Ja jucer citala da je dobro piti caj od koprive tijekom trudnoce, da skarcuje vrijeme krvarenja nakon poroda, a caj od lista maline olaksava porod, umanjuje bolove i nesto...Samo ne znam jel se pije samo zadnji mjesec trudnoce, vec sam zaboravila. Cini mi se da je ita zaboravljivost jo0s jedan od simptoma. U prvoj T sam se puno puta osjetila glupom, ono, ne mogu slozit recenicu ili zatupim....Sad me to podsjetilo :)
Evo da se i ja pridruzim temi...cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Da bar ja mogu sve jesti,a ne sta muku mucim,cak sam i pala na kilazi
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Evo da se i ja pridruzim temi…cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
koliko si ti sada tjedana?
Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
ti si kolikot? menesamocice i umor, isto zaspem rano i budim se rano…zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?
7t +1. Znam da može i gore, ali taj osjećaj me baš izluđuje. Skužila sam da mi pašu manji obroci zbog mučnine, ali onda imam osjećaj da ne jedem ništa konkretno i zdravo, kao kad pojedem normalan obrok.
27.6. 💙
Evo da se i ja pridruzim temi…cice me uzasno bole na dodir,povremeno donji dio leda.Mucnina nemam,ne povracam,jedem sve sta mi dode pod ruku.Konstantno sam umorna i uspavana.
kolikosi ti sada tjedana?
7+4
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Da bar ja mogu sve jesti,a ne sta muku mucim,cak sam i pala na kilazi
Viruj mi da bi se mijenjala s tobom,koliko god ti to sad glupo zvuci...jer ja moran pazit na kilazu,a usta ne zatvaram
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Nije lako nijednoj od nas,svaku nesto muci
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni je spavanje skrozporemećeno. Stalno sam umorna, ali idem spavati kao i inače (oko 22 sata, znam, kokoš sam). Međutim, budim se po nekoliko puta svake noći od žeđi i piškenja (jedno vuče drugo). Budim se u 6.20 i obično sam ok, ali do kraja dana sam premorena. Evo jutros sam skužila da ništa ne pospremam po doma, dođem, izvalim se i gledam Ljubav je na selu i zahtijevam. Onda neradnim danima nadoknadim pa spavam i popodne.
Moje mučnine nisu jake, ali smetaju. Znači konstantno taj osjećaj u grlu kao da ću povratiti, a onda dođem do wc-a i ništa. Pomaže mi boravak na svježem zraku pa se trudim šetati, ali moram polako i oprezno jer me inače opet lovi.
Drugo stanje, nema šta.
Otkrila sam i da neke stvari koje sam obožavala, npr humus, posni sir i sl. kremaste stvari bez okusa, ne mogu vidjeti. S druge strane jabuke koje su mi bile bezveze voće, su mi najslađe ikad.
ti si kolikot? menesamocice i umor, isto zaspem rano i budim se rano…zasad je sve drugo isto. Kad su vama pocele mucnine?
7t +1. Znam da može i gore, alitaj osjećaj me baš izluđuje. Skužila sam da mi pašu manji obroci zbog mučnine, ali onda imam osjećaj da ne jedem ništa konkretno i zdravo, kao kad pojedem normalan obrok.
ja sad na 6t, znaci od iduceg bi tjedna mogla ocekivati mucnine....
Pozdrav svima 😊
Evo čitam na internetu vezano za folnu kiselinu. Negdje piše da je kod normalne trudnoće dovoljno 400 mcg, a negdje da treba povećati do 800 mcg. Vi koje ste bile već na pregledu kod ginekologa možete li navesti koju vam je količinu ginekolog preporučio. Hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji