Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    09. Siječanj 2018. 14:46

ivymicek

J@m@

Ja sam jucer isla narucit kolica,jedna su im bila izlozena,a u drugoj boji dolaze pa jedna ce od tih boja biti i u subotu idemo dati mjere za prstenje..konacno nesto obavila i nasla to najbitnije

Kad ti dodu kolica zaljepi slikicu da ih vidimo 😊

Sad tek vidjela, odlična su! Jako mi se sviđaju i žuta ali mislim da su i siva sigurno prekrasna.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Siječanj 2018. 14:47

Bojana27

Meni za sada termin 4.7 :) a za spol jos ne znam 😂 i stogao mi jedan aparatic pa drzite fige da radi 😆

Ja sam si htjela naručiti ali me mužić odgovorio 😂. Javi kako radi

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    09. Siječanj 2018. 14:50

Ne znam sta vi koje imate djecu kazete na komode za prematanje ili stolove??koliko je to zbilja potrebno??ok dok se ne oporavimo jer ce saginjanje biti problem,a kasnije?

Mya
    09. Siječanj 2018. 14:52

ivymicek

ivymicek

J@m@

Ja sam jucer isla narucit kolica,jedna su im bila izlozena,a u drugoj boji dolaze pa jedna ce od tih boja biti i u subotu idemo dati mjere za prstenje..konacno nesto obavila i nasla to najbitnije

Kad ti dodu kolica zaljepi slikicu da ih vidimo 😊

Sad tek vidjela, odlična su! Jako mi se sviđaju i žuta ali mislim da su i siva sigurno prekrasna.

Siva je moja boja,a cure me u bubamari sa sogoricom navukle da i sive povuku,makar su mi i zuta lijepa,nije jaka boja da vristi

ivymicek
    09. Siječanj 2018. 14:56

J@m@

Ne znam sta vi koje imate djecu kazete na komode za prematanje ili stolove??koliko je to zbilja potrebno??ok dok se ne oporavimo jer ce saginjanje biti problem,a kasnije?

Osobno je nisam baš koristila iako sam je kupila. Presvlačila sam bebe na krevetu ili na trosjedu u dnevnom boravku. A i na sušilici u kupsoni mi je bsš bila ona navlaka za presvlačenje za mazanje i presvlačenje iza kupanja. Tako da je moja služila kao ormar dok se nije raspala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    09. Siječanj 2018. 14:58

ivymicek sad sam gledala na akciji su sa 890 na 490 kn vrijedi kupiti ja sutra odmah ako kaze dr da je sve ok narucujem 😂
    Jama meni je super ta komoda,u prvoj ladici drzala pelene vlazne maramice gazice kremice u ostalima robicu i gore presvlacila meni je prakticno..i da uz nju ide kadica koja stoji unutra i koristili smo i nju na pocetku ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    09. Siječanj 2018. 14:59

i da kolica su mi bas super ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    09. Siječanj 2018. 15:01

Bas to mislim da ce biti,a vise su mi korisniji oni stolovi,gdje je raspored za sve od kozmetike nego da guram gore na komodu,ovako nesto..imam vremena jos razmisljati

Mya
    09. Siječanj 2018. 15:03

Ja sam uzela kadicu sa onim stalkom,kad sam gledala komode i vidjela kadicu poludila sam,tako da nemam potrebe..nesto cu uzeti,kako naletim

Romana33
    09. Siječanj 2018. 15:06

Meni termin 02.08. Na rodendan od sina😁😁. No  prema uvz beba je za 4 dana manja ali to nista ne znaci. Mozda rodim prije a ne kasnije. A kako mi vec od sad tlak raste , moglo bi biti i ranije. Tako sam i sina ranije rodila zbog tlaka.  A kako je proslo vise od 10 god.od poroda, sad mi bude opet kao da sam prvorotkinja jer nakon 6 god.ili 5 se sve vraca u normalu😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.