Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    04. Srpanj 2018. 17:41

Noemi

Majda, čestitam i brz oporavak.. 😘❤️
    Vidjela sam dosta lijepih trudnica i busica.. sve se bližimo kraju lagano 😊
    Pitanjce žene.. da li ste vadile krv u 8 mj trudnoce (u Petrovoj) za test senzibilizacije ako ste rh plus… mene moj gin šalje (vadila na početku trudnoce i plus sam rezus faktor) a citam da neki dr šalju samo ove koje su Rh minus.

Mene je danas dala uputnicu da odem izvadit, isto sam plus

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 17:43

Mina, curka zeli biti fit 😁 imamo istu dijagnozu, malo se primirit do 37.tjedna i onda akcija! 😁
    Ami, samo ti malo sporije tih par tjedana jos pa onda kretanje... ima da smo s istim dijagnozama do 37.tjedna 😊
    Ja sam isto Rh pozitivna, al mi nist nije spominjala za to. Idem jos jedanput k njoj, kad bum 36 tjedana i onda u bolnicu dalje.
    Jedino u ponedjeljak idem na ctg samo da vide stanje zbog tih laznih kontrakcija.

26.8. Ivan 💙💙

Pia2018
    04. Srpanj 2018. 18:14

Cokica, i ja bih radije neki sirup, sok... Baš nisam nikako tip za tablete. Kako se zove taj koji ti uzimaš?

Marina

nasdva
    04. Srpanj 2018. 18:21

Majda čestitam sad se odmaraj i mazite se
    Dupličke uživajte.
    Nama danas bio termin

pharmamma
    04. Srpanj 2018. 18:23

Pia2018

Cokica, i ja bih radije neki sirup, sok… Baš nisam nikako tip za tablete. Kako se zove taj koji ti uzimaš?

Imaš Floradix tonik sa željezom, on je super inače i mogu ga bez problema trudnice i dojilje..on ide bez recepta..a druga opcija je da ti tvoj dr da sirup umjesto tableta

nivami
    04. Srpanj 2018. 18:35

Jeste se raspisale, valjda sam sve pohvatala
    Majda cestitam na malenom dječaku, iako je bilo tesko, sad uzivajte 😘😘😘
    Za sve prekrnse trudnice i slike s mora 😘😘😘
    Mina za pregled i malu manekenku😍
    Sto se tice cuvanja ja sad planiram bit kuci tri godine, Al da nisam isto ni radije jaslice 
    Danas sam obavila u dm sto mi je falilo za kupit i naucili kolica 
    Ujutro idem vaditi krvnu sliku i test senzibilcije sto se vadi u 34tj, od tableta samo pijem elebaby i magnezij 

nivami
    04. Srpanj 2018. 18:36

Joj mobitela 
    Isto bi radije da ide u jaslice
    I nismo naucili nego narucili kolica 

pharmamma
    04. Srpanj 2018. 18:59

mina04

Majda cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘💙💙💙
    Moja mrvica je super, ima 1900g malo je mrsava al kaze doktorica sve super. Ja uloziva za vrsak prsta. Za tri tjedna sam u TA jer mi je ginek na godisnjem pa ranije krecem u bolnicu. Onu komoru sto je imala u glavici po mjerama mi se cini da je sad manja, dr kaze da je sve to u granicama normale.
    Bojana, u istoj smo situaciji i ja sam dobila otkaz dok sam bila na komplikacijama, nisam nista skuzila ovu na hzzo-u. Znaci ovih 40 dana ja ne dobivam nista? A kad rodim dobivam naknadu za nezaposlene majke? Ili? Pitala me hocu se prijavit na burzu..kao sto se njih tice nema potrebe. Pa sad ne znam ni sama jel trebam ili ne?

Bravo za pregled i bebu manekenku ☺️ Moja je u to vrijeme imala još malo manje 😁 ali bitno je da rastu ❤️

nivami
    04. Srpanj 2018. 19:14

Jel za krvnu sliku moram biti nataste,a za krvnu grupu jel za to treba, vadim na dva različita mjesta pa da znam

ami25
    04. Srpanj 2018. 19:20

Nivami za kg ne trebas, tj ja pitala jer sam bananu bila pojela kaze da nema veze.

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.