Ja jucer citala da je dobro piti caj od koprive tijekom trudnoce, da skarcuje vrijeme krvarenja nakon poroda, a caj od lista maline olaksava porod, umanjuje bolove i nesto...Samo ne znam jel se pije samo zadnji mjesec trudnoce, vec sam zaboravila. Cini mi se da je ita zaboravljivost jo0s jedan od simptoma. U prvoj T sam se puno puta osjetila glupom, ono, ne mogu slozit recenicu ili zatupim....Sad me to podsjetilo :)
Evo da se i ja pridruzim temi...cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Da bar ja mogu sve jesti,a ne sta muku mucim,cak sam i pala na kilazi

URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Evo da se i ja pridruzim temi…cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
koliko si ti sada tjedana?
Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
ti si kolikot? menesamocice i umor, isto zaspem rano i budim se rano…zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?
7t +1. Znam da može i gore, ali taj osjećaj me baš izluđuje. Skužila sam da mi pašu manji obroci zbog mučnine, ali onda imam osjećaj da ne jedem ništa konkretno i zdravo, kao kad pojedem normalan obrok.

27.6. 💙
Evo da se i ja pridruzim temi…cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
kolikosi ti sada tjedana?
7+4
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Da bar ja mogu sve jesti,a ne sta muku mucim,cak sam i pala na kilazi
Viruj mi da bi se mijenjala s tobom,koliko god ti to sad glupo zvuci...jer ja moran pazit na kilazu,a usta ne zatvaram
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Nije lako nijednoj od nas,svaku nesto muci

URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
ti si kolikot? menesamocice i umor, isto zaspem rano i budim se rano…zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?
7t +1. Znam da može i gore, alitaj osjećaj me baš izluđuje. Skužila sam da mi pašu manji obroci zbog mučnine, ali onda imam osjećaj da ne jedem ništa konkretno i zdravo, kao kad pojedem normalan obrok.
ja sad na 6t, znaci od iduceg bi tjedna mogla ocekivati mucnine....
Pozdrav svima 😊
Evo čitam na internetu vezano za folnu kiselinu. Negdje piše da je kod normalne trudnoće dovoljno 400 mcg, a negdje da treba povećati do 800 mcg. Vi koje ste bile već na pregledu kod ginekologa možete li navesti koju vam je količinu ginekolog preporučio. Hvala.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji