Folna je bitna za razvoj neuralne cijevi i manjak može izazvati ozbiljen probleme u zdravlju djeteta. Problem je što je nemoguće unijeti hranom dovoljne količine. Ja bi nazvala dokicu i tražila recept. Ako ti se to ne da, mislim da je folna od twinlaba oko 60 kn u apoteci.
Mislim da je to jedna od onih stvari koju definitivno treba uzet i na svoju ruku ako treba. Počela sam je piti kad sam počela planirati trudnoću.
27.6. 💙
Ja sam je vec pocela piti, kupila sam u apoteci. Pit cu tu do pregleda pa cu vidjeti hoce mi jos nesto drugo dati. Razmisljala sam jos da pocnem piti nesto za zeljezo!
Ja sam je vec pocela piti, kupila sam u apoteci. Pit cu tu do pregleda pa cu vidjeti hoce mi jos nesto drugo dati. Razmisljala sam jos da pocnem piti nesto za zeljezo!
Znaci mogu kupiti u apoteci? Bez recepta? Koju da uzmem?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Svakako uzmi folnu.. Prije prve T sam uzimala 6 mjeseci prije folnu,ok, nisam znala da ce nam se oduziti toliko do plusa p azato..Sad sam cim sam doznala ( 4+6) odmah isla po twinlab folnu, 63 kn mislim da sam dala, 60 kapsula. Ali pijem po dvije jer je jedna 600, a trebalo bi sada oko 800 piti na dan kad je najvznije za razvoj bebe
Joj nisam sigurna koja je moja marka, solgar ili twinlab, ali da, mozes ju kupiti bez recepta, oko 50-60kn 60 tableta. Ja sam pila jednu dnevno - da pojacam na dvije?
Joj nisam sigurna koja je moja marka, solgar ili twinlab, ali da, mozes ju kupiti bez recepta, oko 50-60kn 60 tableta. Ja sam pila jednu dnevno - da pojacam na dvije?
Nemoj...dovoljno je jedna...ne smije biti ni prevelik unos
Meni je te jucer rekao da pocnem uzimat,folna+omega+ zeljezo,sve u jednoj dnevnoj
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
9.11. idem na prvi UZV. HappySeal is happy.
HappySeal ja se prebacila s 2.11.(neću moći) na 8.11. tako da smo sad bliže terminu za prvi uzv :) koja cura je rekla za tabelu s terminima i pregledima da se napravi?
Ja nisam. Excel mrzim iz dna duše
Lunaa, još ćemo skupa u rodilištu završit
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji