Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    28. Listopad 2017. 08:17

Dobrodosle cure i cestitam!

Strah je normalan i prirodan. Kad sam ja saznala prvo sam nijemo buljila u te dvije crtice pa pozvala dragog da vidi. Kadan nije znao ni kako se gleda ni sta koja crta znaci. Onda sam pala u neku kombinaciju histericnog placa i smijeha. Drugi test sam radila iduce jutro i bila sva happy iako sam se trudila biti cool jer je bilo dosta rano.

Jessy2009 dat cu ti savjet koji je meni dala sefica: nemoj se bojat i misliti sto ako ovo i ono jer ti to vrijeme kasnije nitko nece moci vratiti...

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2017. 09:56

Happyseal, slazem se i svjesna sam toga, makar to samo vama tu kazem za taj strah, inace zivim normalno. S obzirom da mi je prva T, bas sam znatizeljna sto sve nosi...

Beemaja, razumijem da ti na zadnjoj godini faksa to nije nesto sto si planirala, ali sve ce biti u redu. U biti nikada nije "pravo vrijeme". Kad pocnes traziti posao, neces htjeti dok ga ne nades. Kad nades posao, onda je bed barem dok ne dobijes ugovor za stalno... i tako ti to ide. Imam dvije jako drage prijateljice koje su rodile - jedna prije nego je krenula na faks, a druga na 3. godini (pa opet kao apsolvent) i obje su normalno zavrsile faks i sada rade, cak su i se i preselile u druge gradove - i to po dva puta! Dakle, nije im to poremetilo nikakve planove makar se sjecam koliko su se one isto bojale. Samo hrabro! Koliko god da mislis za sebe da si premlada, vjerujem da si starija od dosta cura ovdje 😊

HappySeal
    28. Listopad 2017. 13:33

Cure, je li koja od vas dozivjela veliku zedj? I inace pijem puno vode, ali ovo je nemoguce, posebno nocu i ako veceram ili jedem navecer nesto slano ili zacinjeno. Nakon par sati usta mi budu kao sahara.

I koza mi je suha, a ja se redovito mazem od djetinjstva i bas ludim malo vec.

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2017. 14:20

Meni je koza koma trenutno, i inace imam problema s dermatitisima, a sad su podivljali skroz 😔

Confused
    28. Listopad 2017. 14:22

HappySeal

Cure, je li koja od vas dozivjela veliku zedj? I inace pijem puno vode, ali ovo je nemoguce, posebno nocu i ako veceram ili jedem navecer nesto slano ili zacinjeno. Nakon par sati usta mi budu kao sahara.

I koza mi je suha, a ja se redovito mazem od djetinjstva i bas ludim malo vec.

Meni je isto koza koma,pogotovo koza lica,suha i peruta se,a nema se tu sta puno,mazati,mazati i mazati i dovoljno tekucine unositi

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2017. 14:27

Ma meni ni mazanje ne pomaze posto je sva u ljuskicama trenutno, najbolje piling pa cu onda vidjeti sto se da napraviti.

Honey
    28. Listopad 2017. 15:59

Cure, pijte puno puno vode, pozeljno je i zbog mokrenja! I meni je bila ta zed, proci ce te za 10 dana i onda ce se opet vratiti 😁 Za kozu najbolje bademovo ulje! Ja bacila svoju kremu. Lijepo na vlazne ruke kap ulja i utrljati na lice, ili na vlazno lice. Bitno da vam nesto od toga bude mokro, da sprijecite efekt masnog lica i da  se ravnomjernije upije. Koza bude prekrasna, mene to spasilo 😘 ddobro je i za one koje muce akne i sl. Pristici i akne su normalne sad, ja sam sva u nekim sitnim. Neznam kad ce taj trudnicki sjaj o kojem pricaju, valjda u drugom tromjesecju 😂

• Kolačić
    29. Listopad 2017. 10:28

Pozdrav buduće mame, ja sam nova na forumu i moram priznati da sam dosta toga čitala, a ovaj forum od početka do kraja.  inače, imam 23 godine, trudna sam 6+4 od zadnje menstruacije, prva trudnoća, naručena na pregled 03.11. Htjela sam pitati jel ijedna ima bolove u donjem dijelu trbuha, onako probadajući, par puta dnevno. Doktorica rekla da se maternica širi i da nema razloga za zabrinutost. Ja se ipak bojim. I koristila sam klavocin do prije tjedan dana jer sam imala upalu mjehura. Tad sam već znala za trudnoću pa sam zato i dobila klavocin, ali brine me što sam dobila gljivice od klavocina a strah me uzet vaginalete jer ne znam kako utječe na plod. I sad čekam uvz. XD ima tko kakav savjet? 

29. Listopad 2017. 14:31

Dobrodošla...taj osjecaj probadanja je normalan,a za gljivice nemas druge nego cekat 3.11.dok nesto ne dobis,ipak sigurnije nego sad radit na svoju ruku

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    29. Listopad 2017. 17:22

Kolačić dobto dosla. Mozes u ljekarnu i pitati, ima za gljivice lijeka na prirodnoj bazi. Nemoj cekati i bezveze se muciti. Takoder preporucam ti da pijes CranActin, to su kapi koncentrata brusnice, kako bi zastitila floru da se ne kace bakterije.😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.