Mare, javi nam kako je prosao pregled! 😊😊
Ajme... Ja sam naručena tek za 2 tjedna, pa izludit ću do tada!!
Jutro cure,
ja sam danas službeno 7.tjedan, lagano ulazimo u 8. i u petak imam prvi pregled. Nadam se da će se već srce čuti. Jeste li vi vodile svoje muževe na prve preglede, jel to normalno? Htjela bih da i on bude uz mene, znam da bi mu to jako značilo.
Btw. imam za prijaviti prvu mučninu i to probudilo me jutros u 2:30 i nisam mogla zaspati do 4:50.
I ja sam noćas imala učnince i samo se vrtila po krevetu, a on još i hrče. Došlo mi je da ga stjeram u dnevnu.
Ja sam mislila da idemo skupa na prvi UZV, ali je u glupom terminu i bojim se da neće moći izaći s posla
27.6. 💙
Baš, noćas je baš bilo teško.
Šteta za UZV, mi smo se privatno naručili kod dr.Mazalin i nadam se da će biti oke jer ja imam blagi strah od doktora, posebno neljubaznih.
Jutro cure,
ja sam danas službeno 7.tjedan, lagano ulazimo u 8. i u petak imam prvi pregled. Nadam se da će se već srce čuti. Jeste li vi vodile svoje muževe na prve preglede, jel to normalno? Htjela bih da i on bude uz mene, znam da bi mu to jako značilo.
Btw. imam za prijaviti prvu mučninu i to probudilo me jutros u 2:30 i nisam mogla zaspati do 4:50.
Ej curke...pa doktori bas i ne uobicavaju obavljati prve preglede s pratnjom...ipak je vaginalni uzv...mislim da je bolje da ih povedete kad krene uzv preko trbuha😍😍😍😍
Vaginalni? A hoće mi raditi i uzv? Mislim mogu ga pozvati prije vaginalnog pa istjerati ili nešto... što uopće rade na tom prvom pregledu? Tu su neke cure rekle da rade težinu, visinu, mjere bebu i slično. Pa sad ne znam.
Pa mislim da ispocetka mjere visinu, tezinu, tlak i rade vaginalni ultrazvuk tako da ja ne bi vodila nikoga 😂😂
Vaginalni? A hoće mi raditi i uzv? Mislim mogu ga pozvati prije vaginalnog pa istjerati ili nešto…što uopće rade na tom prvom pregledu? Tu su neke cure rekle da rade težinu, visinu, mjere bebu i slično. Pa sad ne znam.
Pa radi se vaginalni uzv,pomocu kojeg se utvrdi trudnoca,mjeri beba i odreduju tjedni trudnoce.Osim toga meni je gin.odma napravila i papu i vaginalni pregled kojim je ustanovila povecanu maternicu,a sestra me vagala i izmjerila mi tlak.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Citala sam malo clanke i na dosta mjesta sam nasla podatak da je uobicajeno vrijeme 1. pregleda iza 12 tjedna! 12??? Pa mogli su onda pricekati i do poroda 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji