Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    10. Prosinac 2017. 10:50

A ja u 10h ustala. Ciiiiijelu noc nisam spavala kako spada jer sam stalno isla na wc koliko mi mjehur pati i taman dok bi ponovo zaspala morala bi opet trcati. 😥 Mora da danas imam upalu misica od tog ustajanja i trcanja 😂
    Kako ste mi curke? Imate preglede ovaj tjedan? Narucena sam za utorak. 

💗Baby E💗

baarbaraa29
    10. Prosinac 2017. 11:08

Jama kod tebe je onda i kolac vec gotov 😊
    Ena bas ti je veselo 😁 Ti onda popodne zacori!
    Ja se ustanem jednom ili mozda 2 puta na wc. Nocas je muz bio nocna pa sam i ja 🙂 ne znam zaspat u normalno vrijeme kad on nije kod kuce pa sam tek maloprije popila "kavu" (kakao s malo capuccina)
    Nas novi dejt je tek sljedeci utorak. Zadnji put sam dobila popis sa svim terminima pregleda do kraja trudnoce tak da sad sve unaprijed znamo.
    Tebi bejb23 uspjesan dejt! Lijepo se obuci i samo bez treme 😆😉😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

10. Prosinac 2017. 11:12

Nebude mi uspjelo, danas kod mene kolinje što znači puna kuća ljudi, sve masno i prljavo, a od mene baš i nije neka korist i pomoć kad nesmijem dizat, nosit i tak to...al ću se naprat suđa😀

bejb23
    10. Prosinac 2017. 11:44

Hvalaaa barbaraa 😊😘

💗Baby E💗

franovamamita
    10. Prosinac 2017. 12:33

Dan cure
    rucak pri kraju,razmisljam zbuckati neki brzinski kolac ali tak mr bole leda i stomak cim malo stojim ne uvijek al danas da uh...al ipak je to kolac pa cu se zrtvovati😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Honey
    10. Prosinac 2017. 19:11

Samo da se javim, cijeli vikend pecem neke kekse kolace. Krepana 😫 sad odmor 😘

10. Prosinac 2017. 19:38

Srećom meni je slatko odbojno,ja bi samo slane strudle

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

10. Prosinac 2017. 20:37

Awwwww....ja bi sad neke kolačiće...i biskvit bi mi bio ok 😂

bejb23
    10. Prosinac 2017. 22:07

Honey sto si ti pekla? :) 
    Meni majka napravila madarice 😍 Pola tepsije sam sama sredila 😂 
    Sutra cu sama nesto smuckati  :)

💗Baby E💗

Honey
    10. Prosinac 2017. 23:27

Bejb23 ja ne volim mađaricu - znsm nevjerojatno je 😂 Pekla zvjezdice, vanilin kiflice i neki medenjak kolac. Sutra stavim slike. Sad idem spavati a najgore sta mi se ne spava. Laku noc cure 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.