Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    20. Prosinac 2017. 22:43

Tinchyca

Ja sam best frendici i 3 kolegicama s posla rekla odmah nakon 01. pregleda. Malo kasnije i šefu. Svojima planiram reć pocetkom 02. mjeseca. Tata mi tad slavi rođendan i planiram mu neko iznenađenje sa slikicom bebe sa uzv-a i tipa velikim crnim balonom happy birthday i unutra konfete roze ili plave za otkrivanje spola 😁
    Moji čekaji te novosti ko ozebli sunce i mislim da će mom tati to biti najljepše poklon ikad.

Aaaaaa pa stvarno ce mu biti najbolji poklon ikad 😍

💗Baby E💗

Mya
    20. Prosinac 2017. 22:43

Mi smo svojima nakon prvog pregleda jer sam svima bila čudna i hrana odbojna,a onda nakon otkucajs dragi se poceo hvalit..svi oduševljeni tata mi je vec preko firme pelene,krpice,blazinice za dojenje,tufere za pupak,hrpu toga nabavio i danas zove za kolica da neka vidim,on je bas sav u tome,kao da necemo sve stici,nema vremena

ami25
    21. Prosinac 2017. 08:03

Tinchyca

Ja sam best frendici i 3 kolegicama s posla rekla odmah nakon 01. pregleda. Malo kasnije i šefu. Svojima planiram reć pocetkom 02. mjeseca. Tata mi tad slavi rođendan i planiram mu neko iznenađenje sa slikicom bebe sa uzv-a i tipa velikim crnim balonom happy birthday i unutra konfete roze ili plave za otkrivanje spola 😁
    Moji čekaji te novosti ko ozebli sunce i mislim da će mom tati to biti najljepše poklon ikad.

Aaaaaa ovo je super sva sam se najezila. Trebala bi bit neka skrivena kamera sa strane:)) 

💙Bartol💙

Honey
    21. Prosinac 2017. 08:08

ivymicek

Hm vidjet ćemo 😂😂😂😂

Kad ispadne da nama intuicija fakat ne radi tebi dečko a meni curka 😂

Hahaha joj ne 😂

HappySeal
    21. Prosinac 2017. 08:26

Meni je sogorica spremila sve viskove za njegu pupka i bradavica, a kuma je najavila isto 

Jedna briga manje!

Neki dan sam bila u Lesnini baciti oko na kindebete tek toliko da vidim sto se nudi, ali oni to toliko nakite jastucima, igrackama, dekicama i baldahinima da krevetic uopce ne vidis...

27.6. 💙

Mya
    21. Prosinac 2017. 09:40

Mi u ikei da vidim kaj nude,ali nista posebno nisam vidjela

Tinchyca
    21. Prosinac 2017. 09:53

ami25

Tinchyca

Aaaaaa ovo je super sva sam se najezila. Trebala bi bit neka skrivena kamera sa strane:))

Morat ćemo snimati mobitelom reakciju 😄

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    21. Prosinac 2017. 18:03

Evo curke napokon i mene. Pregled gotov. Imamo 130 g i jaakkoo smo aktivni. Ja sam na +2 što me jako veseli. 
    Moram priznati ova intuicija je zakon jer nosimo dečka 😄💙💙💙💙💙!
    Nadam se da je i vama dan jednako lijep kao i meni i da ste mi sve dobro!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    21. Prosinac 2017. 18:05

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Prosinac 2017. 18:10

ivymicek

Evo curke napokon i mene. Pregled gotov. Imamo 130 g i jaakkoo smo aktivni. Ja sam na +2 što me jako veseli.
    Moram priznati ova intuicija je zakon jer nosimo dečka 😄💙💙💙💙💙!
    Nadam se da je i vama dan jednako lijep kao i meni i da ste mi sve dobro!!!

Jeeeyy,čestitam draga sad ja tebi na pimpilimpiću💙💙💙💙💙..super da je sve ok i da je onako kako si mislila da bude,preslatka slikice 😍😍😍😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.