Ja sam bila ravna ko daska.. sad nosim C nez ikakvog push upa 😍
Kazem decku da mi mora kupit sise kad ove odu jer ne zelim vise biti bez sad kad znam kako je to imati ih 😉
Za dojenje grudnjak nisam uzela..poslat cu nekog iz bolnice jer mi kazu da jos to naraste kad dosje mlijeko..a ja sam skepticna nekako vec sad uzet br veci jer me cudi da su mi i ovoliko narasle..
url=https://lilypie.com]
I meni je na ppcetku bilo neugodno da me pustaju prek reda i govorila sam ne treba hvala, ali sad mi je drago ☺ grudnjake sam kupila u h&m - u i u mulleru taj veci iako pojma nemam koliko ce se povecati nakon poroda 🙄
12.08.2018. ❤
Sta to bas bude jako veliko povecanje nakon poroda? 🙄🙄 Onda cu i ja morat kupit jer su mi ovi knap.
💙Bartol💙
Ni ja nisam računala da će baš baš narast nakon poroda. Ovaj yamamay mi je onda kritičan. Al ako baš dođe do toga, poslat ću mamu u muller po nove, on mi je nekako najkomotniji. Tko zna šta bi muž donesao, ako bi uopće i išao 😂 iako bi ja doma bila bez, ako je moguće
Drago mi je znaci ugl svi muzevi isti 😁 Napravit ce al ako kazes..po mogucnosti par puta.
Firsttimemommy sad sam isla gledat i slazem se, malo se previse zapjenila cura..ok i mene zivcira kad mi se ne dignu u tramvaju al nisam se derala dosad na nikog. Iako vise puta su mi se digli nego sto nisu. A u trgovini su mi par x ponudili da idem prek reda al moram priznat to ni ne ocekujem. pa svi smo imali sigurno i poz i neg iskustva u trudnoci, kao i u svemu u zivotu i kaj se tu ima pricat 🤔
Grudnjake sam ugl uzela u HM one kaj su ko mekani sportski topici. Meni su odmah nekak dost narasle pa ne znam hoce li jos ili ne..ali ako i da ovi se dosta razvlace jer nema zapravo nikakve kosarice pa mi se to cinilo najzgodnije. Za ove iz milera sam cula da su super ali nemam osobno.
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje, očekujem bebu uskoro, termin 5.8
Tj danas 38tt.
Podrska svim sadasnjim i buducim mamama!
Nisam sad čitala komentare ali stvarno nemam snage..samo da vam opisem svoj porod kako je bilo...jučer u 08:50 na svijet je došla Sara. Krenuli smo inducirano od 7 h al iako je mene i dalje ono boljelo ctg nije pokazivao i nitko nije reagirao. Babica i sestra su cijelo vrijeme bile uz mene..na svaki trud iako su većina bila lažna po njihovom ali sve češća ja sam dahtala i radila sve kako je ona rekla...da bi malo prije pola 9 bebini otkucaji počeli padati ispod 60..tu sam se i ja počela gubiti i babica je vikala po odjelu da netko dođe da nas treba spašavati da nezna što da radi. Caka je u tom bila što su 2 dokt bila u taj čas na drugom porodu i oni se uspaničarili. Nju su počeli a nas dvije da ne kažem što...jedan je ostao kod nje i sestra mu pomagala kao da je doktor. A drugi doletio kod mene. I još su digli jednu dokt koja je radila 2 i noćnu..dok ona nije došla doletio je neki kirurg. Znači doslovce digli su na noge koga su god mogli jer su sekunde bile u pitanju za nas dvije. Eto toliko o tome kad im danima govoriš da te boli i da imaš trudove svakih 10 min i preužasne bolove a nitko ne reagira. Znali su već tjednima da se ne otvaram iako sam prešla 41+ . Iako sam rodila po njihovom na 41+5 to je moglo biti puno prije. Sretna sam što nisam dobila epiduralnu jer nisu stigli. Ja i ovako imam problema sa leđima tako da sam imalo bila pri sebi svakako bi je odbila. Dobila sam opću anesteziju i ničega se ne sjećam.
💕💕💜💜👶😍
Mislim da dok sam živa vj neću saznati što se točno jučer zbilo. Najviše sam sretna što su najbolji doktori,sestre i babica bile uz mene. Tako da bar što se tiče toga neću se žaliti. Takav porod ne bi nikom poželjela. Je da mi je prvi porod i da je kratko ajmo reći trajao..Al ne daj bože nikome..jer smo jedva ostale žive nas dvije. Suprug je trebao biti na porodu inače. Babica je rekla da će mi reci kad da dođe dok se krenem bar malo otvarati da se on ne izmori pored mene. Sreća pa nije čekao kod kuće nego je došao. On je došao u 9 i pitao za mene bez da zna da sam rodila jer zadnje što smo se čuli je da sam mu rekla sa sam dobila drip i da pričeka. Sreća pa mu je moja sestra rekla da ipak ide jer dokt ne vole da imaš nekog svoga pa to odugovlače. Ugl on dolazi, pita za mene oni mu kažu da sam rodila i ostavljaju ga tako..oni viče za njima al oni ništa.. on se rasplakao jer nije znao što se događa ni jel sa nama sve u redu. Kasnije mu je jedna sestra došla i dovezla bebu i tu je još jače krenuo plakati. On,koji nikad suzu ne pusti heh...tu su mu samo rekli da su me hitno operirali i da je sad sve u redu. Ja dok su me gurali hodnikom pored njega se ne sjećam ničega jer sam bila pod narkozom. Nadosla sam tek sad malo
💕💕💜💜👶😍
Tako da nikome ne bih ovo poželjela. Hvala vam svima na podršci. Ljubim vas sve 😘😘😘
💕💕💜💜👶😍
Ajme Tinanema naježila sam se. Uh, uh .. zao mi je za takav težak porod i sto su te izmučili 🙁. Je li s bebicom sve ok?
Želim ti brz oporavak, drži se 😘❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji