Moji frendovi sad na ljeto došli ovdje iz Amerike s dvoje djece - 1.5 godina i par mjeseci. Tako da sve se moze!
Slazem se. Mijenja se tip putovanja, ali nije da se ne moze 😊
Btw moram podjelit s vama prvu namirnicu koja mi je digla zeludac. Tarararam --> ketchup!
Nesto gadnije nisam probala 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bok cure! Ocito i ja spadam u ovu kategoriju ljetnih bebi.. jucer napravila 2 testa, oba pozitivna, u ponedjeljak sam narucena za pregled.. test sam radila jer su me uzasne mucnine drzale 2 dana! Zanima me kako ste vi reagirale na vijest da ste trudne? Meni je veliki sok, svega me jos uvijek strah i ne mijesaju mi se osjecaji da beba dolazi u nezgodnom trenutku...
Bok cure 🤗
Evo da vam se i ja prikljucim,u ponediljak sam bila na prvom pregledu i tada sam bila trudna 6+3 sto znaci da sam danas usla u 7 tjedan. Prva trudnoca i presretna sam. Samo opusteno sve ce biti okej.
Cure, dobro nam dosle!! Bas mi je drago da se povecava broj 😊
Ja sam reagirala tako sto mi je bilo jaaako drago, ali sam se bojala da ce se nesto dogoditi pa sam to tako i MM-u prezentirala. Kao, test je pozitivan, ali necemo se previse ni veseliti ni nista jer moze svasta krenuti po krivu. 🙈🙈🙈🙈
Dobrodosle cure, cestitam 😊
Ja sam bila presretna jer smo planirali bebu i mislila sam da necu tako brzo ostat trudna radi toga sto imam endometriozu i operirana sam prije 3 mj. Ali evo super smo 💪
Isto sam kao i Jessy rekla da se necemo veselit do prvog pregleda, nakon toga smo rekli svima.
Nemoj se sekirat, zasto mislis da ti je nezgodno?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
I TeaC, sad sam se sjetila da si napisala da imas 23 godine! Bas ces biti mlada mama 😊
Broj svih nas raste,dobrodosle i cestitam svima..ja sam danas vadila sve uputnice koje mi je dao sta se tiče krvi i zbilja uzivam u saznjanju ovog stanja i svega sta dolazi,gledam pozitvno na sve,ne zelim da strahovi prevladaju i za sada osjecam se odlicno,bez obzira sta me jedino hrana muci
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Dobrodosle cure, cestitam 😊
Ja sam bila presretna jer smo planirali bebu i mislila sam da necu tako brzo ostat trudna radi toga sto imam endometriozu i operirana sam prije 3 mj. Ali evo super smo 💪
Isto sam kao i Jessy rekla da se necemo veselit do prvog pregleda, nakon toga smo rekli svima.
Nemoj se sekirat, zasto mislis da ti je nezgodno?
Bas mi je drago zvog tebe! :) Mene vise hvata strah pa mi to malo zatomljuje srecu.. tisucu pitanja, hocu li ja to moci, je li bas sad pravi trenutak za bebu, hocu li se morat odrec planova u zivotu... ostala mi je jos jedna godina faksa, ima li tu mama studentica? I onda sama sebe krivim jer bih trebala biti sretnija, a vecinom mi strahovi padaju napamet. Ugl, cestitam svim buducim mamama!
Sortiraj odgovore
Najstariji