Bravo, skroz se slažem s tobom. Ja sam okej sa svojih 400 mg dok mi ne kažu drugačije, sutra idem na pregled pa ću pitati. :)
Da se pita istraživanja i popularne medije ne bi ništa ni jeli ni pili i svi bi umrli od zraka i treptanja.
Samo razumno i odgovorno i sve 5.
27.6. 💙
Ja pijem Solgar prenatal unutra je 400mg i uzela sam posebno jos samo folnu od 400mg. Pitala sam u ljekarni i kaze zena da mi od 800mg dnevno ne moze biti nista. Pa cu ja za svaki slucaj piti 800. S obzirom da se inace predlaze pocet piti cak 3 mj prije planirane trudnoce a ja sam ih sad 4 mj pauzirala.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sto se tice ovog mog mirovanja,sta mislite bi li smila vozit?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
cureee...evo meee
bila u utorak na prvom pregledu,tad sam bila 6+6 tt i jasno se je vidjela bebica ,pol cm velika ,a kad je uključila da čujem srce,suze su same krenule
znači radila mi je samo pregled i uzv,vaginalni,naručila za mj dana opet,dala uputnicu za vaditi krv i dala recept za folnu i to je to,neka specifična dok,koliko me sječanje služi ,nije bila tako aljkava kad mi je vodila prvu trudnoću....
uglavnom rekla je da je sve ok i nije mi htjela dati komplikacije ,kao pričekati ćemo do idućeg pregleda( ja sa htjela na komplikacije jer me zna nakon velikog umora( posao,putovanje ,dvogodišnjak,kuća) dosta boliti i baš se umaram,al eto ....
Sto se tice ovog mog mirovanja,sta mislite bi li smila vozit?
Strogo mirovanje je pretezito lezanje. Mislim da nebi smjela voziti, a ni previse kud ici. Ja bi se na tvom mjestu strpila ta dva tjedna, bolje dva tjedna nego nedaj boze cijelu trudnocu. Inace je polozaj tijela u voznij dosta nezdrav i za zdravog covjeka.
Mare supeeeeer!!! Ja se cijelo vrijeme brinem hoce mi dati bolovanje tamo negdje iza Nove 😐
Ja cu isto na komplikacije vjerojatno iza nove godine jer meni je stres samo kad neki ljudi provire kroz vrata ureda, a onda kad progovore kosa mi mijenja boju, a posao je takav da su ove opisane situacije med i mlijeko :) Jos mjesec i pol dana taman da prodje prvo tromjesecje...
Ja ću na pregled u 08. tjednu ne zelim ranije jer sam prije žurila što prije pa sam se samo zivcirala. Ja cu tražit bolovanje krajem godine tj početkom 01. mjeseca.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja cu isto na komplikacije vjerojatno iza nove godine jer meni je stres samo kad neki ljudi provire kroz vrata ureda, a onda kad progovore kosa mi mijenja boju, a posao je takav da su ove opisane situacije med i mlijeko :) Jos mjesec i pol dana taman da prodje prvo tromjesecje…
Joj mogu si misliti kako je to. Ja još radim sa strankama. Ljudi znaju biti stvarno bezobrazni i vikati i raditi scene. Više puta su me znali izbaciti iz takta da moram tabletu za smirenje popiti. Tako da što prije se maknuti sa takvog posla to bolje.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji