Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    27. Listopad 2017. 10:11

Cao curke, koliko sam uspila skuzit ginrkolozi racunaju trudnocu od dana ovulacije, meni ispada da sam.5+1 trudna a po njima sam 3+1 trudna pa sad ti budi pametan. Imam jako bolnee grudi, bradavice bi iscupala koliko me iritiraju, i u toku dana ttbuh me zaboli kao pred m. Jeli vama tako? I da radim u salonu miris boja mi smeta jako.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mare27
    27. Listopad 2017. 10:20

Lunaa

TeaC

Jessy2009

Ja sam tek u 6. tjednu. Ti?

Isto, 6+2 😊

Tea i Jessy znači po vama mogu zaključiti s obzirom da sam sad 5+2 da će mi sa 6.tjednom doć mučnina i vrtoglavica ? Mare a kako bi napravila popis ovako samo pisala tu ili preko neke tabele ?

pojima nema,vidim da spominjete proljetne bebe,kako su one tamo napravile? ja se baš ne kužim u to sve ,al mi vas je teško pohvatati hehhehe

• tonkica12
    27. Listopad 2017. 10:22

Bok drage moje. Trudna sam 2 mj i imamo blizance, dvojajcane. Prije toga sam rodila sina, sad je 15 mj. Juhu😀. Bas se veselim jako drzati svoje bebice u rukama. E sad, ja nemam nikog oko sebe sa blizancima, pa vas molim pomoc. Trebala bi info kako ste u pocetku s njima, jesu spavali zajedno, kako ste dojile_hranile. Nadalje, mame iz Zagreba, zanima me sve gdje ste trazile neku naknadu, poklon pakete, udruge za pomoc i slicno. I kakva kolica imate? Sva sam puna pitanja?
    I najbitnije kako su vam protekle trudnoce?????????  A tek porod?????? 
    Hvala unaprijed svima

• simpaticna
    27. Listopad 2017. 10:23

M.lady

Cao curke, koliko sam uspila skuzit ginrkolozi racunaju trudnocu od dana ovulacije, meni ispada da sam.5+1 trudna a po njima sam 3+1 trudna pa sad ti budi pametan. Imam jako bolnee grudi, bradavice bi iscupala koliko me iritiraju, i u toku dana ttbuh me zaboli kao pred m. Jeli vama tako? I da radim u salonu miris boja mi smeta jako.

Moj gin racuna po zadnjoj mengi...I mene cicke bole, mirisi mi jos ne smetaju, mucnina nema :)

Tea👶
    27. Listopad 2017. 10:30

Lunaa

Tea i Jessy znači po vama mogu zaključiti s obzirom da sam sad 5+2 da će mi sa 6.tjednom doć mučnina i vrtoglavica ? Mare a kako bi napravila popis ovako samo pisala tu ili preko neke tabele ?

Ne mora znacit Luna. Ja sam imala samo jednu mucninu. Nekome krenu s 8 tj., nekima s 10. To nikad ne znas. 

Moj ginekolog je racunao po zadnjoj mengi, nije ni to toliko zbunjujuce, oduzmes 2 tjedna i eto.😂
    Mozes imat najsavrseniji ciklus na svijetu, ovulacija ti ne mora bit 14. dan ciklusa. Moj ciklus je tako isto redovan, po kalendaru. O 14.dan i uz kalendar i uz test za ovulaciju, pa na kraju nije bila 14.dan nego ili dan poslije ili dva dana poslije. Rekao je moj gin da ti testovi nisu toliko precizni. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mare27
    27. Listopad 2017. 10:45

tonkica12

Bok drage moje. Trudna sam 2 mj i imamo blizance, dvojajcane. Prije toga sam rodila sina, sad je 15 mj. Juhu😀. Bas se veselim jako drzati svoje bebice u rukama. E sad, ja nemam nikog oko sebe sa blizancima, pa vas molim pomoc. Trebala bi info kako ste u pocetku s njima, jesu spavali zajedno, kako ste dojile_hranile. Nadalje, mame iz Zagreba, zanima me sve gdje ste trazile neku naknadu, poklon pakete, udruge za pomoc i slicno. I kakva kolica imate? Sva sam puna pitanja?
    I najbitnije kako su vam protekle trudnoce????????? A tek porod??????
    Hvala unaprijed svima

tonkica čestitam,uvjek sam se divila blizancima,al da mi doktor sad kaže da su dva srčeka mislim da bi mi se na prvu noge odsjekle hehheh
    tak da ti neznam apsolutno ništa reči vezano za to,ali sreeetno!!!

• tonkica12
    27. Listopad 2017. 11:10

Ja sam svog dr zezala, termin u 6 mj pa će biti blizanac po horoskopu kao ja, a on meni hoće hoće biti će ne on nego ONI. Ja gledam i onak čekaj čekaj, staaaaaa. Gledam i ne vjerujem. Smijala sam se i plakala, ma super osjecaj😄😄😄😄😄😄😄. Predobro ih je vidjeti dvoje na ultrazvuku, dva kikirikija i dva srceka kucaju. Još mi je nestvarno.

mare27
    27. Listopad 2017. 11:35

mogu mislit,u istoj sekundi iznenađenje,sreća,strah i još tisuću osjećaja...ma glavno da sve prođe ok,već će se kasnije sve posložiti

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:12

Meni kad sam zvala da se narucim za pregled i kad me narucila tek za 3 tjedna samo sto infarkt nije pogodio, vec sam bila na 100 muka od zabrinutosti i svega. Ali opet, vjerojatno imaju pravo jer nema smisla dolazit prerano kad se nista ne vidi.
    Svejedno sam otisla testirati betu sama, a mozda jos odem i na ultrazvuk ranije, jos razmisljam o tome.
    MM i ja smo uplatili putovanje za Novu i sad ne znamo da li da otkazujemo dok ne idemo kod doktora.

• M.lady
    27. Listopad 2017. 13:24

Jessy2009

Meni kad sam zvala da se narucim za pregled i kad me narucila tek za 3 tjedna samo sto infarkt nije pogodio, vec sam bila na 100 muka od zabrinutosti i svega. Ali opet, vjerojatno imaju pravo jer nema smisla dolazit prerano kad se nista ne vidi.
    Svejedno sam otisla testirati betu sama, a mozda jos odem i na ultrazvuk ranije, jos razmisljam o tome.
    MM i ja smo uplatili putovanje za Novu i sad ne znamo da li da otkazujemo dok ne idemo kod doktora.

Mene je isto tako narucila, digla sam uzbunu onda su mi svi moji rekli da je to normalno. Takoder mi smo isto uplatili putovanje za ng i sad se mislim bili opce isla

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.