Nikolina dobrodošla nam i nek vam je sa srećom😘... Prošla je brzo prva polovica, skroz.. Mislim dugo je čekati 4 tjedna na pregled pa se čini dugo al onda shvatiš da je prošlo mjesec dana😁😁.. Začas čemo držati svoje male ljubavi na rukama😁😁😍😍😍😘😘😘
Neznam dal ste mozda vec imale tu temu i dali ste ju uopce imaledal se to upce pita ali odakle te ?
ja sam ti iz baranjeodakle si ti?
ja sam iz zagreba
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/e-novorodjence-novi-nacin-prijave-rodjenja-djeteta-na-snazi-od-9-sijecnja-do-kraja-godine-roditelji-ce-sve-raditi-iz-naslonjaca---502824.html
Bojim se da to jos nece biti tako kako kazu,mama mi radi u matičnom,prijava djeteta ista kao i do sada,eventualno ostalo..jos za sada
Confused čestitam na curki! 😘💐💕
Ja poslala doktorici poruku pa čekam da mi odgovori jel stigao nalaz.
Inače sam iz Zagreba.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Confused čestitam na curici Pozdrav svima i dobrodošle nove trudnice.Danas baš i nisam nešto raspoložena. Noćas sam loše spavala pa valjda zbog toga.,a vjerojatno i vrijeme utječe na sve. Opet osjećam lagane grčeve u trbuhu poput menstrualnih. Nadam se da je sve uredu. Znam da je to normalno jer se maternica povećava :) Ja sam iz Čakovca.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jeste racunale ?
Jesam,ispalo je da je curica. Vidjet ćemo
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jeste racunale ?
Po tome bi trebao biti decko,kao i moj predosjecaj..ako i za mjesec dana hoce pokazat
Sortiraj odgovore
Najstariji