Meni vec cetvrti put sad snimali ctg 🙄 i to samo sa onom sondom za bebu 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Niko nis 😑 samo snimaju i nose 😑
Našla sam si nešto šta mi je čak i finije od somersbya 😂😂 eto šta se radi kad dijete neće van. Moram poslikati limenku. Kao isto neki cider, okus jagoda limeta mmmm još onako hladan 🍹🍹🍹🍹
Jao 6xmama pa šta toliko rade ctg? A imaš trudove? Ili su visoki otkucaji? To mi je super kad nitko niš ne govori 😠
A da, šta se tiče punog mjeseca. U nedjelju je sad 🌑🌑
Meni mama rekla da je uvijek u to vrijeme puno rodilište. Tako da možda nešto i bude od toga. Naravno da držimo fige 😂😂🤞🤞🤞🤞
Somač je bas prije finooo sjeo 😂😂A i ovaj cider zvuci primamljivo mmmm... Meni su ctg radili 1 put ma dan u bolnici a ponavljaju jer kao doktori zele imat fine akcije a ne da je bebo uspavan... Pun mjesec u nedjelju?? Ma daleko mi to 😂😂😂🙄😫😫 Moj mora u petak, dobio je naredbu😂😂😂😂
💙Bartol💙
Opce mi ni ne stavljaju onu sondu za trudove nek samo onu za bebu.. Valjda im nekaj ne pase s tim otkucajima
6xmama da, skužila sam kasnije da ti samo za otkucaje stave. A nemam pojma zašto. A ne uspiješ ni vidit papir pa da vidiš koliki su otkucaji?
Prekoterminuše moje, sad sam se sjetila da je Arizona dan, dva ranije slagala krevetić, duboki čučnjevi i to 😂😂 probala bi ja, al sam prelijena. I naravno, moj strah od upale mišića 😂😂
Ami kažeš Bartol ima naredbu za petak 😂 to se uklapa i Mariji i meni, vezano uz patronažnu 😁
Je, sad pomicem na petak il subotu krajnji rok 🙂 ja bi isto molila malca da ide van 😊
Ami, ajde nek tebi bude petak! 🙂
6xmama, ctg-i danas gnjave... i kod nas su ponavljali. I meni su htjeli, al sam onda s rukom drzala kaj je crtal otkucaje. Ne znam kaj je to bilo.
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam proslu sub komentirala da je za drugi vikend bebač sigurno s nama.. Ahhh😂😂😂 a sutra vec cetvrtak, a nema naznaka jos uvijek hmm..
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji