Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    12. Siječanj 2018. 14:02

Ja sam od sada službeno doma na čuvanju, još uopće nisam svjesna da više ne idem na posao... i primila me neka blaga viroza pa odmaram.
    Baš se gledam danas i trbuh manji nego ikada, stvarno ne kužim...

Blackíe
    12. Siječanj 2018. 14:03

Bojana27

Jeste racunale ?

Ispada decko a cekam dvije cure 😂

Mateya imam i ja cesto jos grceve, sve je normalno dok god nema krvi 😊

Iz okolice Splita sam, u Zagrebu zivim vec 10 godina. 

17.7. 💝💝

Blackíe
    12. Siječanj 2018. 14:05

Jessy2009

Ja sam od sada službeno doma na čuvanju, još uopće nisam svjesna da više ne idem na posao… i primila me neka blaga viroza pa odmaram.
    Baš se gledam danas i trbuh manji nego ikada, stvarno ne kužim…

Vladaju viroze sad, drzim fige da si brzo kao nova 😘
    Ja cekam zadnjih par tjedana da trbuh iskoci ali nikako. Sad je kao vidljiv ali i dalje izgleda kao da sam se samo prejela a ne da sam trudna.

17.7. 💝💝

Honey
    12. Siječanj 2018. 14:10

Confused čestitam na curici! I što je sve ok! Bar imaš svega, i robice itd.  
    Ena čestitam na polovici, mene čeka isto još malo... Pa na kraju kad pogledam, brzo je prošlo! Najgore je bilo do 12tt a onda je ovo dalje proletilo!
    Mi papali danas isto paštu sa kozicama i salatu. Dobar tek tko je pri ručku!
    Ja ništa ne stignem preko tjedna jer radim tako da me čišćenje kuće i peglanje čeka uvijek za vikend. Vi koje ste bile vrijedne sad zasluženo odmarajte  
    Nikolina dobrodošla i sretno, ja sam u Svetoj Nedelji, to je kraj Samobora tko nezna. Pa dođite na kremšnite!
    Meni kalendar ne odgovara, piše da će biti dečko a ja bi curu  
    Mina draga, nema na čemu, ako treba i sto prvi puta meni nije teško

Honey
    12. Siječanj 2018. 14:11

Jessy pričaj mi, ja imam osjećaj kao da se moj smanjuje  Ma buknut će ti od 22tt, vidjet ćeš  Uživaj sad doma i odmaraj.

Confused
    12. Siječanj 2018. 14:29

Jessy2009

Ja sam od sada službeno doma na čuvanju, još uopće nisam svjesna da više ne idem na posao… i primila me neka blaga viroza pa odmaram.
    Baš se gledam danas i trbuh manji nego ikada, stvarno ne kužim…

Meni je isto tako varirala velicina trbuha,ali sad je vec duze na istome,citaj ogroman 😜 Danas na pregledu prije uzv me gin.gleda u cudu i pita koji ste vi tjedan haha,onda mozes mislit.Uglavnom samo ce ti odjednom buknit,ako si prvorotka tamo iza 20.tt to obicno bude.Doslovno legnes bez stomaka,ujutro se probudis sa njim 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ana_Marija_2019
    12. Siječanj 2018. 14:47

Ja sam iz Zagreba inače pa mozda uspijemo jednom organizirati i trudnicku kavu! :)
    Ako netko zeli, nek se prikljuci na fejsu u grupu, tamo sam s proljetnicama!
    Radila sam briseve i svi su dobri 🤗🤗

• nikolina219
    12. Siječanj 2018. 15:06

meni ispada cura a nekak imam osjecaj da je decko i stalno govorim u moskom rodu. ja sa za trudnicku kavu :)

LuKi5
    12. Siječanj 2018. 15:06

Confused, cestitke na curici :*

14.06.2014. L ♥

Tea👶
    12. Siječanj 2018. 15:13

Nikolina dobro dosla! Ja sam iz Zga, udala se u Dubrovnik....jos mi je cudno rec da sam iz Dbka iako zivim ovdje vec 6.godinu 😂
    Confused cestitam na malenooooj!
    Po ovom racunanju...da mi je ovulacija bila 14.dan bila bi curka, alo je rekao dr. da je dan, dva kasnije bila i po tome je tocno. Predobro 😂
    Evo ja premecem nes po kuhinji, neki dan sam ocistila sve vidljivo, sad otvaram ormarice i komode...uvijek nadem nesto hahah 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.