Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2018. 14:52

Marijaa30

Cure, imam pitanje… dosla mi je danas patronazna, uzela podatke i dala savjet da pocnem mazati bradavice da ovrsnu. Jeste vi mazale sto prije poroda? Nisam si zapamtila da je neka to pisala. A frendica mi veli da je njoj doktorica rekla da niti slucajno s cim mazati.

Nisam ničim mazala,iskreno nemam pojma,samo iz iskustva znam da bez Purelana nebi preživjela prvi tjedan😂😂

bojana27
    05. Srpanj 2018. 14:56

Nisam mazala , a bez mama kompresa nebi zivit mogla 😍😍 skupe al vrijede ☺️☺️

05. Srpanj 2018. 15:02

Bojana27

Nisam mazala , a bez mama kompresa nebi zivit mogla 😍😍 skupe al vrijede ☺️☺️

Istina ,i njih sam imala al uvjek kad bi ju stavila mali bi htio opet na cicu😂😂 tak da sam ih većinu bez veze stavila. Ok je čim više luftati cice i svojim mlijekom namazati bradavice 

Marijaa30
    05. Srpanj 2018. 15:02

Cokica

Ma neki dan me pita frendica jesam li počela torbu spremat. Ja reko niti torbu, a ni ja još nisam spremna 😂 al onda si mislim bolje da ja to krenem pa sam na miru nego kasnije mužu objašnjavat di i šta. Samo bi mi potrpao sve u prvu vrećicu koju bi našao i ispsovao sve po spisku 😂

Meni frendica ima termin 3 tjedna kasnije i ima spremno pa me spotala da kaj cekam, a ona je full zatvorena.. pa sam odlucila to rijesiti da bude spremno 😁
    Ena i Bojana, hvala na info...  

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    05. Srpanj 2018. 15:07

6xmama samnom u sobi lezala cura u mojim tjednima sa serklazom i otvorena za prst, stavlja vaginalno utrogestane i rekla je doktoru u viziti da je boli em zbog savova em sta joj sve iscuri pa je rekao nesto sigurno ostane i djeluje, eto oni valjda najbolje znaju, a kaze joj da ih pijes jos ti je kao kapljica u oceanu znaci ne pomaze nista!!! Bolje probaj stavljat barem do pola ili kako vec da se ne gura jako. 🤞

💙Bartol💙

ami25
    05. Srpanj 2018. 15:09

Ja iskreno nisam ni mislila spremat jos stvari meni kao da jos godina do termina al kako sam zavrsila u bolnici mislim se nema čekanja, za vikend idemo u kupnju dm ljekarne spavacice svasta nesto da zgotovimo sve to da smo koliko toliko na miru za mene i bebu sa potrepstinama pa ove ostale stvari sta fale lako u hodu obavit! 

💙Bartol💙

• aknes
    05. Srpanj 2018. 15:34

isuse dok čitam vas sve me sram koliko sam očito neodgovorna. termin 13.8. :) do jučer sam bila na moru, sad jos do vikenda uzivamo u Zg kod sveki i onda doma. kupila sam spavaćicu i to je to :) nisam ni počela spremati torbu niti sam išta kupila. sve budem, budem :)

nego, šta je bris za streptokok? to ce mi raditi u utorak na pregledu.

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

05. Srpanj 2018. 15:42

aknes

isuse dok čitam vas sve me sram koliko sam očito neodgovorna. termin 13.8. :) do jučer sam bila na moru, sad jos do vikenda uzivamo u Zg kod sveki i onda doma. kupila sam spavaćicu i to je to :) nisam ni počela spremati torbu niti sam išta kupila. sve budem, budem :)

nego, šta jebris za streptokok? to ce mi raditi u utorak na pregledu.

Bris na streptokok niš strašno,tijekom pregleda ti štapićem( ko za uha čistiti 😁) malo potegne po čučici i dijelu između nje i guze,ko i kod brisa nosa ili grla😀,ne brini..ako slučajno bude pozitivan mislim da bebica dobije pikicu nakon poroda..nek me neko ispravi ako griješim,moj je bio negativan...

05. Srpanj 2018. 15:49

Aknes ma sve se još stigne na vrijeme. Ali i ja sam takva da volim sve imat spremno unaprijed pa da sam na miru. Al kako mi se čini, neće bit baš sve sve spremno. Al kao što Ami kaže, barem najosnovnije za mene i bebu a sve ostalo lako u hodu.
    Bris meni nije ništa prema guzi uzimala 😂 ili ja nisam osjetila. Ja sutra idem po taj nalaz. 
    Ja još od ovog kao najosnovnijeg trebam ljekarnu obavit, iako mi je do nje 50m pa ni to mi nije neka briga ako ne odem ja.
    Nadam se da je idući tjedan gotovo sastavljanje ormara i komode pa da mogu to prebrisat i počet slagat. A isto osjećaj kao ma imam ja još puno vremena do kraja 😂

pharmamma
    05. Srpanj 2018. 15:51

Evo update iz TA..provela tamo skoro 2 i pol sata jer je tolika gužva bila 🙉 ctg očitava neregularne kontrakcije koje ja ne osjećam..u pon ponovno,onda će napraviti i uzv..taman se i moj dr vraća s go pa ćemo vidjeti što kaže

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.