Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    04. Rujan 2018. 19:24

Cokica

Wtbm sretnoo 🤞🤞😘
    Ami sad kad je crno na bijelo možda odluči Bartol i sam prije 😂 vidi da nema šale više. Oćeš da angažiramo Pernara? 😂

Bolje neee, hahah sad ima da izade kako tako!!!  Kako ste viii? Jel i dalje buba glava i svasta nesto  ili je krenulo na bolje??

💙Bartol💙

04. Rujan 2018. 23:01

ami25

Cokica

Wtbm sretnoo 🤞🤞😘
    Ami sad kad je crno na bijelo možda odluči Bartol i sam prije 😂 vidi da nema šale više. Oćeš da angažiramo Pernara? 😂

Bolje neee, hahah sad ima da izade kako tako!!!Kako ste viii?Jel i dalje buba glava i svasta nestoili je krenulo na bolje??

Bolje smo, prošle me i glava i temperatura. Još nemam previše snage, danas mi se malo zavrtilo u dvorištu. Ali pokušavam odmarati maksimalno dok su tu mama i svekrva za uskočiti. Evo taman papamo pa stignem pročitati i natipkati 🙂
    Puse od mene i Iana 😘😘😘 i još malo i sad je definitivno Bartol tu 💙💙

wanttobemom
    05. Rujan 2018. 00:34

Stigla nam Hana 😊 trajalo je ajme. 20 sati skoro. Vodenjak pukao, trudovi tu a ja se ne otvaram. Nisu mi htjeli drip dati do kraja jer sam po njihovom se otvarala ps. Rodila sam prirodno uz epiduralnu pred kraj jer sam bila tako umorna i iscrpljena da ne bi mogla tiskati. Ona mi je dala sat vremena odmora pa sam i odspavala. Napokon smotuljak nas tu . Drzim fige i svima ostalima da bebice budu uskoro kraj vas 

05. Rujan 2018. 02:26

wanttobemom

Stigla nam Hana 😊 trajalo je ajme. 20 sati skoro. Vodenjak pukao, trudovi tu a ja se ne otvaram. Nisu mi htjeli drip dati do kraja jer sam po njihovom se otvarala ps. Rodila sam prirodno uz epiduralnu pred kraj jer sam bila tako umorna i iscrpljena da ne bi mogla tiskati. Ona mi je dala sat vremena odmora pa sam i odspavala. Napokon smotuljak nas tu . Drzim fige i svima ostalima da bebice budu uskoro kraj vas

Čestitke 🎉🎉🎉😘😘❤️❤️ Hana dobrodošla ❤️ mami brz oporavak 😘😘uživajte sada 😁

ami25
    05. Rujan 2018. 07:02

Want čestitke❤️❤️❤️😍😍😍🙏konacno je sve zavrsilo, sad uzivajte s bebačicom 🍼🍼💪💪🤗

💙Bartol💙

ami25
    05. Rujan 2018. 07:04

Cokica samo ti odmaraj i super da su mama i sveki tu da uskoče!!! 🙏🙏 Svaka čast.. Bit ce sigurno iz dana u dan sve lakse💪

💙Bartol💙

ivymicek
    05. Rujan 2018. 07:37

wanttobemom

Čestitke na princezici 🎉🎉🎉🎉.
    Odmaraj i uživaj u svom smotuljku.
    P.s. epidiralna je zakon!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    05. Rujan 2018. 08:01

wanttobemom

Čestitam 🎉🎉💕

05. Rujan 2018. 09:17

wanttobemom

Čestitam draga na rođenju djevojčice😍😍😘😘🤗🤗,prekrasno ime ste izabrali. Brz oporavak ti želim,uživaj u svom malom smotuljku sreće😘😘🤗🤗😍😍😍😍

• Maja82
    05. Rujan 2018. 09:49

Cestitam! Dobrodosla mala Hana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.