Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    04. Studeni 2017. 07:03

Najbolje da vidiš sa doktoricom jer može biti gljivična a može biti bakterijska infekcija a razlicito se liječe. Postoje vaginalete koje su sigurne u trudnoci i ne bi smjele smetati plodu. Nemoj uzimati ništa na svoju ruku.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• RozikaM
    04. Studeni 2017. 07:48

Savjetujem ti da odeš kod svog ginekologa na pregled. Imala sam na početku i pri kraju trudnoće gljivičnu infekciju i dobila rojazol vaginalete. Navodiš canesten i acidosalus vaginalete pa pretpostavljam kako si zaključila da imaš gljivičnu infekciju ali bilo bi najbolje da ti ginekolog utvrdi o čemu se radi. Mislim da gljivična infekcija inače pa tako ni u trudnoči nije opasna već je opasna bakterijska infekcija. Kad  je bilo koje upalno stanje nema zakazivanja pregleda odmah si taj dan na pregledu kod ginekologa.

Bublica123
    04. Studeni 2017. 09:25

Kerolajn

Cure, jel imala koja problema sa vaginalnom infekcijom? :/ užas danas.. Svrbi, peče, izvana i malo unutra. Strah me uzet Canesten, a opet me strah jer može bebici škodit Ak ne poduzmem nešto. Imala sam stare Acidosalus vaginalete, biljne neke, pa sam to stavila.. Kaj da radim? Čekam da prođe? Prva trudnoća i strah me. A i nemam bas nešto iskustva s tim problemima 👇 i ko za inat pojela tonu čokolade danas i onda pročitam da trebam izbjegavati uz ove probleme :/

Smijes canesten...kad sam bila trudna s prvim djetetom u trudnickoj amb je doktor rekao da se obavezno mazu canestenom zene sta imaju gljivice...tako da mislim da ne moze naskodit

• simpaticna
    04. Studeni 2017. 10:38

Tinchyca

Ja sam tek 5 tjedana a mucnine već krenule. U prosloj su dosle tek sa 7-8 tjedana. Ne mogu smisliti meso, prženo ili masno. Na samu pomisao mi je već muka..

uf..ja sam 6 tjedana i iscekujem te mucnine, nema nikakvih promjena osim bolnih cica konstantno otkad sam iscekivala M. Svako malo ih stisnem da se uvjerim da boli i da je sve ok jer nikakvih drugih simptoma nemam,ok , imala sam tri dana nakon sto nije dosla M metalni okus u ustima na sendvic, ali taj jedan put i nista vise...

Tinchyca
    04. Studeni 2017. 12:32

Vidiš mene cike uopće ne bole nimalo. Samo u trbuhu osjecaj kao da imam menstruaciju ali blaze. Svatko ima drugacije simptome isto tako vjerujem da ima netko i bez simptoma.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• simpaticna
    04. Studeni 2017. 12:42

nisu  ni mene u prvoj T, ali sam imala mucnine jedno dva mjeseca... Mozda ce sad bit bez mucnina s bolnim cicama :) bilo bi i to ok :)

• Bajbaj
    04. Studeni 2017. 12:58

Evo da se i ja pridružim temi. Trudna sam 6+0. Jučer sam bila na pregledu i srceko već kuca. Termin mi je 29.6.
    Ovo mi je druga trudnoća, imam djevojčicu od 13 mjeseci.

• simpaticna
    04. Studeni 2017. 13:31

Bajbaj

Evo da se i ja pridružim temi. Trudna sam 6+0. Jučer sam bila na pregledu i srceko već kuca. Termin mi je 29.6.
    Ovo mi je druga trudnoća, imam djevojčicu od 13 mjeseci.

weeee. dobro dosla :) isti termin imamo :D odliiicno :) Bas ti se veselim :) Imas kakve simptome? Ja jedva cekam cut srce, znaci naiducem uzv..valjda za dva tri tjedna...

• Bajbaj
    04. Studeni 2017. 15:09

Jooj, ja sam sva bila u brizi jer mi je trudnoca manja i nista se nije vidjelo. Ali na kraju je sve super.
    Super za isti termin, samo cu ja ranije roditi jer sam prvo na carski
    Nemam nikakvih simptoma, nadam se da ni necu imati. U prvoj trudnoci ne bi ni znala da sam trudna da nije trbuha bilo. Osim zgaravice i nesanice pred kraj.

• simpaticna
    04. Studeni 2017. 15:29

Kad ides na iduci pregled uzv? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.