Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    31. Siječanj 2018. 19:17

Ja sam popunila kvotu od 20 tetri. Kupovala sam svuda. 

Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa... ugl, nisam zasluzila neku pohvalu...

Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl... 

27.6. 💙

31. Siječanj 2018. 19:37

HappySeal

Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa… ugl, nisam zasluzila neku pohvalu…

Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl…

Splačinu😂😂, a jesi kraljica s komentarima😂...ja nemam još ni jednu tetricu🙃🙃...jbt...nenam niš osim jednog kompletića, (kapa, majca, hlače)dekica, klokanice i ful preveliki kompletić kapice i rukavica😎😎...samo polako, tek sam 6mj trudna😂😂😂😂

31. Siječanj 2018. 19:43

HappySeal

Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa… ugl, nisam zasluzila neku pohvalu…

Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl…

Splacinu 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 19:45

Ena31

HappySeal

Splačinu😂😂, a jesi kraljica s komentarima😂…ja nemam još ni jednu tetricu🙃🙃…jbt…nenam niš osim jednog kompletića, (kapa, majca, hlače)dekica, klokanice i ful preveliki kompletić kapice i rukavica😎😎…samo polako, tek sam 6mj trudna😂😂😂😂

Ja se isto ne zurim,  zapravo ja cekam da muz odradi umjesto mene. Proslu trudnocu sam odgulila sama,  on je bio sluzbeno odsutan. E ovaj put sam ja nepokretna,  pa je sve na njemu jbg. Ja samo gledam i pricam i cekam da od kupi,  a to traje 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    31. Siječanj 2018. 20:25

HappySeal

Hahahah evo ja nisam vec za jednogodisnjaka, ali sam uz tetre ubacila i set za njegu pupka, u njemu je sve sterilizirano, od komprese do stapica "za uho", ubacila i one mrežaste gacice tj pečenu za poslije poroda 😂 jer zas ne....nes za dezinfekciju izdajalicu i besafe pojas za auto napokon, tadam...sluzbeno sam zavrsila 3.krug shoppinga  🤸

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    31. Siječanj 2018. 20:27

Pelenu** okej cure imam novi mob i ne mogu isključiti ono automatsko predlaganje riječi, pa ispada luda i nepismena hahah 🤣 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

31. Siječanj 2018. 20:29

Tea👶

Pelenu** okej cure imam novi mob i ne mogu isključiti ono automatsko predlaganje riječi, pa ispada luda i nepismena hahah 🤣

Pecenu 😂😂😂😂😂
    Znaci placem 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Siječanj 2018. 20:34

Tea👶

😂😂😂😂, a te pečene isto po licu rasporediš?😂😂😂

Tea👶
    31. Siječanj 2018. 21:09

Ena31

Tea👶

Ahahahhahaha nego sto, znas kako ti je to dobro, REVITALIZIRAJUCE...😂😂😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

31. Siječanj 2018. 21:10

Tea👶

Ena31

Tea👶

Ahahahhahaha nego sto, znas kako ti je to dobro, REVITALIZIRAJUCE…😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.