Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    26. Listopad 2017. 13:38

Lunaa mi smo na Proljetnim napravile, sa terminima i spolom, pregledi nam nemaju baš smisla. Ima nas oko 43 ili 48, tako nekako  Trenutno su cure i dečki izjednačeni.

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 13:59

Nisam dugo vidjela taj popis na proljetnim, ali super je ideja bila! Trebale bi to i ovdje, samo mislim da nas je puno manje. Ja bi trebala biti ili kraj proljeca ili pocrtak ljeta 😁

mare27
    26. Listopad 2017. 14:26

Lunaa

HappySeal

9.11. idem na prvi UZV. HappySeal is happy.

HappySeal ja se prebacila s 2.11.(neću moći) na 8.11. tako da smo sad bliže terminu za prvi uzv :) koja cura je rekla za tabelu s terminima i pregledima da se napravi?

ja sam predložila ,teško je ovako sve popratiti iako nas za sad nema puno 

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 14:49

Meni jucer i danas sve normalno, nikakvi simptomi, samo su mi grudi natecene malo. Prije toga me drzao uzasan umor, takav da sam se pitala kako ce tek biti kasnije, a sada nista. A vama? Simptomi?

HappySeal
    26. Listopad 2017. 14:56

Danas me prestalo boliti kao pred mengu, grudi su još malo osjetljive i javlja mi se ta mučnina uz umor obavezno u ovo doba dana. Primijetila sam da ne mogu jesti velike obroke, tj. da mi ne pašu nikako. Čak nemam ni volju za junkom kao prošli tjedan. 

27.6. 💙

Tea👶
    26. Listopad 2017. 19:54

Nitko me nije dozivio za mjere bebaca ✋😂 
    Ja pijem elevit vec drugu kutiju. Pocela mj dana prije trudnoce. 133 kn je kutija, ali je sastav vrhunski. 
    Pijete li kavu? Ja sam inace kavopija, sad se pazim oa evo vec u ovo vrijeme kljucam...kakva cu tek bit za koji mjesec 😐

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 20:03

Mjere? Pa ja jos nisam bila ni na pregledu 😁
    Ja ne pijem kavu jer mi je jos od tjedna prije nego sam saznala da sam T odbojna, ali nisam ni bila neki veliki kavopija pa mi ne fali previse.

Tea👶
    26. Listopad 2017. 20:04

Jessy2009

Meni jucer i danas sve normalno, nikakvi simptomi, samo su mi grudi natecene malo. Prije toga me drzao uzasan umor, takav da sam se pitala kako ce tek biti kasnije, a sada nista. A vama? Simptomi?

Bas sam napisala sad gore. Isti umor vec oko 18h, koncentracija 0 bodova, malo mi se smanjio apetit pa se trudim grickat nesto cijeli dan. Orasaste plodove i voce. To mi ne pada tesko na zeludac. Imala sam prvu mucninu prekjucer, ali bez povracanja...samo ono uzasna mucnina. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    26. Listopad 2017. 21:11

Jessy2009

Ja ne pijem kavu jer mi je jos od tjedna prije nego sam saznala da sam T odbojna, ali nisam ni bila neki veliki kavopija pa mi ne fali previse.

😂😂 pa mozda je netko drugi bio. Koliko si tj trudna? Nosam pohvatala sve hahah 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    26. Listopad 2017. 21:30

TeaC

Jessy2009

😂😂 pa mozda je netko drugi bio. Koliko si tj trudna? Nosam pohvatala sve hahah

Ja sam tek u 6. tjednu. Ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.