Ja sam popunila kvotu od 20 tetri. Kupovala sam svuda.
Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa... ugl, nisam zasluzila neku pohvalu...
Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl...
27.6. 💙
Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa… ugl, nisam zasluzila neku pohvalu…
Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl…
Splačinu😂😂, a jesi kraljica s komentarima😂...ja nemam još ni jednu tetricu🙃🙃...jbt...nenam niš osim jednog kompletića, (kapa, majca, hlače)dekica, klokanice i ful preveliki kompletić kapice i rukavica😎😎...samo polako, tek sam 6mj trudna😂😂😂😂
Sad sam bila dva sata u setnji. Prije toga napravila najvecu splacinu od rucka - ne znam jel bilo slanine ili ljuce a tako bez okusa… ugl, nisam zasluzila neku pohvalu…
Mene je malo strah organizacije zivota s klincem pa sad kupujem i za jednogodisnjake. Da se osiguram ako bude fejl…
Splacinu 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Splačinu😂😂, a jesi kraljica s komentarima😂…ja nemam još ni jednu tetricu🙃🙃…jbt…nenam niš osim jednog kompletića, (kapa, majca, hlače)dekica, klokanice i ful preveliki kompletić kapice i rukavica😎😎…samo polako, tek sam 6mj trudna😂😂😂😂
Ja se isto ne zurim, zapravo ja cekam da muz odradi umjesto mene. Proslu trudnocu sam odgulila sama, on je bio sluzbeno odsutan. E ovaj put sam ja nepokretna, pa je sve na njemu jbg. Ja samo gledam i pricam i cekam da od kupi, a to traje 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahah evo ja nisam vec za jednogodisnjaka, ali sam uz tetre ubacila i set za njegu pupka, u njemu je sve sterilizirano, od komprese do stapica "za uho", ubacila i one mrežaste gacice tj pečenu za poslije poroda 😂 jer zas ne....nes za dezinfekciju izdajalicu i besafe pojas za auto napokon, tadam...sluzbeno sam zavrsila 3.krug shoppinga 🤸
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pelenu** okej cure imam novi mob i ne mogu isključiti ono automatsko predlaganje riječi, pa ispada luda i nepismena hahah 🤣
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pelenu** okej cure imam novi mob i ne mogu isključiti ono automatsko predlaganje riječi, pa ispada luda i nepismena hahah 🤣
Pecenu 😂😂😂😂😂
Znaci placem 🤣🤣🤣🤣
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😂😂😂😂, a te pečene isto po licu rasporediš?😂😂😂
Ahahahhahaha nego sto, znas kako ti je to dobro, REVITALIZIRAJUCE...😂😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ahahahhahaha nego sto, znas kako ti je to dobro, REVITALIZIRAJUCE…😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji