Tnx budem pogledala i ja tako nesto. Ima i u dm knjizici s popustima vidila sam i njega sam pila na početku al je bas bljutav😫 pijem magnezijev citrat 200 mg na dan za trnce i oticanje al ne pomaze, ima tko kakav savjet? 😭

💙Bartol💙
Bok svima..tak sam losa s imenima .. nemoj te mi zamjeriti..nisam bas od volje zadnjih dana..
Cestitam novopecenoj mamici...😄
Netko je spominjao zeljezo.. meni ga je prepisao od pocetka i folnu isto..ulaskom u 2.tromjesecje mi je maknuo folnu..kad sam pitala za zeljezo ..rekao je da to mogu do kraja.. uzela sam tad i prenatalne i to pijem do kraja...
Za rh.. 0+ sam ali svejedno je stavilo zig da ponovim kontrolu u 34.tjednu..sto sam jucer taman vadila skupa sa krvi na nuklarnoj i obicno vadjenje ono s urinom.. samo to zadnje ide na taste..sve drugo moze ako pojedete.. tako da me ispikalo jucer.. i dns sam podignula nalaze i leukociti su mi poviseni ..u urinu dosta i sutra moram nosit mokracu za urinokulturu.. tak mi je bed jer povisene vrijednosti su jednake kao na povetku trudnoce kad mi se pojavila esrihija 😢..tak da sam bas nikakva sad dok ne dodje nalaz..
Za kasljanje po noci ..probaj dignuti jastuk sto vise ..zna pomoci...

url=https://lilypie.com]
Ami, mene ti noga zeza od 27.tjedna vec negdje, niti magnezij ne pomaze. Pise da je to sindrom nemirne noge i da ce proci poslije poroda. Ne zeza me svaki dan, al dok pocne sam luda.
A uvijek zaboravim doktoricu pitati za to.
Vidim skoro sve vas salju na ponovno vađenje krvi, bas me zanima hoce li mene. Mozda sad na zadnjem pregledu kad bum 36tt, onda ce mi valjda uzeti i briseve za streptokok i to.

26.8. Ivan 💙💙
Arizona meni su uvijek leukociti u urinu poviseni za 2 ili 3 krizica i urinokultura mi je sterilna uvijek, evo sad sam je dala prije 2 dana nadam se da ce bit i sad.

💙Bartol💙
Mokraću ne znam ni kad sam zadnji put dala. A bris za streptokok mi je rekla da se radi oko 35/36 tt al kako će ona bit na godišnjem, uzela je prošli tjedan. Pa ću u petak ić po nalaz. A za magnezij ne znam, ne pijem
Ma znam da je normalno da leukocoto budu u trudovi poviseni..ali taj put kad sam imala e.c. i sad mi tamo brijednost u urinu pise CA 70 ! A normalno je do 10.. i dolje nize di moze biti od 0 do 2 .. meni pise 8-10 ... zato sam panicna...

url=https://lilypie.com]
Pia meni je isto bilo granicno i preporucila mi je tak Floradix tonik. Pijes 2x dnevno prije jela, fino je cak. To je kao mjesavina sokova nekih tipa mrkva i ne znam kaj pa ima vitamin C i jos par vitamina i zeljezo tako da je odmah povoljno i za apsorpciju zeljeza. Mora stajat u frizideru. Mislim da je tako oko 90 kn.

Hvala svima 😘💕 polako se ucimo jedno na drugo ali uzivamo. Dobio terapiju jer oboje imamo povisen crp, ali ovako smo dobro
6xmama ne sekiraj se za tude komentare, izdrzat cete ti i beba, jos malo i eto vas u sigurnim tjednima 😘
Ja sam za prehladu pila isla pastile od islandskog lisaja i tako neki sirup za kasalj, na preporuku ljekarnice. A krv i urin sam svakako morala vaditi kad i bris prije 37.tj da vidi jel sve u redu, a za ostalo nez 🙈 vidila sam puno busa, meni moja fali, cudan je osjecaj bez njega ali zato je beba pored mene, svima sretno na pregledima. Uzivajte 😘 ne znam tko je sad na redu, mozda Barbara? 😛

04.07. Matija 💜
Pozdrav dame 😊 pojavio se odma, zanima me dali je moguce da bude lazno pozitivan? Kod ginekologa idem sutra. Inace planiramo vec duze vrijeme i stvarno smo jako sretni otkad smo ugledali plusic! 😊
Cestitke.. pozitivan je! Test moze biti lazno negativan al ne moze biti lazno pozitivan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji