Ma to mi je za prvu ruku torba. Ovdje sam utrpala 3 uloška, baš samo za početak. A ni ne znam koliko mi ih treba. Evo što je sve u ovoj torbi
kakve podloge?
A za bebu ću samo za izlazak uzet, sve ostalo ima u bolnici. A baš da mi nešto prifali, nije daleko kuća. Jedino mi frendica rekla da si uzmem jednu tetra pelenu ako ću stavljat bebu na krevet kraj sebe i dudu za svaki slučaj. I vlažne maramice za dezinficirat wc 😂
A za kupanje bebe i nama su na tečaju rekli samo voda eventualno s par kapi bademovog ili maslinovog ulja. Ja sam ovo od mustele bila uzela neki paket koji je bio na popustu, u neseseru pakiranje
Cokica, torba je bas lijepa 😁 dobro da si me sjetila za hipp, i ja sam dobila taj poklon. Meni je patronazna isto rekla samo vodu i maslinovo ulje, a frendica mi je rekla kak joj je mali skliznul u kadicu jer je dela previse ulja. Ne znam vise, koga god pitam, svako svoje govori... a za tjemenicu fkt fale mustelu. Vidla sam kod nas u ljekarni to pakiranje u torbici. Vidjet cu jos.
Ja sam si kupila sam vir uloske, ovi chicco su bolji? Ne kuzim se uopce. A za bebaca si moram uzeti paket pelena i vlazne maramice.
26.8. Ivan 💙💙
Za sklizanje u kadici nam je baš patronažna na tečaju rekla da zato ona kad kupa i pokazuje kako okupati dijete, stavlja ga skupa s tetra pelenom u kadicu.
A ulošci, nemam pojma kakvi su od vira, ja sam negdje pročitala za ove chicco pa sam njih uzela. A koliko sam skužila, duži su nego ovi od vira. Ma bitno da su pamučni.
Ja gledala tu mustelu meni je to preskupo uzeli smo ovo za tjemenicu jer to stvarno hvale a za gel i to bude pocekalo prvih mj dana pa cemo vidjeti! Kakav je taj paket, koliko dođe? Marija kazu da su chicco bolji jer su ogromni pa ne procuri toliko, a i vir se znaju zapetljat u sav,ali i njih hvale dosta tako da budes ih iskoristila sigurno,makar i pri kraju. Cure da vam samo kazem ja si kupila 2 spavacice i 1 dvodjelnu pidamicu na c&a online stranicama za 15 eura (svaka je bila 5 eura) ima jos brojeva,isplati se pa mozda ako kome treba da si pogleda..
💙Bartol💙
Ma to mi je za prvu ruku torba. Ovdje sam utrpala 3 uloška, baš samo za početak. A ni ne znam koliko mi ih treba. Evo što je sve u ovoj torbi
Maja82 kakve podloge?
A za bebu ću samo za izlazak uzet, sve ostalo ima u bolnici. A baš da mi nešto prifali, nije daleko kuća. Jedino mi frendica rekla da si uzmem jednu tetra pelenu ako ću stavljat bebu na krevet kraj sebe i dudu za svaki slučaj. I vlažne maramice za dezinficirat wc 😂
One jednokratne podloge za previjanje pa da stavis na krevet sebi ak procuris. To sam procitala na necijoj slici/tablici da se uzme da ne lezis na mokrom dok promjene posteljinu.
Za prvu ruku za bebu i ja mislim samo voda i bademovo, a za kasnije sam uzela od mustele kupku i taj sampon za tjemenicu nek mi stoji jer sam iskoristavala popust u dm-u..
Ja sam prvih mjesed dana samo Johnson&Johnson ono zuto ulje par kapi stavljala u vodu (da sam imala, stavila bi par kapi domaceg maslinovog) i na dno kadice uvijek tetra pelenu.
Ja sam se tusirala svojim uobicajenim gelom za tusiranje (Balea) i stavljala normalno Rexona stick poslije tusiranja, tako cu i sad. Prsa sam mazala Melemom ili Purelanom. Nisam nista mijenjala u higijeni jer sam se od dojenja znojila kao kon, a bio je 11.mj., kaj ce biti tek sad krajem 7.mj., majko mila 😂😂😂
E da - a za tjemenicu sam joj stavljala svaku vecer obilno samo obicno ulje od J&J i cesljala s onom mekanom cetkicom glavu, sad imam domace maslinovo pa cu to.
Ja gledala tu mustelu meni je to preskupouzeli smo ovo za tjemenicu jer to stvarno hvale a za gel i to bude pocekalo prvih mj dana pa cemo vidjeti! Kakav je taj paket, koliko dođe? Marija kazu da su chicco bolji jer su ogromni pa ne procuri toliko, a i vir se znaju zapetljat u sav,ali i njih hvale dosta tako da budes ih iskoristila sigurno,makar i pri kraju. Cure da vam samo kazem ja si kupila 2 spavacice i 1 dvodjelnu pidamicu na c&a online stranicama za 15 eura (svaka je bila 5 eura) ima jos brojeva,isplati se pa mozda ako kome treba da si pogleda..
I ja sam citala da su chicco duzi pa zato uzela..al svi ce se sigurno iskoristit.
Mustela je dosta skupa al ovaj sampon je fakat super cula od pedijatrice. Gel zbilja mislim da nije nuzan pa ima hrpa tih za kupanje u dm, ja sam uzela ajd kao 1 kad sam vec imala popust a i stavlja se fakat dve kapi na pocetku a poslije cu vj nes drugo.
Super info tnx! Ja moram kupit 2 spavacice..bas mislila otic do c&a vidjet
Maja82 kakve podloge?
One jednokratne podloge za previjanje pa da stavis na krevet sebi ak procuris. To sam procitala na necijoj slici/tablici da se uzme da ne lezis na mokrom dok promjene posteljinu.
Za prvu ruku za bebu i ja mislim samo voda i bademovo, a za kasnije sam uzela od mustele kupku i taj sampon za tjemenicu nek mi stoji jer sam iskoristavala popust u dm-u..
E super podsjetnik za jednokratne podloge, to cu si isto ponijeti u bolnicu par komada za krevet za svaki slucaj, nije mi trebalo prvi put jer nisam puno curila, bilo mi je kao jaca menga par dana i onda pomalo, ali svaki porod i oporavak je drugaciji.
Sortiraj odgovore
Najstariji