Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snoopyiica95
    05. Srpanj 2018. 14:34

Drage mame, bila sam danas kod ginica, potvrdio mi je trudnoću 4+5, na desnom jajniku se vidi kao ono žuto sto proizvodi hormone (zaboravila sam kak je rekla da se zove) a lijevi je u redu, vidi se slobodna tekućina i maternica mi je kao zaokrenuta ali je rekla da to nista ne smeta i da je sve u redu.. vidi se gestacijska vrećica 3mm i endometrij 22,rekla mi je da dodem za 2 tjedna.. I čitam sad po netu da se gestacijska vrećica 3mm vidi tek krajem 5 tjedna.. zanima me jel to sve u redu sad ili? Hvala vam puno, prva trudnoća mi je pa me malo strah 🤔

Marijaa30
    05. Srpanj 2018. 14:43

Snoopyiicaa

Drage mame, bila sam danas kod ginica, potvrdio mi je trudnoću 4+5, na desnom jajniku se vidi kao ono žuto sto proizvodi hormone (zaboravila sam kak je rekla da se zove) a lijevi je u redu, vidi se slobodna tekućina i maternica mi je kao zaokrenuta ali je rekla da to nista ne smeta i da je sve u redu.. vidi se gestacijska vrećica 3mm i endometrij 22,rekla mi je da dodem za 2 tjedna.. I čitam sad po netu da se gestacijska vrećica 3mm vidi tek krajem 5 tjedna.. zanima me jel to sve u redu sad ili? Hvala vam puno, prva trudnoća mi je pa me malo strah 🤔

Cestitam na trudnoci! Savjet odmah u startu, ne citaj i nemoj se orijentirati prema vrijednostima na netu! To je sve okvirno, a svaka trudnoca je drugacija.
    Slusaj ginekologa, ako ti nekaj nebu pasalo, potrazi drugo misljenje itd.. 

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    05. Srpanj 2018. 14:44

Cure, imam pitanje... dosla mi je danas patronazna, uzela podatke i dala savjet da pocnem mazati bradavice da ovrsnu. Jeste vi mazale sto prije poroda? Nisam si zapamtila da je neka to pisala. A frendica mi veli da je njoj doktorica rekla da niti slucajno s cim mazati.

26.8. Ivan 💙💙

05. Srpanj 2018. 14:46

Ma neki dan me pita frendica jesam li počela torbu spremat. Ja reko niti torbu, a ni ja još nisam spremna 😂 al onda si mislim bolje da ja to krenem pa sam na miru nego kasnije mužu objašnjavat di i šta. Samo bi mi potrpao sve u prvu vrećicu koju bi našao i ispsovao sve po spisku 😂

05. Srpanj 2018. 14:52

Marijaa30

Cure, imam pitanje… dosla mi je danas patronazna, uzela podatke i dala savjet da pocnem mazati bradavice da ovrsnu. Jeste vi mazale sto prije poroda? Nisam si zapamtila da je neka to pisala. A frendica mi veli da je njoj doktorica rekla da niti slucajno s cim mazati.

Nisam ničim mazala,iskreno nemam pojma,samo iz iskustva znam da bez Purelana nebi preživjela prvi tjedan😂😂

bojana27
    05. Srpanj 2018. 14:56

Nisam mazala , a bez mama kompresa nebi zivit mogla 😍😍 skupe al vrijede ☺️☺️

05. Srpanj 2018. 15:02

Bojana27

Nisam mazala , a bez mama kompresa nebi zivit mogla 😍😍 skupe al vrijede ☺️☺️

Istina ,i njih sam imala al uvjek kad bi ju stavila mali bi htio opet na cicu😂😂 tak da sam ih većinu bez veze stavila. Ok je čim više luftati cice i svojim mlijekom namazati bradavice 

Marijaa30
    05. Srpanj 2018. 15:02

Cokica

Ma neki dan me pita frendica jesam li počela torbu spremat. Ja reko niti torbu, a ni ja još nisam spremna 😂 al onda si mislim bolje da ja to krenem pa sam na miru nego kasnije mužu objašnjavat di i šta. Samo bi mi potrpao sve u prvu vrećicu koju bi našao i ispsovao sve po spisku 😂

Meni frendica ima termin 3 tjedna kasnije i ima spremno pa me spotala da kaj cekam, a ona je full zatvorena.. pa sam odlucila to rijesiti da bude spremno 😁
    Ena i Bojana, hvala na info...  

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    05. Srpanj 2018. 15:07

6xmama samnom u sobi lezala cura u mojim tjednima sa serklazom i otvorena za prst, stavlja vaginalno utrogestane i rekla je doktoru u viziti da je boli em zbog savova em sta joj sve iscuri pa je rekao nesto sigurno ostane i djeluje, eto oni valjda najbolje znaju, a kaze joj da ih pijes jos ti je kao kapljica u oceanu znaci ne pomaze nista!!! Bolje probaj stavljat barem do pola ili kako vec da se ne gura jako. 🤞

💙Bartol💙

ami25
    05. Srpanj 2018. 15:09

Ja iskreno nisam ni mislila spremat jos stvari meni kao da jos godina do termina al kako sam zavrsila u bolnici mislim se nema čekanja, za vikend idemo u kupnju dm ljekarne spavacice svasta nesto da zgotovimo sve to da smo koliko toliko na miru za mene i bebu sa potrepstinama pa ove ostale stvari sta fale lako u hodu obavit! 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI