Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    01. Veljača 2018. 10:05

🎂 jeeeee 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• nikolina219
    01. Veljača 2018. 10:07

Bebe Nova evo i link  http://www.bebenova.eu/
    ja cu vjerojatno ovaj uzet  http://www.bebenova.eu/krevetic-smile-bijeli-s-ladicom.html
    bejb23 i ja sam gledala Noona i Evolve i jos razmišljam o njima jer su jako funkcionalni

Honey
    01. Veljača 2018. 10:37

Mi smo kupili Noona, gledali smo i Evolve na sajmu, ali je Noona puno kvalitetnija, tako bar moj muž kaže. Ma bila je to ljubav na prvi pogled. A i mirna sam sa krevetom za narednih nekoliko godina! I mene ulovila sad glad od pričanja toliko o hrani, idem pojest kivi prije gableca. Ena javi rezultate ako ih dobiješ!
    Ja ništa ne gledam i ne čitam o porodu. Ne želim se opterećivati ni sa tuđim iskustvima. Da rađam kod kuće išla bi se malo više informirati, ovako sam ionako u bolnici, ja nisam doktor, a ako su porodile tolike porodit će i mene. Da li ću ispucati ili neću, vjerojatno hoću, koliko-to nema nitko veze s tim osim moje tijelo, kako brzo će stvari ići isto ovisi o mom tijelu. Ako moje tijelo zakaže onda ide medicina u pomoć. Nekako mi je tako lakše razmišljati. Imam stav da nije porod ono lijepo, nego trenutak kad držiš svoju bebu u rukama, dakle ne očekujem lijep porod. Očekujem bolan

mateya1993
    01. Veljača 2018. 10:40

Bok mamice :) evo i mene. Jeste me nasmijale    
     teac- baš mi se sviđa kinderbet iz ikee
    Baš vam zavidim što već na veliko kupujete odjeću i stvari za bebice. Nadam se da ću 15.2 otkriti spol pa da i ja lagano krenem u shopping. Nemogu dočekati :) 
    I ja idem na OGTT test u ponedjeljak, nadam se da mi neće biti slabo i da će mi šećer biti ok.
    Hvala Bogu pa sam počela više jesti, jedino mi svinjetina baš ne odgovara,konkretno mljeveno meso. Smrdi mi i nakon termičke obrade,užas. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

01. Veljača 2018. 10:41

Jutro cure!
    Evo i mene budne! Franovamamita i ti danas poranila? 😂
    Danas nam je punih 23tt jeeeej
    Procitah sve. Zapamtih da Tea nije nigdje fulala rijec 😂
    Price s poroda ne citam niti cu. Rode su nekad od velike pomoci,  ali nekad brate mili... Sorry,  dojila sam 14mj,  ali nisam nikad dojila u kaficu,  parku i sl. Uvijek sam si nasla mjesto gdje je i meni i djetetu ugodno. Meni nije ugodno da mi cijela birtija gleda u cice dok ja ponosno dojim. A isto tako ne smatram da je dojiti do skole super,  ali to sam samo ja.
    Ove kimbice iz Ikee su mi jako lijepe,  mi imamo pa to ni ne gledam ,  ali recimo ovaj s ladicama mi je favorit. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    01. Veljača 2018. 10:48

Jeeeej Proudy  Čin čin!!!
    Ajde da iskomentiram i ja dojenje - dojenje je sigurno dobro i treba tome težiti, ali gdje i kako će to neka bude na svakoj mami kako je njoj ugodno ili nije.

01. Veljača 2018. 11:03

Eto curke, živa i zdrava, sve u svemu ok ak se izuzme trenutna slabost, mislim da mi je teta stavila limuna u tekućinu, bili je jaaako slatko, malo kiselkasto. Prvi put uzeli 2 epruvete krvi, i idući sat 1, pa još za sat vremena 1...sad me zadnje piknula nekak po strani ruke pa me buba, malo mi je kvrga iskočila😊...popapala sam picante pizzu iz Dubravice, sad coffe time😁😍😘

Mya
    01. Veljača 2018. 11:06

To samo na pocetku dobijes za popit,kasnije samo svakih sat krv vade?super,daj boze da svakoj tako bude

01. Veljača 2018. 11:14

J@m@

To samo na pocetku dobijes za popit,kasnije samo svakih sat krv vade?super,daj boze da svakoj tako bude

Ma da,oko 3 dcl mislim da ima toga, rekli popit čim prije,  nije to stvarno ništa😁

franovamamita
    01. Veljača 2018. 11:25

proud sanjala gluposti pa malo uranila...woow ti na 23 cekamo slikicu 
    kontala sam ofarbat danas kosu kupila boju otkad vec a nekako me strah hmm

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.