Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    01. Veljača 2018. 09:38

nikolina219

Tea gledala sam i ja te kinderbete iz ikee i onda sam skuzila da nemaju kotace i ne mice im se ogradica gore dolje vec je fiksna , tako da sam odustala od njih jer bi mi leđa otpala stavljajuci djete unutra

Pa kotače uvijek mozes sama stavit...to ti je najlakše...a dobro meni ne smetaku vrata ako je madrac stavljen ovako visoko. 
    Preskupe su ergobaby...i ja bi je htjela, ali brate mili 😥

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    01. Veljača 2018. 09:42

Tea👶

Pa kotače uvijek mozes sama stavit…to ti je najlakše…a dobro meni ne smetaku vrata ako je madrac stavljen ovako visoko.
    Preskupe su ergobaby…i ja bi je htjela, ali brate mili 😥

Preko 1000 kn je nova + umetak za novorođenčad koji se koristi dva mjeseca 

Btw, neki dan mi mama kaže 
    "Happy, ne treba ti puno robe tih početnih veličina. Bebe ti to brzo prerastu."
    "Znači da bebač bude u pelenama dok ne navrši tri mjeseca. Cool."
    "Sad se praviš pametna"

Krepala sam od smijeha. Ježi ga. Znam da će prerasti, ali nešto moram staviti na svoje sunce pokakano. Bar tih prvih tjedan dva jer... termoregulacija,,, A nije baš da ću prati svaki dan mašinu veša samo da imam čiste robice. Ajde svaka tri dana - moguće! 

27.6. 💙

Tea👶
    01. Veljača 2018. 09:49

Ma ti kak misliš da je najbolje ...pusti druge. Ja sam za golotinju jer je kod nas fakat vruce, a ne mogu ga zamisliti nabundanog na 40 stupnjeva. Ali vidjet ces sama, ako se bude preznojavao, nisi luda da ga bundas 😂 a mamice moraju rec nesto 💙

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 09:51

ja sam nasla kinderbet koji ima sve i lijep je ,cijena tu negdje, a nosiljke ,jbg, cijene su svugdje vise manje iste bar šta sam ja vidla...

HappySeal
    01. Veljača 2018. 09:51

Ma ako je vruće neka bude u pelenama. Ali u ZG sam u zadnjih 10 godina doživjela svakakva ljeta - od 40 stupnjeva do 15 stupnjeva pa sam uzela tih basic bodyja i kraćih stvari.. Prodat ćemo što ne bude nosio 

27.6. 💙

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 09:57

Mi prvi put preko ljeta ostajemo u Zagrebu pa nemam pojma kak cemo ,stavljam jos jednu klimu sigurno 

bejb23
    01. Veljača 2018. 09:58

Nadam se da ste se napapale i da ste site 🤗 
    Honey slika je 😍😍😍😍 
    Happy i mama hahahahah 😂😂😂😂 bas si me nasmijala. Mene moja tlaci sto jos nista nisam kupila i dobro pogledala uopce gdje sto ima tako da i ona moze krenut, al kad krenemo (pra)baka ce biti ta koja ce reci sto ce nam toliko 😂😂😂😂
    Meni je Noona krevetic 😍😍😍😍ljubav na prvi pogled aliii je dida izrazio zelju da napravi pa nek se zabavi s tim onda. Rekao je da bi napravio sve sto treba biti od drva pa nek mu bude😂 Samo sam mu rekla nek jos nista ne pocinje. 

💗Baby E💗

Tea👶
    01. Veljača 2018. 09:58

Nikolina gdje si nasla kinderbet?
    Happy, pa naravno 🤣

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    01. Veljača 2018. 10:02

Jutro klokanice tea lijepi su mi svi,ali prvom kinderbetu dajem lajk,mi smo u baby centru,samo bolji madrac uzela..danas juzina,glava me poboljeva i evo nas u 20-om tjednu..ena jos malo pa javi iskustvo

franovamamita
    01. Veljača 2018. 10:05

jutro cure
    da tea i ja nekad citam price i gledam porode mada imam svog iskustva nemam mira al sam odlucila da ne vrijedi...kako bude bit ce...a to da zene znaju pretjersti znaju...kad mi stanu cviliti i kukati a na kraju skuzis rodile za sar dva dode mi da im lupim samar  
    confused kolica su lijepa ali jesi ih vidjela u zivo ? moja sestra ih ima,nije bila zadovoljna velika su i teska...
    bojana najbolje provjeri kod dr ako ces biti mirna...vjerujem da je sve ok
    happy gledaj si definitivno preko njuskala ili ako imas fejs ima puno gruoa gdje prodaju opremu
    ena znaci zasladila si se od ranog jutra 

nego odo,glad me doziva tj vristi moje ime 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.