Ja sam best frendici i 3 kolegicama s posla rekla odmah nakon 01. pregleda. Malo kasnije i šefu. Svojima planiram reć pocetkom 02. mjeseca. Tata mi tad slavi rođendan i planiram mu neko iznenađenje sa slikicom bebe sa uzv-a i tipa velikim crnim balonom happy birthday i unutra konfete roze ili plave za otkrivanje spola 😁
Moji čekaji te novosti ko ozebli sunce i mislim da će mom tati to biti najljepše poklon ikad.
Aaaaaa pa stvarno ce mu biti najbolji poklon ikad 😍
💗Baby E💗
Mi smo svojima nakon prvog pregleda jer sam svima bila čudna i hrana odbojna,a onda nakon otkucajs dragi se poceo hvalit..svi oduševljeni tata mi je vec preko firme pelene,krpice,blazinice za dojenje,tufere za pupak,hrpu toga nabavio i danas zove za kolica da neka vidim,on je bas sav u tome,kao da necemo sve stici,nema vremena
Ja sam best frendici i 3 kolegicama s posla rekla odmah nakon 01. pregleda. Malo kasnije i šefu. Svojima planiram reć pocetkom 02. mjeseca. Tata mi tad slavi rođendan i planiram mu neko iznenađenje sa slikicom bebe sa uzv-a i tipa velikim crnim balonom happy birthday i unutra konfete roze ili plave za otkrivanje spola 😁
Moji čekaji te novosti ko ozebli sunce i mislim da će mom tati to biti najljepše poklon ikad.
Aaaaaa ovo je super sva sam se najezila. Trebala bi bit neka skrivena kamera sa strane:))
💙Bartol💙
Hm vidjet ćemo 😂😂😂😂
Kad ispadne da nama intuicija fakat ne radi tebi dečko a meni curka 😂
Hahaha joj ne 😂
Meni je sogorica spremila sve viskove za njegu pupka i bradavica, a kuma je najavila isto
Jedna briga manje!
Neki dan sam bila u Lesnini baciti oko na kindebete tek toliko da vidim sto se nudi, ali oni to toliko nakite jastucima, igrackama, dekicama i baldahinima da krevetic uopce ne vidis...
27.6. 💙
Aaaaaa ovo je super sva sam se najezila. Trebala bi bit neka skrivena kamera sa strane:))
Morat ćemo snimati mobitelom reakciju 😄
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Evo curke napokon i mene. Pregled gotov. Imamo 130 g i jaakkoo smo aktivni. Ja sam na +2 što me jako veseli.
Moram priznati ova intuicija je zakon jer nosimo dečka 😄💙💙💙💙💙!
Nadam se da je i vama dan jednako lijep kao i meni i da ste mi sve dobro!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo curke napokon i mene. Pregled gotov. Imamo 130 g i jaakkoo smo aktivni. Ja sam na +2 što me jako veseli.
Moram priznati ova intuicija je zakon jer nosimo dečka 😄💙💙💙💙💙!
Nadam se da je i vama dan jednako lijep kao i meni i da ste mi sve dobro!!!
Jeeeyy,čestitam draga sad ja tebi na pimpilimpiću💙💙💙💙💙..super da je sve ok i da je onako kako si mislila da bude,preslatka slikice 😍😍😍😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji