Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mandarina
    04. Srpanj 2018. 16:08

Majda čestitam na prekrasnom Matiji, čuvaj ga, i družite se puno, puno.  

I pitanje, uhvatila me neka prehlada već 3 dana, ali najviše me muči kašalj, mislim da je suhi ,koji je po noći toliko dosadan da niti spavati ne  mogu,
    ima li tko savjet što konzumirati? Limun, med,čaj, jesam, za nos koristim Aqua maris. 
    Neki sirup il pastile koje trudnice smiju? 

Rubia
    04. Srpanj 2018. 16:17

Majda CESTITKE 💙💙💙 brz oporavak ti zelim...

04. Srpanj 2018. 16:17

Ja sam ove pastile bila koristila, rekla mi i doktorica i u ljekarni da smiju trudnice

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 16:21

Ami, nisam te pitala..sto su ti rekli na otpustu, trebas sad mirovati par tjedana il? S obzirom na vanjsko usce.

26.8. Ivan 💙💙

mina04
    04. Srpanj 2018. 16:36

Majda cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘💙💙💙
    Moja mrvica je super, ima 1900g malo je mrsava al kaze doktorica sve super. Ja uloziva za vrsak prsta. Za tri tjedna sam u TA jer mi je ginek na godisnjem pa ranije krecem u bolnicu. Onu komoru sto je imala u glavici po mjerama mi se cini da je sad manja, dr kaze da je sve to u granicama normale.
    Bojana, u istoj smo situaciji i ja sam dobila otkaz dok sam bila na komplikacijama, nisam nista skuzila ovu na hzzo-u. Znaci ovih 40 dana ja ne dobivam nista? A kad rodim dobivam naknadu za nezaposlene majke? Ili? Pitala me hocu se prijavit na burzu..kao sto se njih tice nema potrebe. Pa sad ne znam ni sama jel trebam ili ne?

All of God’s grace in one tiny face 💟

natar
    04. Srpanj 2018. 16:41

Majda cestitam!! 🎉🎉Matija je prekrasan, dobrodosao nam😍😍 Zelim ti sto brzi oporavak i ostavi iza sebe sto god nije bilo lijepo na porodu.. Dobila si najljepsi dar na kraju, sad se mazite i pazite😘😘
    Pharma prava fit trudnica 😍😍  Prekrasna👌😍
    Aknes joooj zavidim ti.. I ja bi svoju busu odvela u tvoj ambijent.. Uzivajte ti i tvoja lijepa busa 😍😍
    6xmama bas tak, dan po dan ce se pretvoriti u tjedne.. Samo strpljenja i pozitive, svi mislimo na tebe 😘😘
    Jaslice kazete? Da, i ja svoje hahare mislim dati u jaslice, neka budu s djecom.. Svekrva je u penziji i blizu pa ce dobro doci kada ce trebati uletiti s njima, mama sezonu radi na moru, a zimi je u Zg pa je i ona tu kad zatreba. Da nemamo nikoga vjerujem da bih puno bila po bolovanjima s njih dvoje, ovako ce nekad uskociti bake.. Al jos mi je sve to daleko, cini mi se da ce veci "science fiction" biti ishendlati njih dvoje kad stignu 🙈

mamica1985
    04. Srpanj 2018. 16:53

Majda - iskrene cestitke na rodjenju malog princa!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak i malenome dug i sretan zivot! 😘😘😘 Mala glavica i kosica 😍😍
    Busice su vam prekrasne mamice! 😍
    6xmama - dan po dan do 36 tjedana 😘😘😘
    Kaj se tice zeljeza, od 30.tjedna pijem Heferol svaki dan uz Elevit koji pijem od 14.tjedna i sve ok, pit cu ga sigurno jos i nakon poroda.
    Kaj se tice jaslica, starija curka je tocno na svoj 1.rodjendan krenula u jaslice, prve dvije godine staaalno bolesna, vise doma nego u vrticu, apsolutno sve bolestine je pobrala. Nakon toga je prakticki imala samo kozice i nije ni kihnula, treba im da steknu imunitet. I druga curka ce odmah u jaslice iduce jeseni, svi bake i dede nam rade, a 500 eura za cuvalice nemam.

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 17:07

majda od srca cestitam i brz oporavak ti zelim 💙💙 
    ostalim curama saljemo puse uzivajte i mazite busice 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ami25
    04. Srpanj 2018. 17:14

Marija i mene u ducanu stalno gledaju s tim trbuhom, al ja svima kazem nije bas jos blizu,meni je to jaaako daleko imam problema sa sparinom i vrućinama,inace sam super! A sta se tice mirovanja,tko ce te doktore vise razumjet, doktorica na prijemu mi kaze nije to dobro nikako, dok dr na otpustu kaze a to je normalno za vase tjedne sto bi vi, imate za rodit ubrzo, tako da koga slusati. Nitko mi nije rekao strogo mirovanje, al cu se ja sada malo primiriti čisto da do 36 ne budemo u nekim naporima velikim. Narucena sam 9.7 kod mog dr na pregled i onda ću nakon toga u TA u bolnicu kao i Mina na preglede jer je on na godišnjem. 

💙Bartol💙

Noemi
    04. Srpanj 2018. 17:22

Majda, čestitam i brz oporavak.. 😘❤️
    Vidjela sam dosta lijepih trudnica i busica.. sve se bližimo kraju lagano 😊
    Pitanjce žene.. da li ste vadile krv u 8 mj trudnoce (u Petrovoj)  za test senzibilizacije  ako ste rh plus... mene moj gin šalje (vadila na početku trudnoce i plus sam rezus faktor) a citam da neki dr šalju samo ove koje su Rh minus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.