Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Siječanj 2018. 10:26

Pridružujem se punotjednim trudnicama! Mi večeras fakat feštamo muž vodi kumove i nas na rebarca, najbolja rebarca u gradu. Jedva čekam!!
    Dobro jutro djevojke, nadam se da vas ne šoraju hormoni kao mene. Em sam cendro em sam nervozna em nemam strpljenja itd. 😤.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    26. Siječanj 2018. 10:28

mamica1985

Evo da se javim - obavila pregled, malo cudo raste i razvija se kako treba, mama samo 1kg u plusu, radim do Uskrsa pa godisnji pa porodiljni.

Iiiiiiii… cekamo jos jednu CURU ❤❤❤ Starija seka odusevljena 😀

Čestitam mamaica!!! Još jedna princezica!!! I bravo za kile 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    26. Siječanj 2018. 10:43

dan cure
    cestitam mamica 
    honey daj sipaj sto god i meni i ja sam danas 17tt 
    nocas sam sanjala da sam rodila i to morala na carski jer je malac bio skoro 5 kg 
    joooooj sta kuhate danas finoga ?
    meni danima vec apetit nije nesto posebno samo cekam kad ce opet krenuti 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mare27
    26. Siječanj 2018. 10:47
    eto big mame!!!!
    eto big mame!!!!

• Kolačić
    26. Siječanj 2018. 11:12

Bok  cure, evo da se javim i ja :D dobila sam neke uputnice, čeka me hodnja po Petrovoj, Andriji Štamparu i Vinogradskoj... :( ali inače sve oke, beba već jako lupa, osjetim da reagira na kavu. Kao da mu netko stavi propeler u guzu hahahah

baarbaraa29
    26. Siječanj 2018. 11:15

Honey

Barbara ti bi mogla, tebi je punih 17t!!!! Šta hoćeš mlijeko ili vodu??

Daaaaaj.. Ma kad vec slavimo daj jedan miks, daj mlijeodu!
    Zapravo daj DUPLO odma! Kad je bal.. 
    Mare 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Romana33
    26. Siječanj 2018. 11:15

franovamamita

my life draga i ti si imala danas pregled? javi nam se

Jucer nisam pisala jer sam cjelo popodne presjedila u cekaonici. Dosla sam na red u pola 9..  bebica je dobro. Napreduje. Papa test mi dobar. Jedino me muci taj pritisak dole i ko menstrualni bolovi. Rekla da moze s posteljicom biti povezano jer mi posteljica skroz do usca nisko. Ali me poslala na vadenje krvi i urinokulturu da nije mozda upala.. 

baarbaraa29
    26. Siječanj 2018. 11:18

O! Za Maru mi se izbrisao smjesko sa srcekima! Evo ti sad onda dva   

baarbaraa29
    26. Siječanj 2018. 11:20

Eto ih nece pa nece! Onda si ih zamisli! Hihihi! Lijep trbuscic!!
    my life ti laganini i uz upute i nadzor doktora bit ce to sve dobro!! Bitno da je bebica dobro!

26. Siječanj 2018. 11:32

Pozdrav drage moje trudnice😍.. Eto sve jedna dobra vijest za drugom, super da bebice napreduju, MAMICA čestitam na princezi😍😍😍😍😘😘😘😘😘, ajde bit će i djevojaka za naše momke😂😂.. Eto i ja se pridružujem vama što idete piti za puni tjedan, može kakao kad se već pije😂😂. Želim vam nam svima lijep i ugodan petak, vama radnicama da čim brže prođe taj radni dio 😘😘🤗😍😘🤗😍😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.