Kratki izvjestaj jer sam bas govnasta.
Sve ok, otvorena samo 1 prst. Preksutra u bolnicu na ctg, u ponedjeljak opet kod nje, svoje doktorice..iako su mi na odlasku svi pozelili da se ne vidimo u pon.........svima!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke svasta ste pisale ,neznam koliko sam dobro sve upila. Pharma sretno na ctg-u! 6xmama vibram za sve naj naj naj sto moze biti. Ti si prava hrabric!!! Samo tako dalje! Majda Matija ti je med 😘 Uživajte! Barbara pa zasto govnasta? Sve je ok! 😘😘😘
Ako sam sto zaboravila napisat cu valjda kasnije. Najte mi zamjerit 😀Ja bila ujutro u TA. Ne kužim bas nalaze cerviksa. Tu ste vi stručnije. Cerviks 1/3 članka. Otvorena za 2 prsta do ovija i glavice. I ona oznaka stupnja spustenosti bebe -3. Zadovoljna jesam. Mislim si kad krene neka krene! Spremna sam. I ja imala kontrakcije 2 noći za redom. To sam osjetila prvi put u životu. Nešto bezbolnih stezanja, a nešto bas kao recimo trud. Bol u kičmi koja traje pa pusti. Ali zaspala sam tak da nisam se uzrujavala. Cure drage al ja stvarno jedva čekam da rodim.Vecinom sam u ležećem položaju jer me hemeroidi ubijaju, ali stvarno. Nema sto nisam već poduzela. Ali boli li boli.Ne mogu se saginjati, raditi po kući. Jednostavno ne ide. Eto i pojadala se malo. Jedino me tješi sto znam da ce brzo doći moja cura i da cemo se onda oporavljati i uživati.
Sretno cure u finišu 😘😘🤞🤞
Ja sam kao počela spremat torbu, oprala si spavaćice 😂 treba od nekud počet
6xmama drz se! I ja sam na pocetku stavljala utro, i islo mi na zivce mogu mislit sada tebi.. al neka ipak lokalno najbolje djeluju. Jos malo izdrzi, mozes sve!
Yvone mislim da ti je cerviks skracen na trecinu clanka prsta, inace je vald ko clanak. Ja isto jedva cekam rodit evo slazemo se..😁 Pomalo se spremas super, bit ce to brzo!
Ja u pon u trudnicku pa bumo vidjeli..
Cure sretno svima!
Pozdrav drage moje😘,da se i tu javim iako ne stignem sve pročitati,da ne velite da sam vas zaboravila😊. 6xmama drži se,bit će sve ok,možete vi to😘😘🤗🤗😍😍😍.
Sretno na pregledima,budite mi sve dobro,zdravo i veselo. 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗svima . Barbara pozitivo naša,odbaci to govnasto,ne stoji ti 😂😂😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗,ljubim da prođe
Barbara, ajde lijep dan je! Uzivaj, ostalo sve fuj 😉😉
Yvone i Barbara, znaci vas dvije ste sad na redu... cekamo bebace 😁
Cokica, pocelo je spremanje polako.. ja isto mislim sad nabaviti sve to za torbu, za vikend mislim dragog vuci u soping da mi vrecice nosi, i moram pogledati za jos dvije spavacice. Rekli su mi nek idem na plac, to cu ici sutra kad obavim kod endokrinologa.
Maja i ti ides polako u TA, blizi se svima 😁
Ena 😘😘 za tebe i Mihaela 😁
26.8. Ivan 💙💙
Drage mame, bila sam danas kod ginica, potvrdio mi je trudnoću 4+5, na desnom jajniku se vidi kao ono žuto sto proizvodi hormone (zaboravila sam kak je rekla da se zove) a lijevi je u redu, vidi se slobodna tekućina i maternica mi je kao zaokrenuta ali je rekla da to nista ne smeta i da je sve u redu.. vidi se gestacijska vrećica 3mm i endometrij 22,rekla mi je da dodem za 2 tjedna.. I čitam sad po netu da se gestacijska vrećica 3mm vidi tek krajem 5 tjedna.. zanima me jel to sve u redu sad ili? Hvala vam puno, prva trudnoća mi je pa me malo strah 🤔
Drage mame, bila sam danas kod ginica, potvrdio mi je trudnoću 4+5, na desnom jajniku se vidi kao ono žuto sto proizvodi hormone (zaboravila sam kak je rekla da se zove) a lijevi je u redu, vidi se slobodna tekućina i maternica mi je kao zaokrenuta ali je rekla da to nista ne smeta i da je sve u redu.. vidi se gestacijska vrećica 3mm i endometrij 22,rekla mi je da dodem za 2 tjedna.. I čitam sad po netu da se gestacijska vrećica 3mm vidi tek krajem 5 tjedna.. zanima me jel to sve u redu sad ili? Hvala vam puno, prva trudnoća mi je pa me malo strah 🤔
Cestitam na trudnoci! Savjet odmah u startu, ne citaj i nemoj se orijentirati prema vrijednostima na netu! To je sve okvirno, a svaka trudnoca je drugacija.
Slusaj ginekologa, ako ti nekaj nebu pasalo, potrazi drugo misljenje itd..
26.8. Ivan 💙💙
Cure, imam pitanje... dosla mi je danas patronazna, uzela podatke i dala savjet da pocnem mazati bradavice da ovrsnu. Jeste vi mazale sto prije poroda? Nisam si zapamtila da je neka to pisala. A frendica mi veli da je njoj doktorica rekla da niti slucajno s cim mazati.
26.8. Ivan 💙💙
Ma neki dan me pita frendica jesam li počela torbu spremat. Ja reko niti torbu, a ni ja još nisam spremna 😂 al onda si mislim bolje da ja to krenem pa sam na miru nego kasnije mužu objašnjavat di i šta. Samo bi mi potrpao sve u prvu vrećicu koju bi našao i ispsovao sve po spisku 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji