Majda čestitke i želim ti brz oporavak ❤️ Slikica je preslatka,gle tu kosicu i male prstiće 😍😍😍
6xmama svaki dan je nova pobjeda za vas i korak bliže cilju ❤️ Vas dvije ste lavice,sve će to biti dobro na kraju 😘😘
Majda čestitam! 🎉💙
6xmama drži se, dan po dan
Vidim da ste pričale za jaslice, našu mišiću će čuvati većinom moja mama jer sam ja sad pauzirala ovu godinu na faksu pa se već otprilike dva tjedna nakon sto rodim vracam na faks, teško će mi biti ostaviti ju ali gledam dugoročno da je bolje da smo sad malo manje zajedno nego da ne završim fakultet pa joj ne mogu priuštiti sve sto joj bude potrebno
Majda čestitke na bebaču 😘💙💙🎉🎉 tebi brz oporavak 😘😘 dobrodošao Matija 💙
Vidjela lijepe bušice 😍😍😘😘
6xmama dan po dan 😘😘😘🤞🤞
A što se tiče željeza, ja sam dobila heferol iako ja imam željeza ali negdje ga nema dovoljno tj na granici je, ne znam. Nije ni gineko znala šta će pa mi je dala da pijem svaka 2 dana. Ali zadnjih 2 tjedna sam ga izbacila i pila neki sok iz ljekarne, 40ml na dan. I probava razlika dan i noć. Mislim da ću si kupit još jednu bočicu, 100kn je cca
Ja sam danas sva neka koma, sad kiša padala i grmilo, ja bi samo spavala 😣
Majda cestitam od❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
A da, jaslice. Ja isto radim u školi, i taman bi se trebala vratiti na posao 9/10 mjesec. I u smjenama mi je nastava. Muž isto radi u smjenama i ista smo smjena. Tako da mislimo ga dat u jaslice. Iako je svekrva u penziji, al u drugom mjestu, prekomplicirano mi sve, a i nek odmah bude s drugom djecom.
Curke kasnije procitam sta ste pisale, dosla sam vas obavijestiti da je danas u 6 i 40 stigao nas Matija sa 3400 g i 51 cm. Od sinoc u 15 do 9 do eto ujutro, bila na dripu, izmorila se da na kraju nisam imala snage pa su mi morale skakati po stomaku. O osoblju necemo pricati, jedino me doktorica zadivila koliko je bila draga, ovo sve Boze pomozi. Hvala Bogu pa je beba dobro, ima hematom na glavi koji bi trebao proci za par dana i moraju mu samo uzmjeriti crp posto je i meni malo visi, ali ovako smo dobro. Mazili smo se, sad je u sobi sa mnom i nitko sretniji od mene. Ni plavice, ni savovi ni bolovi nisu bitni jer sam tako njega dobila. Ne mogu ga se nagledati 😍 kasnije procitam sta se zbivalo kod vas 😊
Čestitam draga😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙,žao mi je da si se namučila ali ko što veliš sve prođe kad stave bebu na tebe❤️❤️,a bolovi će proći,mazite se samo i bit će bolje😘
Majda čestitke, sladak Matija s puno kosicee🎉🎉💙💙💙
Pharma bas divan trbuscic, nebi rekla da je danas termin😍 Kako se ti osjecas u finišu?
Marija prati malo situaciju s krvarenjem iako ja bi na svaku krv otisla na hitnu🤔 al ne mora nista znaciti! Moze bit da je od pregleda.
Mateya super da si se javila i kod nas je ista stvar s anesteziologom, 1 na bolnicu i radi nekad znaci ako ga nema taj dan ili ima neku operaciju zakazanu nista od epiduralne. To su nama rekli na tecaju. A sta se tice jaslica meni mama ne radi i mogla bi mi cuvat al ne znam koliko zelim da bude stalno s njom, znam da ce ona sve dopustat a to opet ne zelim da se tako uci kod bake i onda nama pravi probleme, a opet strah me za imunitet za jaslice kazu da su vise doma bolesni nego tamo! Razmisljat cemo kad dođe vrijeme mozda budemo pametniji
💙Bartol💙
Sta se vrtica / jaslica tice ..moja Sara nije isla , ja nisam radila ..svekrva nije radila , ja sam pocela radit kad je ona imala 2,5 godine ..i tad ju je svekrva cuvala , sada sveki radi i Lucija ce morat u jaslice ako ja nadem posao , posto mi je dao otkaz dok sam na komplikacijama bila 🤮 ..a Sara ce imat 5,5 godina i ona ce bit doma s muzevom bakom ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji