E da neznam vase misljenje al toliko me nanervirala ova na temi PRAVA TRUDNICA da san morala komentirat…. Ok razumim je da je ljuta sta je nisu pustili al ako si trazila misljenje drugih i otvorila temu onda moras svatit i prihvatit da nemaju svi isto misljenje kao ti a ne "napadat" sve neistomišljenike bas mi je digla paru
Baš sam išla škicnuti o čemu se radi, ja nisam imala loših iskustava oko puštanja trudnica, stvarno di god sam se pojavila svi su me zvali preko reda da mi je nekad znalo biti neugodno, čak su u bankama otvarali šalter samo da mene prime, u 90% slučaja sam govorila NE, HVALA 😀, sada u ovom stupnju trudnoće više nebi govorila NE, HVALA 😂😂 nego prihvatila sve 😀

E da vas pitam nešto, koji grudnjak za dojenje uzet, jel onaj iz mullera dobar? I kolko grudi narastu poslje poroda, za broj? Meni do sada nisu skoro ništa narasle, iste grudnjake kao i prije trudnoće nosim, samo eto malo punije 😂

Ja imam tri: lidl, muller i yamamay. I sva tri su mi super. A broj ne znam više koji sam uzela.
Issa ja imam iz lidla 2 -3, mislim da su taman bili negdje za Bozic ako se ne varam i njih smo kupili frendici za poklon ona ih malo nosila jer je prerasla pa dala meni i meni su super, nisu mi cice puno narasle stvarno,a sad kako ce bit nakon poroda ne znam! Ja nosim trenutno topice jer mi je udobnije

💙Bartol💙
Ja sam bila ravna ko daska.. sad nosim C nez ikakvog push upa 😍
Kazem decku da mi mora kupit sise kad ove odu jer ne zelim vise biti bez sad kad znam kako je to imati ih 😉
Za dojenje grudnjak nisam uzela..poslat cu nekog iz bolnice jer mi kazu da jos to naraste kad dosje mlijeko..a ja sam skepticna nekako vec sad uzet br veci jer me cudi da su mi i ovoliko narasle..

url=https://lilypie.com]
I meni je na ppcetku bilo neugodno da me pustaju prek reda i govorila sam ne treba hvala, ali sad mi je drago ☺ grudnjake sam kupila u h&m - u i u mulleru taj veci iako pojma nemam koliko ce se povecati nakon poroda 🙄

12.08.2018. ❤
Sta to bas bude jako veliko povecanje nakon poroda? 🙄🙄 Onda cu i ja morat kupit jer su mi ovi knap.

💙Bartol💙
Ni ja nisam računala da će baš baš narast nakon poroda. Ovaj yamamay mi je onda kritičan. Al ako baš dođe do toga, poslat ću mamu u muller po nove, on mi je nekako najkomotniji. Tko zna šta bi muž donesao, ako bi uopće i išao 😂 iako bi ja doma bila bez, ako je moguće
Drago mi je znaci ugl svi muzevi isti 😁 Napravit ce al ako kazes..po mogucnosti par puta.
Firsttimemommy sad sam isla gledat i slazem se, malo se previse zapjenila cura..ok i mene zivcira kad mi se ne dignu u tramvaju al nisam se derala dosad na nikog. Iako vise puta su mi se digli nego sto nisu. A u trgovini su mi par x ponudili da idem prek reda al moram priznat to ni ne ocekujem. pa svi smo imali sigurno i poz i neg iskustva u trudnoci, kao i u svemu u zivotu i kaj se tu ima pricat 🤔
Grudnjake sam ugl uzela u HM one kaj su ko mekani sportski topici. Meni su odmah nekak dost narasle pa ne znam hoce li jos ili ne..ali ako i da ovi se dosta razvlace jer nema zapravo nikakve kosarice pa mi se to cinilo najzgodnije. Za ove iz milera sam cula da su super ali nemam osobno.

Pozdrav svima!
Nova sam ovdje, očekujem bebu uskoro, termin 5.8
Tj danas 38tt.
Podrska svim sadasnjim i buducim mamama!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji