Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    31. Listopad 2017. 09:18

Mare, javi nam kako je prosao pregled! 😊😊
    Ajme... Ja sam naručena tek za 2 tjedna, pa izludit ću do tada!!

• Kolačić
    31. Listopad 2017. 10:55

Jutro cure,
     ja sam danas službeno 7.tjedan, lagano ulazimo u 8. i u petak imam prvi pregled. Nadam se da će se već srce čuti. Jeste li vi vodile svoje muževe na prve preglede, jel to normalno? Htjela bih da i on bude uz mene, znam da bi mu to jako značilo. 
    Btw. imam za prijaviti prvu mučninu i to probudilo me jutros u 2:30 i nisam mogla zaspati do 4:50.  

HappySeal
    31. Listopad 2017. 11:33

I ja sam noćas imala učnince i samo se vrtila po krevetu, a on još i hrče. Došlo mi je da ga stjeram u dnevnu. 

Ja sam mislila da idemo skupa na prvi UZV, ali je u glupom terminu i bojim se da neće moći izaći s posla 

27.6. 💙

• Kolačić
    31. Listopad 2017. 11:44

Baš, noćas je baš bilo teško. 
    Šteta za UZV, mi smo se privatno naručili kod dr.Mazalin i nadam se da će biti oke jer ja imam blagi strah od doktora, posebno neljubaznih. 

Bublica123
    31. Listopad 2017. 12:01

Kolačić

Jutro cure,
    ja sam danas službeno 7.tjedan, lagano ulazimo u 8. i u petak imam prvi pregled. Nadam se da će se već srce čuti. Jeste li vi vodile svoje muževe na prve preglede, jel to normalno? Htjela bih da i on bude uz mene, znam da bi mu to jako značilo.
    Btw. imam za prijaviti prvu mučninu i to probudilo me jutros u 2:30 i nisam mogla zaspati do 4:50.

Ej curke...pa doktori bas i ne uobicavaju obavljati prve preglede s pratnjom...ipak je vaginalni uzv...mislim da je bolje da ih povedete kad krene uzv preko trbuha😍😍😍😍

• Kolačić
    31. Listopad 2017. 12:46

Vaginalni? A hoće mi raditi i uzv? Mislim mogu ga pozvati prije vaginalnog pa istjerati ili nešto...  što uopće rade na tom prvom pregledu? Tu su neke cure rekle da rade težinu, visinu, mjere bebu i slično. Pa sad ne znam.

Ana_Marija_2019
    31. Listopad 2017. 12:58

Pa mislim da ispocetka mjere visinu, tezinu, tlak i rade vaginalni ultrazvuk tako da ja ne bi vodila nikoga 😂😂

Confused
    31. Listopad 2017. 13:32

Kolačić

Vaginalni? A hoće mi raditi i uzv? Mislim mogu ga pozvati prije vaginalnog pa istjerati ili nešto…što uopće rade na tom prvom pregledu? Tu su neke cure rekle da rade težinu, visinu, mjere bebu i slično. Pa sad ne znam.

Pa radi se vaginalni uzv,pomocu kojeg se utvrdi trudnoca,mjeri beba i odreduju tjedni trudnoce.Osim toga meni je gin.odma napravila i papu i vaginalni pregled kojim je ustanovila povecanu maternicu,a sestra me vagala i izmjerila mi tlak.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ana_Marija_2019
    31. Listopad 2017. 13:42

Citala sam malo clanke i na dosta mjesta sam nasla podatak da je uobicajeno vrijeme 1. pregleda iza 12 tjedna! 12??? Pa mogli su onda pricekati i do poroda 😂😂😂😂

• Embarasada
    31. Listopad 2017. 14:01

ja sam naručena u 7.tjednu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.