Maja bas si slatka u toj haljinici kao da nemas trbuha😎😍
Hvalaaa! Taktika 😁😁😁
Evo kazem i ja te mjere su tak okvirno, zapravo svaki x kad se mjeri treba uzeti da je to +/- 300 grama. Tako da je zaista okvirno, bitno je jedino da postoji porast tezine.
Meni je cerviks sa 36 tj bio 37.
Meni su u 5 popodne procjenili kilažu na 3200, a ona se rodila u 10 navečer s 3720
Dobro jutro cure ! Evo mene nije bilo par dana , godišnji gotov , prvo smo se vratili iz Biograda za Čakovec , sad smo vec u Austriji od jučer . Danas krećem sa pranjem i peglanjem robice od bebe 😍 prvi put da me pranje i peglanje veseli 😂 imam strašan pritisak u zdjeličnoj kosti , ko da će mi samo proletit kroz nju ali pretpostavljam da je to sad vec normalno,danas smo 35+3. Jos samo 32 danaaaaa😍😍😍😍sutra imam pregled , juhuuu. moram se sad ozbiljno primit posla , jos ništa praktički nisam pripremila čak ni torbu za bolnicu , ali bitno da je sve tu ..kad ste vi pocele sa pranjem robice i pripremama ? Puno pusa od nas dvije .💞
21.08.💞🎀
Jutro 😁
Ami, ajde najbitnije da ti je rijesio sve kad si vec tak dugo cekala... makar, kaj je delal?! 🤣
Ja sam dalje uloziva za jagodicu prsta i moram mirovati. Znaci, isto je unutarnje usce zatvoreno, cervikometriju mi nije nikad radila, stalno pise cerviks 1 clanak, a kolko je to🙄🙄
Maja, bas si lijepa trudnica i slazem se s curama, kao da nemas trbuha!
Prije par dana mi je frendica rodila, prije poroda su rekli da mali ima 4500g, a poslije poroda 3900g.
Meni je isto neko fulal, moja ga s 30tt procjenila na 1800, a sad ova jucer s 34tt ns 2300g, da savrseno odgovara tjednima. Ah, ne vjerujem im nist 😂
Danas si idem u muller po stvari za torbu da to poslozim, imaju 15% popusta na kozmetiku za bebe. Jucer sam kupila torbu (kufrek na kotace) u plodinama na akciji.
Ovaj tjedan rijese moju sobu, sposlozimo i mislim si tam pred kraj mjeseca poceti prati robicu i slagati. Necu prerano kaj nebu smrdila.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Maja82 super izgledas, ma gdje se stomak skrio, a ti 37tj😍😍😍
Nasdva pozdrav tebi i Marti😘
Sunce25 nek su se ti odmorila i napunila baterije, ja sam prošli tjedan prala i peglala za bebicu i isto me veselilo kao i tebe, jos mi je ostala navlaka od madraca i nesto mojih stvari za torbu, jucer su nas zvali da su kolica stigla Al cemo ici iducu subotu po njih
Marija30 neznam jesam jucer komentirala super ta pregled i bebaca, i j jedva cekam cetvrtak i nadam se da ce bit moj ginekolog u obaviti sve sta treba
Jel vas boli pičina kost, ja se tako tesko okrecem u krevetu, najgore mi je dok spavam i kad se dizem iz lezeceg položaja
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘
Jutro trudnice i mamice...
Juce 37.tj pa sam duzna slicicu...
Prijavljujem bolove u preponama a pregled nam je tek u ponedeljak i prvi ctg...
Majo terminusice zgodnica si mi 😍
Nivami, mene je ono nekaj bolila prije 2 tjedna par dana, al sad opet ne. To ide na rate 🤣 a cetvrtak je tu 😁 sporo ide vrijeme od pregleda do pregleda!
Mozda ti se beba kaj spustila.
Rubia, prekrasna si... a di je tih +15 kg?! 😁🤗
26.8. Ivan 💙💙
Bokic, trudnice i mamice!
Kod nas sve po starom, eto punih 31 tjedan 🙌... Polako i sigurno... Nalazi od krvi savrseni, TSH nije jos doso, danas mi veli sefica vidjet cemo u toku tjedna za pregled, tak da jos uvijek ne znam kad ce konkretno taj pregled. Lezimo, brojimo i cekamo i dalje...
Rubia, zgodnaaa, ja isto ne kuzim di su ti te kile...
Marija, ja mislim da ti je nalaz na grlicu cist ok za 34 tjedna, ne kuzim cemu mirovanje?!
Barbara, jel krece kaj prema delozaciji?? Ne boj se indukcije, ja sam 2 x inducirana i dobivala drip, a 2x sam rodila sa svojim trudovima-ne vidim bas neku razliku izmedju tih poroda, meni sve bilo isto i ovak i onak.
Nisam vise nis zapamtila, hvala vam svima na dobrim zeljama i vibricama 😘❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama super za nalaze,izdržati ćete vi to.
Što se tiče kilaže bebe meni je sad na pregledu rekao da je beba normalne veličine,šta god mu to značilo,vidjet ćemo šta uzv sutra kaže.
Rekao je da idemo prirodno jedino ću biti zakinuta za epiduralnu zbog šipke.
Maja,Rubia prekrasne...
Moj je trbuh skroz dolje,sad će slikica nismo se slikali za puni tjedan
Jutro!
Maja i Rubia slatkice s lopticama ispod haljina 😍😍
Meni jučer nisu radili procjenu,bas me zanima s koliko će se rodite nakon cijele strke oko zastoja u rastu 😊
Barbara držim fige da krene samo..i ja se bojim indukcije, u mojoj glavi je to gore od carskog 🙈
6xmama super za dobre nalaze,još držimo fige i za TSH..i da je Mr.C napokon suradljiv ☺️ čestitke na novom punom tjednu 🎉🎉🎉🎉
Sunce mislim da sam ja oko 35.tjedna počela nešto konkretnije pripremati i prati
Meni se toliko spava opet da to nije normalno..digla sam se samo zato jer sam bila previše gladna 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji