Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    22. Kolovoz 2018. 16:29

6xmama da li uopce imaju kamo klime na patologiji?  Kod nas niti, ja bila pocetkom 7 mj umrla skoro jos sunce tuce drito u sobu ma komaaa 😩😩😩😥ni ne zelim znat kako je sada.. 

💙Bartol💙

Marijaa30
    22. Kolovoz 2018. 16:31

Arizona, malac je presladak 😍😍 duze sam gledala slikicu i mislila si kakav ce moj biti 😊😊
    Ja sam usto vec luda zbog mobitela, neda mi se vise pricat s nikim niti dopisivati. Isto to, jos ste u komadu, malo je lijepo nutra itd 🙄🙄
    Pa je, sve to ok. Al ste dosadni. Rekla sam da bum javila i tocka.
    6xmama, zalim te bez klime 🙄

26.8. Ivan 💙💙

22. Kolovoz 2018. 16:42

Ja nemam pojma ima li klime ili ne u riječkoj. Al čini mi se da ću dočekati zahlađenje i da mi neće ni trebati. 
    Ja se sad raspitivala kako prošli popravni i kakva je situacija. Rekla sam da mi je već i dosadno i živčana sam da bi čak i na posao otišla 😂 barem da ne razmišljam više o ovome kad će. 
    A da, 6xmama rekla si da čekaš zahlađenje, tebe tvoja cura možda i posluša 😁
    A svi mi govore da je u nedjelju puni mjesec i da ću tada

nivami
    22. Kolovoz 2018. 16:46

Cokica

Ja nemam pojma ima li klime ili ne u riječkoj. Al čini mi se da ću dočekati zahlađenje i da mi neće ni trebati.
    Ja se sad raspitivala kako prošli popravni i kakva je situacija. Rekla sam da mi je već i dosadno i živčana sam da bi čak i na posao otišla 😂 barem da ne razmišljam više o ovome kad će.
    A da, 6xmama rekla si da čekaš zahlađenje, tebe tvoja cura možda i posluša 😁
    A svi mi govore da je u nedjelju puni mjesec i da ću tada

To su i meni rekli da cu roditi za vikend jer je puni mjesec, Al oni ne znaju da je nama dan kao godina 😂😂😂😂
    Kod nas imaju klime Al se ne pale zbog beba, a za patalogiju ne znam, u ambulanti je raspale bude 23stupnja 

ami25
    22. Kolovoz 2018. 17:05

Pijem od muke 😂😂😂😂 Tesko je stvarno prenijet termin bez naznaka ikakvih jos po ovim vrucinama! Nek mi kaze tko sta hoce, a jos jaci su mi komentari ako si cekala toliko mozes jos par dana 🤬🤬🤬😠 Za riknut😂😂😂 A da ne govorim za famozne spavaj dok mozes

💙Bartol💙

22. Kolovoz 2018. 17:21

😂😂😂 Ami super ti je slika
    Ah da, to spavanje. Kad bi se barem zalihe prenosile. 
    A klima, danas je kod sestre di je i ctg isto bila na 23°. I taman mi puhalo u lijevu ruku, smrznuta je bila. Al ajde, za ctg su lijepe kožne fotelje di ti i noge podigne i lijepo se zavališ. Samo zbog toga bi mogla tamo ležati do kraja 😂😂

ivymicek
    22. Kolovoz 2018. 17:23

Mina prekrasna je čupavica a i sobica.
    Arizona koji će to biti mali frajer.
    Kikachi su vam prekrasni 🤩🤩🤩
    Dupličke teško vam je vruće vam je ali još.samo malo. Baš me zanima tko će zatvoriti temu 🤔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    22. Kolovoz 2018. 18:12

ami25

Pijem od muke 😂😂😂😂 Tesko je stvarno prenijet termin bez naznaka ikakvih jos po ovim vrucinama! Nek mi kaze tko sta hoce, a jos jaci su mi komentari ako si cekala toliko mozes jos par dana 🤬🤬🤬😠 Za riknut😂😂😂 A da ne govorim za famozne spavaj dok mozes

Ami, lijepa fotka! E da, to je komentar... kaj ti je jos par dana, a tolko si izdrzala... mrs 🤨🤨
    A kaj ima puni mjesec s rođenjem? Vodenjaci pucaju
    ? Bapske price opet il? Kaj se nebum nadala 😉

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    22. Kolovoz 2018. 18:17

E daa to za pun mjesec kazu da bude baby boom 😂😂 U petak je puni ili kad? Mozda onda sve budemo 😂😍🤩🤩🤩

💙Bartol💙

ami25
    22. Kolovoz 2018. 18:19

Btw jesi ti Marija pisala da bis da rodis do srijede? 😂😂 A ja kad sam komentirala da bi da dođe 24.8 na svoj imendan i jos kao ma nece valjda tada to mi je daleko, sad bi zamolila mladog gospona ako moze tada van eto😂😂😂

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.