Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • simpaticna
    05. Studeni 2017. 08:06

Jutro :) Vi tipkate, a ja tad vec debelo spavam, kao kokos :) Inace neidem spavati prije ponoc, jedan pa se sokiram sad zadnje dane :)

HappySeal
    06. Studeni 2017. 09:09

Mali update trudničkog stanja - u subotu sam mislila da neću moći izdržati ovo 9 mjeseci. Mučnina cijeli dan, probudila i otišla sam s njom spavati. Popodne povraćanje. Umor, lagana glavobolja, ma sve ikad. 

Jučer mijenjala posteljinu bez problema, čistila, spremala, bila na ručku, sve 5. 

Noćas - noćne more da mi žele uzet bebu nakon poroda da rade neke genetičke eksperimente na njoj, a nas dvoje uvući u neku sektu gdje su svi natprosječno lijepi i zgodni i hodaju sređeni (a nas dvoje tamo u trenirkama ) jer smo oboje zdravi i mladi i očito plodni. Ako je netko gledao Handmaid's Tale i Black Mirror serije - otprilike kombinacija tog dvoga. Užas. To mi je drugi takav san. 

27.6. 💙

• Kolačić
    06. Studeni 2017. 14:26

Bok mamice, 
    nadam se da gurate sa trudnoćom nekako. Ja isto kao i HappySeal jedva izdržim dan od mučnina i noćnih mora. Kažu da je sve normalno pa ajde, ne smijem se zamarati previše. 
    Inače, u petak sam bila na pregledu, sve okej s bebom, čula sam otkucaje i naravno da sam se rasplakala, nisam mogla stat. Znači savršeno nešto. 
    Dr mi je rekla da je gestacijska 24 mm, zametak 5mm, dala mi je koje nalaze da vadim (SE, KKS, GUK, jetrene probe, urea, kreatin, sediment urina, TSH, nalaz KG i Rh) i rekla mi da dođem za 3-4 tjedna s nalazima
    Brine me što mi nije radila papa test niti ništa. Je li to normalno? 

06. Studeni 2017. 14:28

Jesi ga radila zadnjih godinu dana?ako jesi nema potrebe ali briseve treba

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

mare27
    06. Studeni 2017. 14:49

Kolačić

Bok mamice,
    nadam se da gurate sa trudnoćom nekako. Ja isto kao i HappySealjedva izdržim dan od mučnina i noćnih mora. Kažu da je sve normalno pa ajde, ne smijem se zamarati previše.
    Inače, u petak sam bila na pregledu, sve okej s bebom, čula sam otkucaje i naravno da sam se rasplakala, nisam mogla stat. Znači savršeno nešto.
    Dr mi je rekla da je gestacijska 24 mm, zametak 5mm, dala mi je koje nalaze da vadim (SE, KKS, GUK, jetrene probe, urea, kreatin, sediment urina, TSH, nalaz KG i Rh) i rekla mi da dođem za 3-4 tjedna s nalazima
    Brine me što mi nije radila papa test niti ništa. Je li to normalno?

da ni meni nije apsolutno ništa radila ni papu ni briseve,al papu smo radili u god dana ak se ne varam
    samo krvne pretrage i mokraču...a nezzz valjda je to ok

Ana_Marija_2019
    06. Studeni 2017. 15:20

Ja idem danas privatno na pregled jer ne mogu vise docekati... Bas me strah, ali nadam se da ce dobro proci 😐

• Kolačić
    06. Studeni 2017. 15:30

Jessy2009

Ja idem danas privatno na pregled jer ne mogu vise docekati… Bas me strah, ali nadam se da ce dobro proci 😐

Držim fige da sve dobro prođe :D

• Kolačić
    06. Studeni 2017. 15:31

Jama

Jesi ga radila zadnjih godinu dana?ako jesi nema potrebe ali briseve treba

Rekla sam joj da sam bila prije više od godinu kod ginekologa. Pitala me jel sve bilo oke, ja rekoh da jeste. Možda zbog toga. 

06. Studeni 2017. 15:41

Meni je odmah rekao da vidim kad smo papu zadnji put,ako je unutar godinu dana onda nista,ali ja sam dva mjeseca prije trudnoće isla na pregled i ultrazvuk, da planiramo bebu,tako da sam drugi dan morala doci na briseve..ja osobno bi sve na vasem mjestu.sad cekam petak da čujemo otkucaje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    06. Studeni 2017. 15:48

Ja u četvrtak idem na UZV pa onda idući tjedan na pregled. Ako me sjećanje služi, papa mi ne gine, ali bar sam sve krvi i piškenja obavila zasad. 

Jessy, držim fige, bit će sve ok. I svima držim fige. Puna sam ljubavi danas! 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.