Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    11. Srpanj 2018. 11:25

Pharma tek sad sam primjetila sliku buseka, Anči raste 😍😍😎

💙Bartol💙

11. Srpanj 2018. 11:34

Yvone čestitaaaam 😘😘❤️❤️❤️
    6xmama super za odlazak doma ❤️❤️ sad i dalje isto, samo ležanje, ali barem si doma u svom krevetu. Vidjet ćeš da ćeš i ti na kraju morat tjerat Beatu van, vidiš da su tvrdoglave ove ljetne bebice, pogotovo kod vas koji ste na mirovanju. I super za kosu 😁 male stvari vesele puno ❤️
    Barbara 😘😘😘😘😘 toliko mirovanja, ali i dalje se ne da Sebastian, njemu je baš lijepo 💙
    Sunce predivno 😍😍
    I predivna bušica je bila 😍😍❤️
    Mi se nikako pokrenut, počeli slagati ormar prošli tjedan i stali i sad nikako dalje. Valjda oćemo ovih dana 😣 ja sam jučer samo spremila torbu za rodilište, još ubacit vodu i grickalice i spremna je. 
    Sretno s pregledima i da nam se pokrenu ove bebice 😁🍿🍿🍿🍿

Marijaa30
    11. Srpanj 2018. 11:43

Meni danas farbaju sobu, sutra se ocisti i razmjesti namjestaj. Stvari za torbu sam kupila, sutra cu oprati spavace i sloziti nutra da bude spremna. 
    Onda cu vidjeti jesam li sto zaboravila, za sad znam da sam zaboravila cetkicu za zube i kaladont novi. I moram si neki gel za tusiranje kupiti bez mirisa. Ima ko kakav prijedlog?

26.8. Ivan 💙💙

11. Srpanj 2018. 11:50

Marija ja sam sebi za tuširanje ubacila ona mala pakiranja što sam od hippa dobila. Jer ionako sam za bebu još od kad od mustele kupila. Tako sam si i mini pakiranje šampona za kosu i mini pastu za zube

natar
    11. Srpanj 2018. 11:55

6xmama super za pregled i odlazak doma!! Za 3 tj cete vec preci 34 tj, ma odlicno!! Bas mi je drago da se sve smirilo 😘😘 Ja od iduceg petka krecem u TA, bas su me danas narucili za prvi pregled..
    Pharma prekrasna busa 😍 i cestitam na 40tj!!
    Sunce presladak krevetic i posteljina.. 
    Ena tvoj mali div je 😍😍😍

11. Srpanj 2018. 11:55

Ovako to meni izgleda. I stvarno sam hrpu toga ubacila. Smijale se jučer frendica i ja kad sam se ja čudila koliki su ogromni chicco ulošci, a treća frendica, koja je sad na polovici trudnoće, pita da šta će mi to uopće. Kad smo joj objasnile  skoro se onesvijestila pa se počela derati na dečka šta su to napravili 😂😂 al nam je super jer je jedna rodila prije 7 mjeseci, ja ću ubrzo i onda u 12.mjesecu treća 😁

• Maja82
    11. Srpanj 2018. 12:07

Cokica to ti je citava torba?! Ili imas jos nesto? Mislim ovo si zbilja minimalno napakirala!
    Cure kaj moramo imat za tus bez mirisa? 😦 nemojte se smijat al prvi glas! 
    Jel se treba nosit i za bebu za kupanje nes? Mislim kupila sam od mustele gel onaj al mislim ne treba u bolnici? 
    Yvone pomagaj - treba li na Duhu nosit pelene za bebu i guza kremu? Sve sam zaboravila 😣

• Maja82
    11. Srpanj 2018. 12:09

Koliko ste ubacile za prbu ruku chicco ulozaka i onih podloga? Nisam mislila citav paket nosit nego dio pa da muz donese. Idem sad odmah pakirat torbu sad se uspanicila

ami25
    11. Srpanj 2018. 12:13

Cokica bas torba izgleda malo  Ja cu si uzet oko 10ak ulozaka chicco i paket vira nek se nađe,a hvala bogu rodiliste mi je blizu pa mi muz lako donese ako sta zafali! Cujem da si neke kupuju od hippa gel za tusiranje posto bebama u pocetku kao smetaju mirisi,ja sam si narucila iz farmasija za 12 kn one lagane od lavande s nekim uljima,bit ce valjda ok. Kod nas u rodilistu kao ne treba nista za bebu (osim za izlazak robica), al ja si budem uzela nekoliko pelena i kremu jer ih oni presvlače 3 puta na dan pa ako bude trebalo da mozemo mi. 

💙Bartol💙

ami25
    11. Srpanj 2018. 12:19

Ja za bebu nisam nista kupovala za kupanje jer sa svih strana cujem nesto drugo da treba nama je patronazna rekla u prva tri tjedna prebrisavanje s trljačicom i par kapi bademovog u vodu to je dosta, a za kasnije moze ili sapun ili kupke al kao 1x tjedno ostalo voda i ulje, a cula sam da neke stave par kapi maslinovog u vodu. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.