Bebe Nova evo i link http://www.bebenova.eu/
ja cu vjerojatno ovaj uzet http://www.bebenova.eu/krevetic-smile-bijeli-s-ladicom.html
bejb23 i ja sam gledala Noona i Evolve i jos razmišljam o njima jer su jako funkcionalni
Mi smo kupili Noona, gledali smo i Evolve na sajmu, ali je Noona puno kvalitetnija, tako bar moj muž kaže. Ma bila je to ljubav na prvi pogled. A i mirna sam sa krevetom za narednih nekoliko godina! I mene ulovila sad glad od pričanja toliko o hrani, idem pojest kivi prije gableca. Ena javi rezultate ako ih dobiješ!
Ja ništa ne gledam i ne čitam o porodu. Ne želim se opterećivati ni sa tuđim iskustvima. Da rađam kod kuće išla bi se malo više informirati, ovako sam ionako u bolnici, ja nisam doktor, a ako su porodile tolike porodit će i mene. Da li ću ispucati ili neću, vjerojatno hoću, koliko-to nema nitko veze s tim osim moje tijelo, kako brzo će stvari ići isto ovisi o mom tijelu. Ako moje tijelo zakaže onda ide medicina u pomoć. Nekako mi je tako lakše razmišljati. Imam stav da nije porod ono lijepo, nego trenutak kad držiš svoju bebu u rukama, dakle ne očekujem lijep porod. Očekujem bolan
Bok mamice :) evo i mene. Jeste me nasmijale
teac- baš mi se sviđa kinderbet iz ikee
Baš vam zavidim što već na veliko kupujete odjeću i stvari za bebice. Nadam se da ću 15.2 otkriti spol pa da i ja lagano krenem u shopping. Nemogu dočekati :)
I ja idem na OGTT test u ponedjeljak, nadam se da mi neće biti slabo i da će mi šećer biti ok.
Hvala Bogu pa sam počela više jesti, jedino mi svinjetina baš ne odgovara,konkretno mljeveno meso. Smrdi mi i nakon termičke obrade,užas.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro cure!
Evo i mene budne! Franovamamita i ti danas poranila? 😂
Danas nam je punih 23tt jeeeej
Procitah sve. Zapamtih da Tea nije nigdje fulala rijec 😂
Price s poroda ne citam niti cu. Rode su nekad od velike pomoci, ali nekad brate mili... Sorry, dojila sam 14mj, ali nisam nikad dojila u kaficu, parku i sl. Uvijek sam si nasla mjesto gdje je i meni i djetetu ugodno. Meni nije ugodno da mi cijela birtija gleda u cice dok ja ponosno dojim. A isto tako ne smatram da je dojiti do skole super, ali to sam samo ja.
Ove kimbice iz Ikee su mi jako lijepe, mi imamo pa to ni ne gledam , ali recimo ovaj s ladicama mi je favorit. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeeej Proudy Čin čin!!!
Ajde da iskomentiram i ja dojenje - dojenje je sigurno dobro i treba tome težiti, ali gdje i kako će to neka bude na svakoj mami kako je njoj ugodno ili nije.
Eto curke, živa i zdrava, sve u svemu ok ak se izuzme trenutna slabost, mislim da mi je teta stavila limuna u tekućinu, bili je jaaako slatko, malo kiselkasto. Prvi put uzeli 2 epruvete krvi, i idući sat 1, pa još za sat vremena 1...sad me zadnje piknula nekak po strani ruke pa me buba, malo mi je kvrga iskočila😊...popapala sam picante pizzu iz Dubravice, sad coffe time😁😍😘
To samo na pocetku dobijes za popit,kasnije samo svakih sat krv vade?super,daj boze da svakoj tako bude
To samo na pocetku dobijes za popit,kasnije samo svakih sat krv vade?super,daj boze da svakoj tako bude
Ma da,oko 3 dcl mislim da ima toga, rekli popit čim prije, nije to stvarno ništa😁
proud sanjala gluposti pa malo uranila...woow ti na 23 cekamo slikicu
kontala sam ofarbat danas kosu kupila boju otkad vec a nekako me strah hmm
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji