Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pia2018
    04. Srpanj 2018. 19:32

pharmamma

Pia2018

Cokica,i ja bih radije neki sirup, sok… Baš nisam nikako tip za tablete. Kako se zove taj koji ti uzimaš?

Imaš Floradix tonik sa željezom, on je super inače i mogu ga bez problema trudnice i dojilje..on ide bez recepta..a druga opcija je da ti tvoj dr da sirup umjesto tableta

Hvala 

Marina

04. Srpanj 2018. 19:37

Meni nitko nije spominjao vadit bilo šta za krvnu grupu sada, rh sam +. A kod svoje više vjerojatno ne idem jer ide na godišnji. Idući pregled mi je kod zamjene. Možda on bude spominjao. 
    Sad sam si kupila 2 spavaćice i neki veći neseser, ima i ručkice. I osjećam se baš bapski u tim spavaćicama 😂😂
    I sok sam si opet uzela isti, ovaj

Noemi
    04. Srpanj 2018. 19:41

Ajde dobro da nisam jedina koju će opet bosti... 😁 mrzim vadit krv.. Očito su kod doktora mišljenja podijeljena za vadjenje krvi za test senzibilizacije pred kraj trudnoce kod Rh pozitivnih trudnica.. 

ami25
    04. Srpanj 2018. 19:42

Ja sam negativna pa cekam sam nalaz da vidim kako je bebač. Cokica di si kupila taj sok? Za sta je to? 

💙Bartol💙

04. Srpanj 2018. 19:53

U ljekarni, 450ml oko 90kn, ovisno u kojoj ljekarni. Doduše, prošli mjesec mi je to mama za rođendan kupila 😂 pitala je u ljekarni.

Snoopyiica95
    04. Srpanj 2018. 19:55

Pozdrav dame 😊 pojavio se odma, zanima me dali je moguce da bude lazno pozitivan? Kod ginekologa idem sutra. Inace planiramo vec duze vrijeme i stvarno smo jako sretni otkad smo ugledali plusic! 😊

ami25
    04. Srpanj 2018. 20:18

Tnx budem pogledala i ja tako nesto. Ima i u dm knjizici s popustima vidila sam i njega sam pila na početku al je bas bljutav😫 pijem magnezijev citrat 200 mg na dan za trnce i oticanje al ne pomaze, ima tko kakav savjet? 😭

💙Bartol💙

Arizona
    04. Srpanj 2018. 21:01

Bok svima..tak sam losa s imenima .. nemoj te mi zamjeriti..nisam bas od volje zadnjih dana.. 
    Cestitam novopecenoj mamici...😄
    Netko je spominjao zeljezo.. meni ga je prepisao od pocetka i folnu isto..ulaskom u 2.tromjesecje mi je maknuo folnu..kad sam pitala za zeljezo ..rekao je da to mogu do kraja.. uzela sam tad i prenatalne i to pijem do kraja... 
    Za rh.. 0+ sam ali svejedno je stavilo zig da ponovim kontrolu u 34.tjednu..sto sam jucer taman vadila skupa sa krvi na nuklarnoj i obicno vadjenje ono s urinom.. samo to zadnje ide na taste..sve drugo moze ako pojedete.. tako da me ispikalo jucer.. i dns sam podignula nalaze i leukociti su mi poviseni ..u urinu dosta i sutra moram nosit mokracu za urinokulturu.. tak mi je bed jer povisene vrijednosti su jednake kao na povetku trudnoce kad mi se pojavila esrihija 😢..tak da sam bas nikakva sad dok ne dodje nalaz.. 
    Za kasljanje po noci ..probaj dignuti jastuk sto vise ..zna pomoci... 

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 21:08

Ami, mene ti noga zeza od 27.tjedna vec negdje, niti magnezij ne pomaze. Pise da je to sindrom nemirne noge i da ce proci poslije poroda. Ne zeza me svaki dan, al dok pocne sam luda. 
    A uvijek zaboravim doktoricu pitati za to.
    Vidim skoro sve vas salju na ponovno vađenje krvi, bas me zanima hoce li mene. Mozda sad na zadnjem pregledu kad bum 36tt, onda ce mi valjda uzeti i briseve za streptokok i to.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    04. Srpanj 2018. 21:11

Arizona meni su uvijek leukociti u urinu poviseni za 2 ili 3 krizica i urinokultura mi je sterilna uvijek, evo sad sam je dala prije 2 dana nadam se da ce bit i sad. 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.