Majda, čestitam i brz oporavak.. 😘❤️
Vidjela sam dosta lijepih trudnica i busica.. sve se bližimo kraju lagano 😊
Pitanjce žene.. da li ste vadile krv u 8 mj trudnoce (u Petrovoj) za test senzibilizacije ako ste rh plus… mene moj gin šalje (vadila na početku trudnoce i plus sam rezus faktor) a citam da neki dr šalju samo ove koje su Rh minus.
Mene je danas dala uputnicu da odem izvadit, isto sam plus
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina, curka zeli biti fit 😁 imamo istu dijagnozu, malo se primirit do 37.tjedna i onda akcija! 😁
Ami, samo ti malo sporije tih par tjedana jos pa onda kretanje... ima da smo s istim dijagnozama do 37.tjedna 😊
Ja sam isto Rh pozitivna, al mi nist nije spominjala za to. Idem jos jedanput k njoj, kad bum 36 tjedana i onda u bolnicu dalje.
Jedino u ponedjeljak idem na ctg samo da vide stanje zbog tih laznih kontrakcija.
26.8. Ivan 💙💙
Cokica, i ja bih radije neki sirup, sok... Baš nisam nikako tip za tablete. Kako se zove taj koji ti uzimaš?
Marina
Majda čestitam sad se odmaraj i mazite se
Dupličke uživajte.
Nama danas bio termin
Cokica, i ja bih radije neki sirup, sok… Baš nisam nikako tip za tablete. Kako se zove taj koji ti uzimaš?
Imaš Floradix tonik sa željezom, on je super inače i mogu ga bez problema trudnice i dojilje..on ide bez recepta..a druga opcija je da ti tvoj dr da sirup umjesto tableta
Jeste se raspisale, valjda sam sve pohvatala
Majda cestitam na malenom dječaku, iako je bilo tesko, sad uzivajte 😘😘😘
Za sve prekrnse trudnice i slike s mora 😘😘😘
Mina za pregled i malu manekenku😍
Sto se tice cuvanja ja sad planiram bit kuci tri godine, Al da nisam isto ni radije jaslice
Danas sam obavila u dm sto mi je falilo za kupit i naucili kolica
Ujutro idem vaditi krvnu sliku i test senzibilcije sto se vadi u 34tj, od tableta samo pijem elebaby i magnezij
Joj mobitela
Isto bi radije da ide u jaslice
I nismo naucili nego narucili kolica
Majda cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘💙💙💙
Moja mrvica je super, ima 1900g malo je mrsava al kaze doktorica sve super. Ja uloziva za vrsak prsta. Za tri tjedna sam u TA jer mi je ginek na godisnjem pa ranije krecem u bolnicu. Onu komoru sto je imala u glavici po mjerama mi se cini da je sad manja, dr kaze da je sve to u granicama normale.
Bojana, u istoj smo situaciji i ja sam dobila otkaz dok sam bila na komplikacijama, nisam nista skuzila ovu na hzzo-u. Znaci ovih 40 dana ja ne dobivam nista? A kad rodim dobivam naknadu za nezaposlene majke? Ili? Pitala me hocu se prijavit na burzu..kao sto se njih tice nema potrebe. Pa sad ne znam ni sama jel trebam ili ne?
Bravo za pregled i bebu manekenku ☺️ Moja je u to vrijeme imala još malo manje 😁 ali bitno je da rastu ❤️
Jel za krvnu sliku moram biti nataste,a za krvnu grupu jel za to treba, vadim na dva različita mjesta pa da znam
Nivami za kg ne trebas, tj ja pitala jer sam bananu bila pojela kaze da nema veze.
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji