Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    01. Studeni 2017. 21:27

Hvala :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    02. Studeni 2017. 06:52

Cestitam Tynchyca!

Meni je od budjenja muka. Stalno taj osjecaj kao da sam citala u autu, a povracala sam samo jednom dosad. Al mukica je stalna. Mrzim je.

Morala sam se pozalit. 

27.6. 💙

• simpaticna
    02. Studeni 2017. 07:32

Jutro :) Cestitam Tynchyca :)
    Ja sve ocekujem te mucnine, jos ih nema. Cice me bole, napuhale se, ali od m ucnina jos nista...Sve cekam da me zasoraju....

02. Studeni 2017. 09:14

Kak vam je sa spavanjem??ja do 21izdrzim i u 7 na nogama,ful odmorna

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

• Kolačić
    02. Studeni 2017. 09:52

Evo cure moje, i meni je isto, strašna mučnina, to je za ne povjerovati, otkad otvorim oči pa dalje. A spavanje isto, u 21 spavam, u 6 sam na nogama. Užas. Ne mogu ništa jesti i to me već brine jer trebam se zdravo hranit za bebu, a ne mogu ništa jest. 

02. Studeni 2017. 10:16

Iste simptome imamo

28.06.2018.

HappySeal
    02. Studeni 2017. 10:20

Meni je spavanje skroz poremećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.

Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi. 

Drugo stanje, nema šta. 

Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad. 

27.6. 💙

• Kolačić
    02. Studeni 2017. 10:34

HappySeal, meni je isto tako, isto. Osjećaj kao da ću povratiti, a ne mogu. Ja sam bila ovisnik o kavi, a sad ju ne mogu smisliti. I meni je u uredu stalno otvoren prozor da mi ulazi svježina. 
    Zaboravila sam čestitati našoj novoj trudnici, Tinchyca. Želim da ovaj put sve prođe kako treba <3 

• simpaticna
    02. Studeni 2017. 11:21

HappySeal

Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.

Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.

Drugo stanje, nema šta.

Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.

ti si koliko t? mene samo cice i umor, isto zaspem rano  i budim se rano...zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?

02. Studeni 2017. 11:31

Ja jos ne povracam,nego mi zna biti muka u želucu,uvijek oko podne pa mi mineralna pomogne,a cice ubijaju i kad radim donji dio leda boliiiii

28.06.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.