Mokraću ne znam ni kad sam zadnji put dala. A bris za streptokok mi je rekla da se radi oko 35/36 tt al kako će ona bit na godišnjem, uzela je prošli tjedan. Pa ću u petak ić po nalaz. A za magnezij ne znam, ne pijem
Ma znam da je normalno da leukocoto budu u trudovi poviseni..ali taj put kad sam imala e.c. i sad mi tamo brijednost u urinu pise CA 70 ! A normalno je do 10.. i dolje nize di moze biti od 0 do 2 .. meni pise 8-10 ... zato sam panicna...
url=https://lilypie.com]
Pia meni je isto bilo granicno i preporucila mi je tak Floradix tonik. Pijes 2x dnevno prije jela, fino je cak. To je kao mjesavina sokova nekih tipa mrkva i ne znam kaj pa ima vitamin C i jos par vitamina i zeljezo tako da je odmah povoljno i za apsorpciju zeljeza. Mora stajat u frizideru. Mislim da je tako oko 90 kn.
Hvala svima 😘💕 polako se ucimo jedno na drugo ali uzivamo. Dobio terapiju jer oboje imamo povisen crp, ali ovako smo dobro
6xmama ne sekiraj se za tude komentare, izdrzat cete ti i beba, jos malo i eto vas u sigurnim tjednima 😘
Ja sam za prehladu pila isla pastile od islandskog lisaja i tako neki sirup za kasalj, na preporuku ljekarnice. A krv i urin sam svakako morala vaditi kad i bris prije 37.tj da vidi jel sve u redu, a za ostalo nez 🙈 vidila sam puno busa, meni moja fali, cudan je osjecaj bez njega ali zato je beba pored mene, svima sretno na pregledima. Uzivajte 😘 ne znam tko je sad na redu, mozda Barbara? 😛
04.07. Matija 💜
Pozdrav dame 😊 pojavio se odma, zanima me dali je moguce da bude lazno pozitivan? Kod ginekologa idem sutra. Inace planiramo vec duze vrijeme i stvarno smo jako sretni otkad smo ugledali plusic! 😊
Cestitke.. pozitivan je! Test moze biti lazno negativan al ne moze biti lazno pozitivan.
Jutro spavalice 😘😘
Želim vam svima lijep dan i željno čekamo iducu bebicu ❤️😘
Eto da i ja dam svoj dnevni izvjestaj-bila vizita, rekla mi je sefica odjela da ce sad pricekat jos jedno vrijeme, tipa tjedan dana pa ce me ponovo pregledat i da ak bu nalaz isti ko kod dolaska(cervix u nestajanju, 2 cm otvorena) da bi me onda pustili doma lezat, ak ne bu-nis od doma...
Tak da eto, cekamo i dalje i brojimo dane...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro🤗
6xmama zvuci dobro i ohrabrujuce👍, ako je sve isto to je dobar znak, mozes i doma lezati, vjerujem da je i to malo lakse i da vrijeme brze prolazi.. A ako nedaj boze bude gore ostajes pod njihovim nadzorom i brigom.. Bit ce to sve ok, proci ce tih par nakriticnijih tjedana za cas.. Drzi se! 😘😘
Moji momci su se danas bas raspojasali, trbuh skace ko lud, mijenja oblike.. Zabavljamo se i druzimo 😍😍
Drage moje, puse i podravi svima😘😘
Tko ima preglede.. sretno!!
Sortiraj odgovore
Najstariji