Uf, Tina, ovo grozno zvuci... jeste sad dobro vas dvije?
Hvala Bogu sto su vas uspjeli spasiti.
26.8. Ivan 💙💙
Tina, cestitke na curici, hvala Bogu da je sve dobro zavrsilo!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊
Malena, dobro nam dosla! 🎊❤️🍼
Nesto slicno sam i ja prosla prvi put, u 42.tjednu,hitan carski zbog abrupcije posteljice, obilno prokrvarila u trudnickoj, maloj pali otkucaji na 70 i bile su minute u pitanju, i za mene i za nju-poslije su mi rekli da sam imala srece jer mi se to dogodilo u bolnici, da da mi se dogodilo doma, da bi mi se dijete zagusilo u trbuhu, a ja vjerojatno iskrvarila do bolnice... Mom muzu niko nije reko opce da sam zavrsila hitno na stolu, pokazali mu bebu i rekli da dodje popodne kad su posjete. On doso, sestra gleda po popisu i veli nema takve na odjelu(jer sam ja bila na postintenzivnoj, ne) poceo plakat, on je doslovno mislio da sam ja umrla pa da mu nece rec... Presjedio cijele posjete na stengama ispred odjela placuc da bi mu na kraju druga sestra, kad su vec zavrsile posjete rekla da sam bila na carskom i da sam dobro al da me ne moze danas vidjet jer sam u intenzivnoj. Jos kad je doso doma i otvorio torbu sa stvarima koje su mu turnuli pnak u hitnoci u ruke, torba puna krvi, cak i te komprese kaj su mi gurali medju noge su unutra stavili skupa s rpbom, ma uzas,mozes misli koji šokovi.
Al eto, poslije hvala Bogu rodila normalno vaginalno jos 4x,ako Bog da jos malo i peti... Sve se to zaboravi s vremenom, al ostane ruzno sjecanje na eto bas prvi porod!
Odmaraj, mazi se sa svojom curkom i ne razmisljaj puno o tome kaj je bilo neho budi zahvalna Bogu da ste obje dobro i da je sve dobro zavrsilo! ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Tinanema prije i znad svega cestitke na curicici!! Sada je najbitnije da ste obje zive i zdrave, da ste se izvukle ok.. 😘😘 ALI, da je u pitanju lose iskustvo koje se nikome ne bi smjelo dogoditi, nazalost je.. Glavu gore, hvala Bogu da ste sada obje dobro.. Drzi se!! 😘😘
Tinanema00 čestitke na curici ❤️❤️❤️ nažalost užasno iskustvo, nadam se da ste sada obje dobro. Trebat će malo vremena da se oporavite, ali uz maženje mislim da će sve ići brže. Šaljem puuuno 😘😘😘😘😘 drži se, i sad je sve gotovo i imaš svoju srećicu kraj sebe.
6xmama i na tvoju priču se skoro isplakala, ali eto divan primjer da si išla dalje i da te takvo užasno užasno iskustvo nije zaustavilo na jednom djetetu 😘😘😘 eto idu tjedni i još malo i stiže Beata ❤️❤️
Ja pojela i popila kavu i čekam da dođu moji, danas nastavak farbanja
Tinanema čestitke na bebici 😀, najbitnije da je sve dobro završilo i pokušaj ne razmišljati o tom cijelom ružnom iskustvu 😥, kod sestre se slično desilo, ujutro bila na kontroli, sve u redu bilo, ona govori da ju nešto steže i boli, poslali ju doma da bi navečer opet otišla u bolnicu jer je to natezanje bilo nemoguće, sva sreća pa je otišla, hitan carski, otkucaji slabi, pupčana vrpca se 2 puta omotala oko vrata malog, uglavnom to natezanje je bilo pupčana vrpca, sve je super završilo a to je naj bitnije, i eto mali ima 5 godina i još ima i malu seku od 2 godine. Sve se to zaboravi kad sve prođe na kraju dobro 😀
Sad se odmaraj i mazi i pazi sa svojom djevojčicom
😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘
Tinanema cestitam na princezici... 💕💕💕 stvarno teska prica i sreca da ste dobro obe, brzo se oporavi...
Tinanema cestitam na maloj curici!
Zao mi je zbog tako groznog iskustva, hvala Bogu da ste dobro i nadam se da cete sto prije odmorit, doc sebi i uzivat u mazenju!
Tinanema00 cestitam na maloj princezi😍😍😍💐, ovo je grozno citati, pa mogu mislit kako je to tebi bilo proci, bitno da je sve iza vas i da obje budete dobro. Brz oporavak ti želim 😘
6xmama i ti si svasta prosla, zato kapu dolje jer ti si žena zmaj, odmaraj jos malo pa ce brzo sigurni tjedni
Issa ne znam jesam li pozeljela dobrodošlicu😘😘💐💐, buša i ti ste prekrasne, i ti odmaraj, brzo su i kod tebe sigurni tjedni
Čokica ti samo naređuj, ostali neka rade 😘
Tina čestitam na curici 🎉🎉💕💕, žao mi je što si se tako izmučila i nadam se da ste obje sad dobro
Jutro mamite Kako se vi osjecate? Mene kao da je vlak pregazio
Probudila sam se u pola 4 i od tad ne spavam.. čak sam noćas i jela što nikad nisam.
Dva puta se već tuširala, toliko mi je vruće i toliko se znojim, da mi dođe zlo, mislim da mi i tlak
padne, jer me nesvjestica i slabost ulove. A tu je i strah kad će sve početi
Nadam se da ste bar vi spavale normalni ili bar bolje nego ja
Sortiraj odgovore
Najstariji