Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Srpanj 2018. 14:03

Majda čestitke na rođenju sinčića. Žao mi je što si se namučila ali kao što kažeš bitno je da je on sada pored tebe 💕.
    Želim ti što brži oporavak i da što peije dojdete doma.
    Srerno svima na pregledima 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 14:05

Majda, čestitam na rođenju malog Matije! Brz oporavak vam želim, a Matiji zdravo i veselo djetinjstvo!
    Meni je sad dala opet kutiju ferruma da pijem jer si sad bebač uzima pojačano željezo, a za kasnije ne znam kak bude.
    Pia, koliko imaš još do termina?

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 14:06

6xmama

Majda, čestitam na dečkiću 🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙!!!
    Zao mi je kaj si se namucila, no najgore je sad iza vas! Cuvajte se, mazite i pazite 💙, predivan mali cupavac!
    Procitam tu i tam kaj pisete al ne pisem, nis novoga, jos jedan dan u plusu i to je to…

Drži se.... svaki dan u plusu puno vam znači! :)

26.8. Ivan 💙💙

Pia2018
    04. Srpanj 2018. 14:07

Yvone

OMajda cestitke!!!!💙💙💙🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙💙 Dobrodošao Matija!!!! Brz vam oporavak želim!!!! Sad se mazite i pazite!!! Pia ja bi svakako nastavila piti željezo pa čak i neko vrijeme nakon poroda. Jer izgubiš dosta krvi u porodu i poslje krvaris i željezo ce pasti. Kupi neki u šumećem obliku ak ti se neda ovaj u tabletama.

Da, hocu. Hvala, Yvone!

Marina

bojana27
    04. Srpanj 2018. 14:09

Majda cestitkee ❤️

pharmamma
    04. Srpanj 2018. 14:13

Majda čestitke i želim ti brz oporavak ❤️ Slikica je preslatka,gle tu kosicu i male prstiće 😍😍😍
    6xmama svaki dan je nova pobjeda za vas i korak bliže cilju ❤️ Vas dvije ste lavice,sve će to biti dobro na kraju 😘😘

Mladamama98
    04. Srpanj 2018. 14:29

Majda čestitam! 🎉💙
    6xmama drži se, dan po dan
    Vidim da ste pričale za jaslice, našu mišiću će čuvati većinom moja mama jer sam ja sad pauzirala ovu godinu na faksu pa se već otprilike dva tjedna nakon sto rodim vracam na faks, teško će mi biti ostaviti ju ali gledam dugoročno da je bolje da smo sad malo manje zajedno nego da ne završim fakultet pa joj ne mogu priuštiti sve sto joj bude potrebno

04. Srpanj 2018. 14:37

Majda čestitke na bebaču 😘💙💙🎉🎉 tebi brz oporavak 😘😘 dobrodošao Matija 💙
    Vidjela lijepe bušice 😍😍😘😘 
    6xmama dan po dan 😘😘😘🤞🤞
    A što se tiče željeza, ja sam dobila heferol iako ja imam željeza ali negdje ga nema dovoljno tj na granici je, ne znam. Nije ni gineko znala šta će pa mi je dala da pijem svaka 2 dana. Ali zadnjih 2 tjedna sam ga izbacila i pila neki sok iz ljekarne, 40ml na dan. I probava razlika dan i noć. Mislim da ću si kupit još jednu bočicu, 100kn je cca
    Ja sam danas sva neka koma, sad kiša padala i grmilo, ja bi samo spavala 😣

Confused
    04. Srpanj 2018. 14:38

Majda cestitam od❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Maja82
    04. Srpanj 2018. 14:40

Cestitam Majda! Zelim ti brz oporavak i svu srecu oboma!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI