Helga tlak bude nizi u t pa dolazi do naglih povecanja otkucaja srca u pokusaju da se digne.Takoder je veca kolicina krvi a slabijs cirkulacija, redovita setnja se preporuca. Koliki ti je otkucaj srca u mirovanju?
Ja kuham kelj varivo.
Jutro cure! Al ste nadrobile
Ja kuham kineske rezance s piletinom, povrcem i chili umakom. Sta cu, boksac u meni voli ljuto.
Malo sam kupovala djecje robice, i cini mi se da c&a kaska za drugima jednu velicinu. Dakle, ono sto je 56 tamo je 50 u drugim ducanima. Cisto da imate na umu. Meni se 5 bodyja skupilo da izgledaju kao da bi bili taman da rodim za mjesec dana.
27.6. 💙
Mene je mama rodila s 31, ali je uvijek jako mladoliko izgledala pa su i za nju mislili da je najmlađa mama, a vjerojatno nije bila 😁
Tako i meni sad kad dolazim na preglede govore "kako mlada trudnica" dok ne vide godine 😁
A sestra mi ima 39 i nema (još) djece, eto ona nam spušta natalitet 😁😁
P.s.: sto se tice bolova, mene bas zna zaboliti kad kihnem donji dio trbuha, svaki put se prepadnem!
Ajme to sa sestrom uopce nije cool u osnovnoj, ali je kasnije slatko 😂
Mi smo cevape, pire i zelenu salatu. Sad uzela casu vinceka, bas mi pase. Pijete li vi crno vino?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
P.s.: sto se tice bolova, mene bas zna zaboliti kad kihnem donji dio trbuha, svaki put se prepadnem!
E to,kad kihnem pritisak,preplasim se svaki put..ja zbilja nista jer mi sve alkoholno smrdi užasno
Meni alkohol isto smrdi. Crveno ne pijem ni kad nisam trudna jer me ubije glavobolja. Preferiram gin s mineralnom i limunom, psenicno pivo i ako mora vino, onda bijelo. To. Sve kad nisam trudna, da se razumijemo
27.6. 💙
Nekad znam uzet m gutljaj kad pije bambus, ali jako rijetko..al nekad mi dođe gušt na čašu union grejpa ili žuje od bazge
Ja isto ne pijem ništa, nemam baš nikakvu želju, a prije sam voljela i pivo i vino. Stalno sam se pitala kako ću tako dugo bez da išta popijem, a sad mi to ni ne padne na pamet. Doduše, rekli su mi doktori da je ok popiti npr. čašu crnog vina zbog željeza!
E to,kad kihnem pritisak,preplasim se svaki put..ja zbilja nista jer mi sve alkoholno smrdi užasno
Zato se ja kad osjetim da ću kihnut onako sagnem, skupim i primim za donji dio trbuha pa ne zaboli tak jako
Sortiraj odgovore
Najstariji