus kupon od -15% splati se, ja sam uzela izdajalicu, taj set i trudnicku torbu od Biobaze i prakticki sam dobila set besplatno.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 08:56

Dobro jutro! 
    Ko da sam znala da ce bit GLADNA tema, jutros pokupovala pola pekare  uglavnom ih zaobilazim u širokom luku ali jutros mi je bas dosla želja :) 
    Neki dan sam proucavala cijene u dm-u ,svi me okolo straše da je sve uzasno skupo... pa nije bas sad tak jako strasno , izdrzat cemo za nase bebale 

• NellaM
    01. Veljača 2018. 09:05

Jutro gladnice 😄 I da nisam bila gladna kad sam sve pročitala bi bila 😂 Ena izdrži i ne čitaj ovo ništa sada 😆 Nek ti sto prije prođe vrijeme i da bude sve ok ☺️
    Confused bas su mi fora kolica 🤗
    Bojana kako je jutros? 
    Ajme Honey kakva divnoca, obožavam takva jutra ☀️😃
    Taj test ja nisam radila u prvoj trudnoći, jel to u hr obavezno ili?

HappySeal
    01. Veljača 2018. 09:05

Mi smo trenutno u ovoj fazi: 
    - odjeće imam dovoljno do veličine 68, sve što dođe ekstra na to je super, možda fali još neka zimska jakna i te stvari za slojevito, ali imamo robe za zatvorene prostore
    -ormare smo uzeli stare iz bratovog dnevnog boravka (sivi s javor frontama) za bebaču u sobu (nije da ima razvijen stil). Dva dvokrilna ormara i bar (pa sam se zezala da će prematalica biti u baru, ali nam je na knap)  Uglavnom, na te ormare možda stavim neke baby naljepnice ako mi se bude dalo. 
    - od mog starog radnog stola ću napraviti prematalicu
    - imam i 4 flašice, 2 dude, taj avent set, pribor za njegu pupka, tetre, nešto sitno posteljine... 

Trebam kolica i kinderbet. Kolica će ići nova, a kinderbet ćemo morati uzeti rabljeni, iako nas dvoje zagovaramo da ga stavimo u kutiju, al bake bi nas ubile... 

Ja si jako želim Ergobaby nosiljku, ali cifra je ono... idi pa se liječi - morat ću i to naći na njuškalu ili negdje. 

27.6. 💙

01. Veljača 2018. 09:12

NellaM

Jutro gladnice 😄 I da nisam bila gladna kad sam sve pročitala bi bila 😂Enaizdrži i ne čitaj ovo ništa sada 😆 Nek ti sto prije prođe vrijeme i da bude sve ok ☺️
    Confusedbas su mi fora kolica 🤗
    Bojanakako je jutros?
    AjmeHoneykakva divnoca, obožavam takva jutra ☀️😃
    Taj test ja nisam radila u prvoj trudnoći, jel to u hr obavezno ili?

Nisam sigurna ali mislim da je obavezan jer dokica nije baš imala razloga poslati me na to s obzirom na vađenje krvi kad mi je šećer bio 4.4 , znači ništa...

HappySeal
    01. Veljača 2018. 09:13

Eh da, Tea 

Jučer sam nabrzaka vidjela da si čitala priče s poroda. Nemoj to raditi, posebno ne na forumu koji počinje s R. 
    Cijenim svačije mišljenje i želje, ali te žene zbilja nisu u doticaju sa stvarnosti pa se bolje kloniti njihovih priča. Drago mi je da su tvoje priče bile sretne. 

Na nekoj temi o dojenju su napale mamu koja je pitala koju izdajalicu da kupi, jer ako dojiš onda dojiš stalno. Nedobog da negdje ideš pa trebaš bebaču dati flašicu ili da ne dojiš na zahtjev... Militantne su. Neka se na temi o porodima kod Podobnika žalila da su je tjerali da joj uvedu kanilu za mjerenje tlaka. 

27.6. 💙

Tea👶
    01. Veljača 2018. 09:18

Imaju jeftine kinderbete u ikei. Samo kaj madrac ide posebno, ali najskuplji madrac je 450 kn...nije strasno. MM je htio sam napravit kinderbet, ali sam ga odgovorila kad sam vidjela obicni bijeli kinderbet za 600-700 kn, a onaj s ladicama 1400kn... mislim da nam se ne isplati da se muci uz dva privatna posla, a kinderbeti su stosni. Svaki moze regulirat visinu madraca i skidati vrata, a kasnije maknes obje strane i imas krevetić za todlera

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    01. Veljača 2018. 09:25

HappySeal

Eh da, Tea

Jučer sam nabrzaka vidjela da si čitala priče s poroda. Nemoj to raditi, posebno ne na forumu koji počinje s R.
    Cijenim svačije mišljenje i želje, ali te žene zbilja nisu u doticaju sa stvarnosti pa se bolje kloniti njihovih priča. Drago mi je da su tvoje priče bile sretne.

Na nekoj temi o dojenju su napale mamu koja je pitala koju izdajalicu da kupi, jer ako dojiš onda dojiš stalno. Nedobog da negdje ideš pa trebaš bebaču dati flašicu ili da ne dojiš na zahtjev… Militantne su. Neka se na temi o porodima kod Podobnika žalila da su je tjerali da joj uvedu kanilu za mjerenje tlaka.

Ma joj te Rode su uzasne...svaka njima cast, ali ne uzimam ih previse za ozbiljno jer se ponasaju kao "kraljice" totalitarizma 🤣 
    Ja nemam namjeru vaditi sise gdje stignem jer je to prirodno...pa prirodna je sisa svakako pa ne hodamo goli...meni je osobno to uzasno, da ti cijeli kafic gleda u sise, a ti si ponosna jer ti je beba samo dojena 😂 ko voli nek izvoli, ja bome necu, ne treba mi titula "majka samodojenog djeteta" 🤣🤣
    Iskustva moze svatko pisat tamo, ima cak i iskustva oceva...onak...malo te ohrabri necija pozitivna prica jer cesto zene imaju tendenciju pretjerivati i raditi halabuku od poroda.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 09:31

Tea  gledala sam i ja te kinderbete iz ikee i onda sam skuzila da nemaju kotace i ne mice im se ogradica gore dolje vec je fiksna , tako da sam odustala od njih jer bi mi leđa otpala stavljajuci djete unutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.