Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    04. Srpanj 2018. 13:12
    I evo jedna slicica da vidite koliko kose imamo 😊
    I evo jedna slicica da vidite koliko kose imamo 😊

04.07. Matija 💜

Pia2018
    04. Srpanj 2018. 13:18

Meni su u ljekarni rekli ni slučajno piti samo željezo bez c vitamina jer nema smisla - željezo se navodno veže samo uz c vitamin... zato te dvije tablete uzimam zajedno (heferol i plivit c)... a probiotik dva sata nakon toga, da se ne dogode problemi sa zatvorom. Sad sam ostala bez c vitamina pa sam mislila da ni ne kupujem i da prestanem s tim željezom i svim skupa... Ali opet, možda bolje još nastaviti bar do poroda (iako nisam baš puno anemična, granične su vrijednosti bile...).

Marina

mateya1993
    04. Srpanj 2018. 13:19

Majda23- čestitam na malenom Matiji,drago mi je da je sve dobro prošlo.Pazite se i mazite 😍😍 
                     Mamice ti nam se brzo oporavi. 

Slika je predivna,slatkiš mali 😍😍

💖 Nikol -12.08.2018💖

Pia2018
    04. Srpanj 2018. 13:19

Čestitam!!! 

Marina

6xmama
    04. Srpanj 2018. 13:38

Majda, čestitam na dečkiću 🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙!!! 
    Zao mi je kaj si se namucila, no najgore je sad iza vas! Cuvajte se, mazite i pazite 💙, predivan mali cupavac! 
    Procitam tu i tam kaj pisete al ne pisem, nis novoga, jos jedan dan u plusu i to je to... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    04. Srpanj 2018. 13:42

OMajda cestitke!!!!💙💙💙🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙💙 Dobrodošao Matija!!!! Brz vam oporavak želim!!!! Sad se mazite i pazite!!! Pia ja bi svakako nastavila piti željezo pa čak i neko vrijeme nakon poroda. Jer izgubiš dosta krvi u porodu i poslje krvaris i željezo ce pasti. Kupi neki u šumećem obliku ak ti se neda ovaj u tabletama. 

ivymicek
    04. Srpanj 2018. 14:03

Majda čestitke na rođenju sinčića. Žao mi je što si se namučila ali kao što kažeš bitno je da je on sada pored tebe 💕.
    Želim ti što brži oporavak i da što peije dojdete doma.
    Srerno svima na pregledima 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 14:05

Majda, čestitam na rođenju malog Matije! Brz oporavak vam želim, a Matiji zdravo i veselo djetinjstvo!
    Meni je sad dala opet kutiju ferruma da pijem jer si sad bebač uzima pojačano željezo, a za kasnije ne znam kak bude.
    Pia, koliko imaš još do termina?

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 14:06

6xmama

Majda, čestitam na dečkiću 🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙!!!
    Zao mi je kaj si se namucila, no najgore je sad iza vas! Cuvajte se, mazite i pazite 💙, predivan mali cupavac!
    Procitam tu i tam kaj pisete al ne pisem, nis novoga, jos jedan dan u plusu i to je to…

Drži se.... svaki dan u plusu puno vam znači! :)

26.8. Ivan 💙💙

Pia2018
    04. Srpanj 2018. 14:07

Yvone

OMajda cestitke!!!!💙💙💙🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙💙 Dobrodošao Matija!!!! Brz vam oporavak želim!!!! Sad se mazite i pazite!!! Pia ja bi svakako nastavila piti željezo pa čak i neko vrijeme nakon poroda. Jer izgubiš dosta krvi u porodu i poslje krvaris i željezo ce pasti. Kupi neki u šumećem obliku ak ti se neda ovaj u tabletama.

Da, hocu. Hvala, Yvone!

Marina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.