Cestitam Tynchyca!
Meni je od budjenja muka. Stalno taj osjecaj kao da sam citala u autu, a povracala sam samo jednom dosad. Al mukica je stalna. Mrzim je.
Morala sam se pozalit.
27.6. 💙
Jutro :) Cestitam Tynchyca :)
Ja sve ocekujem te mucnine, jos ih nema. Cice me bole, napuhale se, ali od m ucnina jos nista...Sve cekam da me zasoraju....
Kak vam je sa spavanjem??ja do 21izdrzim i u 7 na nogama,ful odmorna
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Evo cure moje, i meni je isto, strašna mučnina, to je za ne povjerovati, otkad otvorim oči pa dalje. A spavanje isto, u 21 spavam, u 6 sam na nogama. Užas. Ne mogu ništa jesti i to me već brine jer trebam se zdravo hranit za bebu, a ne mogu ništa jest.
Meni je spavanje skroz poremećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
27.6. 💙
HappySeal, meni je isto tako, isto. Osjećaj kao da ću povratiti, a ne mogu. Ja sam bila ovisnik o kavi, a sad ju ne mogu smisliti. I meni je u uredu stalno otvoren prozor da mi ulazi svježina.
Zaboravila sam čestitati našoj novoj trudnici, Tinchyca. Želim da ovaj put sve prođe kako treba <3
Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
ti si koliko t? mene samo cice i umor, isto zaspem rano i budim se rano...zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?
Ja jos ne povracam,nego mi zna biti muka u želucu,uvijek oko podne pa mi mineralna pomogne,a cice ubijaju i kad radim donji dio leda boliiiii
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji