Majda, čestitke!!
Mateya, meni je moja dr rekla da žene koje imaju bolju krvnu sliku imaju kasnije manje šanse za postporođajnu depresiju. ne znam jel to doista tako, ali ja sam sa svojom granočnom slikom prije mjesec i pol počela žderat borovnice, zeleno povrće, vitamin c, a heferol mi je rekla da mogu svaki drugi treći dan, i sad je dobra.
6xmama, nemoj nam se prepuštati. Slavimo i zahvaljujemo za svaki dan koji ti i tvoja cura provedete u komadu
Stekla sam dojam čitajući da nas ima više koje u školama radimo. U mojoj školi trenutno 6 trudnica, a većina kolektiva je preko 50 godina
Rekoh necu se javljat, ali moram cestitat i pozelit dobrodoslicu jos jednom malom misu!! Slika puna slatkoce!!! A tebi majko Majda23 zelim brz oporavak, a uz takav melem pored tebe vjerujem da ce sve boljke uskoro proci!!
Pharmama stvarno zgodna!! Fotka kao da je stara 10ak tjedana!
Aknes
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Majda čestitke, sladak Matija s puno kosicee🎉🎉💙💙💙
Pharma bas divan trbuscic, nebi rekla da je danas termin😍 Kako se ti osjecas u finišu?
Marija prati malo situaciju s krvarenjem iako ja bi na svaku krv otisla na hitnu🤔 al ne mora nista znaciti! Moze bit da je od pregleda.
Mateya super da si se javila i kod nas je ista stvar s anesteziologom, 1 na bolnicu i radi nekad znaci ako ga nema taj dan ili ima neku operaciju zakazanu nista od epiduralne. To su nama rekli na tecaju. A sta se tice jaslica meni mama ne radi i mogla bi mi cuvat al ne znam koliko zelim da bude stalno s njom, znam da ce ona sve dopustat a to opet ne zelim da se tako uci kod bake i onda nama pravi probleme, a opet strah me za imunitet za jaslice kazu da su vise doma bolesni nego tamo! Razmisljat cemo kad dođe vrijeme mozda budemo pametniji
Nije bilo vise niceg, a bilo je par crtica pa nisam htjela panicarit... da je bilo vise bi isla. A nist me ne boli, malac roka sve u 16 😁
A ja bas nebi htjela da ide prvu godinu u jaslice jer mi svi govore da bu stalno bolestan... 100 ljudi, 100 cudi 😎
26.8. Ivan 💙💙
I meni su pričali da će ako krene u jaslice stalno bit bolesna, a ja si mislim, imunitet treba steć, ako krene sa tri u vrtić, opet će trebat prebolit sve te dječje bolesti i viroze i ostalo.
Ma ja imam opcija, i svekrva, i možda mama do tad ode u penziju, teta koja mi još od svih i najbliže živi isto je u penziji. Al nekako ne bih opterećivala. Ok mi je par puta pripazit, al stalno ne znam baš. A i ja sam sva optimistična da se ja vraćam radit, iako sam ja na zamjeni. Al ako ne na isto mjesto, onda barem neke zamjene ću sigurno uhvatit jer nas fali, pa barem nešto 😂
Majda čestitke, sladak Matija s puno kosicee🎉🎉💙💙💙
Pharma bas divan trbuscic, nebi rekla da je danas termin😍 Kako se ti osjecas u finišu?
Marija prati malo situaciju s krvarenjem iako ja bi na svaku krv otisla na hitnu🤔 al ne mora nista znaciti! Moze bit da je od pregleda.
Mateya super da si se javila i kod nas je ista stvar s anesteziologom, 1 na bolnicu i radi nekad znaci ako ga nema taj dan ili ima neku operaciju zakazanu nista od epiduralne. To su nama rekli na tecaju. A sta se tice jaslica meni mama ne radi i mogla bi mi cuvat al ne znam koliko zelim da bude stalno s njom, znam da ce ona sve dopustat a to opet ne zelim da se tako uci kod bake i onda nama pravi probleme, a opet strah me za imunitet za jaslice kazu da su vise doma bolesni nego tamo! Razmisljat cemo kad dođe vrijeme mozda budemo pametniji
Meni je sad super,pogotovo otkad se ona sparina malo smirila..imam osjećaj da bi mogla ovako mjesecima 😂 jedino kaj se stalno budim za wc,al to je kod mene bilo od samog početka
Što se tiče jaslica i bolesti,kad god da krenu u jaslice/vrtić, pogotovo prvih mjeseci će pokupiti skoro svaki virus koji se pojavi..to je nekako normalno,ipak su okruženi s većim brojem djece i ljudi nego kod kuće..ali mislim da ta situacija bude prisutna bilo da krenu s godinu,tri ili pet
Pa to ja Marija kazem da bi ga dala mami samo zato dok barem malo ne očvrsne. A ako ode u jaslice strah me zbog posla kako gledaju na to bolovanje, nemamo u gradu ni moje ni njegove, moji su 30 km udaljeni. Jer ako budem svako malo falila, muz ne moze nikako zbog prirode posla tako da to mi je isto u glavi.
💙Bartol💙
Pharma super 🎉🤗 kod nas je danas tako sparno da jedva disem 😥😥 zaboravila sam prije komentirat, Mina sretno na pregledu i javi se 😍
💙Bartol💙
Ma ja imam opcija, i svekrva, i možda mama do tad ode u penziju, teta koja mi još od svih i najbliže živi isto je u penziji. Al nekako ne bih opterećivala. Ok mi je par puta pripazit, al stalno ne znam baš. A i ja sam sva optimistična da se ja vraćam radit, iako sam ja na zamjeni. Al ako ne na isto mjesto, onda barem neke zamjene ću sigurno uhvatit jer nas fali, pa barem nešto 😂
Ja sam bila do 12.mj 2017.na zamjeni, a poslije u produzenom boravku, nadam se da bum druge godine isto to dobila, a radi se od 11 do 3, a kikaci vecinom spavaju popodne pa si mislim mozda bu klapalo... a decko ima takav posao da zna biti dan, dva u tjednu doma pa onda ide na teren pa ce i on paziti, jedino dok se dogodi da ga skroz nema..
Ami, krivo sam te skuzila 🤣🤣
Vec cemo nesto skombinirati do druge godine 😁😁
Pharma, meni je isto sad bilo super dok su bile nize temperature, al pocele su rasti...kod nas je i na 27 vec zagusljivo 😎 danas mi se smijala teta u konzumu, rekla mi je da vidi da nebrem vise... reko, jos malo 😋😋😊
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji