Mina prekrasna je čupavica a i sobica.
Arizona koji će to biti mali frajer.
Kikachi su vam prekrasni 🤩🤩🤩
Dupličke teško vam je vruće vam je ali još.samo malo. Baš me zanima tko će zatvoriti temu 🤔

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pijem od muke 😂😂😂😂 Tesko je stvarno prenijet termin bez naznaka ikakvih jos po ovim vrucinama! Nek mi kaze tko sta hoce, a jos jaci su mi komentari ako si cekala toliko mozes jos par dana 🤬🤬🤬😠 Za riknut😂😂😂 A da ne govorim za famozne spavaj dok mozes
Ami, lijepa fotka! E da, to je komentar... kaj ti je jos par dana, a tolko si izdrzala... mrs 🤨🤨
A kaj ima puni mjesec s rođenjem? Vodenjaci pucaju
? Bapske price opet il? Kaj se nebum nadala 😉

26.8. Ivan 💙💙
E daa to za pun mjesec kazu da bude baby boom 😂😂 U petak je puni ili kad? Mozda onda sve budemo 😂😍🤩🤩🤩

💙Bartol💙
Btw jesi ti Marija pisala da bis da rodis do srijede? 😂😂 A ja kad sam komentirala da bi da dođe 24.8 na svoj imendan i jos kao ma nece valjda tada to mi je daleko, sad bi zamolila mladog gospona ako moze tada van eto😂😂😂

💙Bartol💙
Meni vec cetvrti put sad snimali ctg 🙄 i to samo sa onom sondom za bebu 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Niko nis 😑 samo snimaju i nose 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Našla sam si nešto šta mi je čak i finije od somersbya 😂😂 eto šta se radi kad dijete neće van. Moram poslikati limenku. Kao isto neki cider, okus jagoda limeta mmmm još onako hladan 🍹🍹🍹🍹
Jao 6xmama pa šta toliko rade ctg? A imaš trudove? Ili su visoki otkucaji? To mi je super kad nitko niš ne govori 😠
A da, šta se tiče punog mjeseca. U nedjelju je sad 🌑🌑
Meni mama rekla da je uvijek u to vrijeme puno rodilište. Tako da možda nešto i bude od toga. Naravno da držimo fige 😂😂🤞🤞🤞🤞
Somač je bas prije finooo sjeo 😂😂A i ovaj cider zvuci primamljivo mmmm... Meni su ctg radili 1 put ma dan u bolnici a ponavljaju jer kao doktori zele imat fine akcije a ne da je bebo uspavan... Pun mjesec u nedjelju?? Ma daleko mi to 😂😂😂🙄😫😫 Moj mora u petak, dobio je naredbu😂😂😂😂

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji