Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    26. Listopad 2017. 11:14

Folna je bitna za razvoj neuralne cijevi i manjak može izazvati ozbiljen probleme u zdravlju djeteta. Problem je što je nemoguće unijeti hranom dovoljne količine. Ja bi nazvala dokicu i tražila recept. Ako ti se to ne da, mislim da je folna od twinlaba oko 60 kn u apoteci. 

Mislim da je to jedna od onih stvari koju definitivno treba uzet i na svoju ruku ako treba. Počela sam je piti kad sam počela planirati trudnoću. 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 11:15

Ja sam je vec pocela piti, kupila sam u apoteci. Pit cu tu do pregleda pa cu vidjeti hoce mi jos nesto drugo dati. Razmisljala sam jos da pocnem piti nesto za zeljezo!

• M.lady
    26. Listopad 2017. 11:19

Jessy2009

Ja sam je vec pocela piti, kupila sam u apoteci. Pit cu tu do pregleda pa cu vidjeti hoce mi jos nesto drugo dati. Razmisljala sam jos da pocnem piti nesto za zeljezo!

Znaci mogu kupiti u apoteci? Bez recepta? Koju da uzmem?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• simpaticna
    26. Listopad 2017. 11:31

Svakako uzmi folnu..  Prije prve T sam uzimala 6 mjeseci prije folnu,ok, nisam znala da ce nam se oduziti toliko do plusa p azato..Sad sam cim sam doznala ( 4+6) odmah isla po twinlab folnu, 63 kn mislim da sam dala, 60 kapsula. Ali pijem po dvije jer je jedna 600, a trebalo bi sada oko 800 piti na dan kad je najvznije za razvoj bebe

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 11:33

Joj nisam sigurna koja je moja marka, solgar ili twinlab, ali da, mozes ju kupiti bez recepta, oko 50-60kn 60 tableta. Ja sam pila jednu dnevno - da pojacam na dvije?

Bublica123
    26. Listopad 2017. 11:44

Jessy2009

Joj nisam sigurna koja je moja marka, solgar ili twinlab, ali da, mozes ju kupiti bez recepta, oko 50-60kn 60 tableta. Ja sam pila jednu dnevno - da pojacam na dvije?

Nemoj...dovoljno je jedna...ne smije biti ni prevelik unos

HappySeal
    26. Listopad 2017. 12:31

9.11. idem na prvi UZV. HappySeal is happy. 

27.6. 💙

26. Listopad 2017. 12:42

Meni je te jucer rekao da pocnem uzimat,folna+omega+ zeljezo,sve u jednoj dnevnoj

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Lunaa
    26. Listopad 2017. 12:53

HappySeal

9.11. idem na prvi UZV. HappySeal is happy.

HappySeal ja se prebacila s 2.11.(neću moći)  na 8.11. tako da smo sad bliže terminu za prvi uzv :) koja cura je rekla za tabelu s terminima i pregledima da se napravi? 

HappySeal
    26. Listopad 2017. 13:00

Ja nisam. Excel mrzim iz dna duše 

Lunaa, još ćemo skupa u rodilištu završit 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.